raydowe Odesláno 7. květen 2008 Odesláno 7. květen 2008 pokial ho namocis len na 10 min, tak farbu nezmeni, ale ked po tom tuzis tak ho nechaj namoceny celu noc.)) jo drzi to riadne, ziadna vola [upravil dne 7.5.2008 raydowe] Citovat
Lukas24 Odesláno 7. květen 2008 Autor Odesláno 7. květen 2008 Ještě by mě zajímalo , kterou velikost toho potahu si objednával. Já si měřil volant a vyšlo mi nějakejch 38cm (což by podle stránek na netu měl být ten nejměnší - 36,5-38)... Citovat
raydowe Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 ja som im tam poslal presne rozmery. 38,5 -9,5 myslim, ale to vsetkospada do rozmeru A.. ktorey sedi na vsetky rozmery ktore tam su pod A-ckom. preto sa namaca do vody, po uschnuti sa stiahne a dokonale sedi Citovat
Lukas24 Odesláno 8. květen 2008 Autor Odesláno 8. květen 2008 fajn tak já si vezmu rozměr A! Jdu to objednat! Citovat
Lukas24 Odesláno 8. květen 2008 Autor Odesláno 8. květen 2008 Koukám , že je potah z kůže oblíbenej! A jakou barvu? Předpokládám , že k stříbrňáku co máš asi černou... ... tak a já konečně v nejbližší době koupím ty slibovaný liťáky (od BSA) ,dokonce sem našel i prodejnu v Praze! Citovat
wagy Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 Presne tak,čiernu farbu som si objednal.Ked kupiš disky,daj hned foto!!! Citovat
Lukas24 Odesláno 8. květen 2008 Autor Odesláno 8. květen 2008 Samozřejmě! Hnedka se pochlubím:super Citovat
raydowe Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 ja disky uz mam doma, akurat ze zabudli pribalit strediace kruzky..(( tak sa len na ne divam v izbe. dalsi tyzden cakania. dufam, ze uz len tyzden Citovat
Lukas24 Odesláno 12. květen 2008 Autor Odesláno 12. květen 2008 Tak pánové... zítra nové obutí! hned dám foto! Citovat
raydowe Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 tak ja ta este predbehnem ).. tiez som akurat dal alu .povodne som chcel ine, ale aj tieto sa mi lubia a myslim ze mu aj pristanu.) uz sa tesim na tie tvoje Lukasi. [upravil dne 13.5.2008 raydowe] Citovat
Lukas24 Odesláno 13. květen 2008 Autor Odesláno 13. květen 2008 Čas liťáků nastal aneb kola dělají auto! Nakonec sem zvolil DEZENT V DARK a tady jsou ... Citovat
Lukas24 Odesláno 13. květen 2008 Autor Odesláno 13. květen 2008 raydowe : Máš je pěkný! Hodně se podobají originálu co dává peugeot ... a k tvé barvě sedí dobře! Já sem zvolil něco méně typického a uvnitř jsou černé ... což jednak ladí s červeno černou kombinací , opticky je to zvětší a špína co vzniká od brždění na předních kolech nebude vidět... Citovat
Lukas24 Odesláno 13. květen 2008 Autor Odesláno 13. květen 2008 Ještě pro ilustraci jedna ... jinak zítra se vrhnu na menší estetickou úpravu přední masky ... zatím neprozradím a pokud se to povede dám foto;) Citovat
raydowe Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 WOW, tie su fakt pekne a hodia sa mu.. ja som chcel tiez nieco netypickeho, vid moje vlakno \"hliniky - vas nazor\" a takto to dopadlo.) ale som spokojny. Ja som niekde videl predavat chromove listy na prednu masku na mieru pre 207. netusim ale kde to bolo. dal si aj bezpecaky? cim to lestite ze sa vam to tak brutalne leskne.)) Citovat
Lukas24 Odesláno 13. květen 2008 Autor Odesláno 13. květen 2008 Dík! ... vybral sem si vlastně náhodou , protože ty původní od BSA prý pro naše pažouty nedělaj... nicméně sem spokojen:) ... já sem si koupil chromovou lištu co se dává na bok aut apod. (22mm) a mám jeden nápad ,který by mohl masku vylepšit a není nijak drastický... takže zítra se do toho pustím ... co se týká lesku ,tak to vlastně ani moc neleštím ... ono to na fotce vypadá možná brutální ,ale ve skutečnosti je to normál... nicméně když auto meju , používám šampon s voskem a když nejsem línej tak to vysuším jelenicí a to pak vypadá dobře. No a když mám náladu a čas tak sem si koupil přímo vosk ,ale to je hrozná práce to rozleštit...(to sem dělal zatim jen 3x) ... bezpečáky sem si koupil... Citovat
Lukas24 Odesláno 13. květen 2008 Autor Odesláno 13. květen 2008 Mimochodem co třeba nějaké zabezpečení??? Já přemýšlím o nějakém pageru , tlakovém senzoru apod. ... alarm nechci Citovat
raydowe Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 no pager bude dobry a ne zas tak drahy. Ja mam sice tu seriovku alarm aj so superblokom, ale seriovka je seriovka. Tak som si na okna este vyleptal vinko. zatial nic viac. uvidim, co este vymyslim. Dora volba by bol asi Zederlock. ja este nevoskoval, ale davam na to taku gebuzinku na ochranu metalickeho laku, co tak zbeleje. mimochodom ta manzeta bude az o mesiac, nikde ju nemaju a to som uz objednal druhu v inom shope. Citovat
mr.SM Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 Ahojky, mam dotaz. Na kolik te vysly ty kolecka, jsou pekne:potlesk:potlesk:potlesk, hoodne pekne. Akorat nevim jak velke, tzn presne rozmery bych mel popr. hledat. Zatim dikes... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.