Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Můj miláček s číslem 207 (téma: sportovní pružiny)

Recommended Posts

Odesláno

Mimochodem ... přišla Vám letní nabídka od Peugeotu? Já sem se musel hrozně smát , když sem viděl loketní opěrku po slevě za 3.200 Kč !!!!:o:D ... já tu svou kupoval za 700 kč a to mi přišlo hodně! A to je z chromu a kůže DELUXE ...:D ... no nevím kolik toho firma Peugeot prodá!;) PS. Heslo zní : doplňky Peugeot splynou s Vaším autem ,jako by k němu patřily odjakživa!:D

Odesláno
Původně zaslal: Lukas24

Tak řeknu to takto ... téměř polovina nádrže , 140 km po dálnici při průměrné rychlosti 130km/h = žebravé oko ! (tzn. že máš ještě na 50km benzín, ale já na rezervu nejezdim!);)

To já jezdívám zásadně JEN na tu rezervu:D Mně se líbí ta porozžíhaná světýlka:D:aut

[upravil dne 19.5.2008 peugeotkovic]

Odesláno

Já mám pažouta 15měsícú (najeto 48000km) a ještě nikdy jsem netankoval míň jak plnou nádrž:D a rozsvícený hladový oko jsem spatřil asi dvakrát:)

[upravil dne 21/5/08 matador]

Odesláno

Mám dotaz ... chtěl bych si pořídit ledová světla do předních parkovaček ... ale nevím jistě jestli to není problém a jestli správně chápu , že parkovačky jsou ta světla na světlama hlavníma (tj. potkávací a dálková) ... tudíž mi led světlo bude svítit nad potkávačkama... a hlavně by mě zajímalo jak je to s výměnou a paticí .... mám vybrané tyto ...

[upravil dne 21.5.2008 Lukas24]

Odesláno
Původně zaslal: matador

Já mám pažouta 15měsícú (najeto 48000km) a ještě nikdy jsem netankoval míň jak plnou nádrž:D a rozsvícený hladový oko jsem spatřil asi dvakrát:)

[upravil dne 21/5/08 matador]

Souhlasim, zasadne taky vzdy beru plnou...:super

Odesláno

Teď sem koukal na světla a možná budou parkovačky pod potkávačkama!:aut PS. A jak se tam leze?:D

no jak se tam leze:) Odjistíš kapotu,nadzvedneš kapotu,zajistíš kapotu,kukneš a vidíš:mrk U parkovaček myslím ani není plastový kryt.Pootočíš a vytáhneš,vytáhneš s objímky žárovečku a dáš tam tu novou.V pohodě to je stejná koncovka.Taky jsem měla do modra-bylo to krásné:mrk Akorát, že když si večer z kolony aut \"kamarádi\" budou náhodně vybírat autko ke kontrole-bude to zákonitě TO TVOJE :D:aut:aut:aut

[upravil dne 21.5.2008 peugeotkovic]

Odesláno
Původně zaslal: peugeotkovic

Teď sem koukal na světla a možná budou parkovačky pod potkávačkama!:aut PS. A jak se tam leze?:D

no jak se tam leze:) Odjistíš kapotu,nadzvedneš kapotu,zajistíš kapotu,kukneš a vidíš:mrk U parkovaček myslím ani není plastový kryt.Pootočíš a vytáhneš,vytáhneš s objímky žárovečku a dáš tam tu novou.V pohodě to je stejná koncovka.Taky jsem měla do modra-bylo to krásné:mrk Akorát, že když si večer z kolony aut \"kamarádi\" budou náhodně vybírat autko ke kontrole-bude to zákonitě TO TVOJE :D:aut:aut:aut

Díky! Asi je načase se pořádně mrknout pod kapotu!:D Sem rád , že to někdo zkoušel a že to jde! Tak si je tam určitě dám! A doufám ,že \"kamarádi\" budou chytat za světla :D:D:D nejlíp prudkého:cool:

Odesláno

Tak sem tak zase koukal po nějakym tom zabezpečení a zalíbil se mi jeden pager ... není drahý a má jednoduchou montáž... jen by mě zajímalo , jestli ho musím zapojovat do elektriky auta(v tom se nevyznám) a nebo jestli je to jen anténka , dráty jako senzory na dveře , zapalování a tak no a k tomu ten pager co mi ukáže ,když se něco bude dít... ale čím to je v tom autě napájené? Chci prostě něco jednoduchého!:D

post-0-14109600735608_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...