Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím vás všechny. Nejprve se asi představím, jelikož jsem tu nový. Takže, říkají mi GAS a do Peugeot clubu mě zavál nákup druhého auta do rodiny, P106i rv98. Přesto, že to mělo být auto jen pro manželku, oblíbil jsem si ho víc než svoje Mondeo a kdekoliv můžu jedu se 106tkou. Ale K MÉMU DOTAZU: jelikož má naše 106tka dva airbagy, rád bych se zeptal vás zkušených, zda se dá airbag spolujezdce deaktivovat (vypnout) kvůli převozu mimina na sedadle spolujezdce. Určitě se o tom píše v uživatelském manuálu, ale ten bohužel u auta nebyl. :myslim

post-0-14109599278591_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: GAS-Motoraj

Zdravím vás všechny. Nejprve se asi představím, jelikož jsem tu nový. Takže, říkají mi GAS a do Peugeot clubu mě zavál nákup druhého auta do rodiny, P106i rv98. Přesto, že to mělo být auto jen pro manželku, oblíbil jsem si ho víc než svoje Mondeo a kdekoliv můžu jedu se 106tkou. Ale K MÉMU DOTAZU: jelikož má naše 106tka dva airbagy, rád bych se zeptal vás zkušených, zda se dá airbag spolujezdce deaktivovat (vypnout) kvůli převozu mimina na sedadle spolujezdce. Určitě se o tom píše v uživatelském manuálu, ale ten bohužel u auta nebyl. :myslim

ak tam nemas vypinac na iarbag, tak sa ti asi neda deaktivovat.....neviem ako v 106 ale usudzujem z toho.....je to taky vypinac na kluc.....ak tam toto neni...tak uz len vytiahnut kablik z airbagu...a hotovo :D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: GAS-Motoraj

Mohl bys mi ještě stručně naznačit, kde ten vypínač na klíč hledat? Někde v kastlíku spolujezdce? ;)

ja ho mam v 307 pri rucnej brzde, 206 tusim v palubovke,....je to taky vypinac to ktoreho pichnes originalny kluc , mas tam poziciu ON a OFF

Odesláno

čus,

koukal sem se ti do manuálu a bohužel, u starší 106 to nelze. Jedině by si musel vypojit kablík z řídící jednotky airbagu, ale to by si deaktivoval oba. Novější r.v. to na to mají zámeček vpravo pod volantem, vedle nastavování výšky svitu světel.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...