Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Bloodeye

Fotky ďaľších 206cc zo sveta, ktorí majú rovnaký nárazník a napr.ziskali pohare som sem dal preto,aby niektorí členovia,ktorí písali,že s tým nemám šancu na úspech videli,že nie je všetko o jednom vkuse a názore :papa

To jsem zrejme prehlidl ze Ti nekdo psal ze nemas sanci na uspech snad jen ze se to par lidem nelibilo :myslim Tak hodne uspechu preju :D

Odesláno

Nepocuvaj ich...ani mne sa tvar tvojho auta nepozdava, ale urcite by som sa nesmial, pokracujes dobre, ak sa to paci tebe to je zaklad...interier mas paradny, tie chromovane zadne ochranne \"ubluky\" vyzeraju super, ale hlavu by som si o to buchnut nechcel :D

Odesláno
Původně zaslal: čakom

ty to dělaš asi převažně jen kvuli poharum, co?

Samozrejme,ze nie.

V prvom rade si robim auto preto,lebo sa mi dane doplnky pacia a bavi ma to. Keby som to robil kvoli poharom,dam to nejakej firme za 5000€ nech mi to komplet prerobia.

Ale je jasne,ze pohar by potesil,no to nie je ciel

Odesláno

jj čakome nejsi sám kdo si všiml..... njn hold nechci mít 206 stejnou co souswed tak koupim nárazník co má strejc z vedlejší vesnice, to už je dál...... nemám rád tydle masově vyráběný spojlery..... a promiň ale toto nemá se stylingem nic společného......

Odesláno
Původně zaslal: wooody

jj čakome nejsi sám kdo si všiml..... njn hold nechci mít 206 stejnou co souswed tak koupim nárazník co má strejc z vedlejší vesnice, to už je dál...... nemám rád tydle masově vyráběný spojlery..... a promiň ale toto nemá se stylingem nic společného......

Vobec nejde o nejakeho suseda,ale o to,ze ma uprava auta bavi. Myslis,ze vsetci ti ludia na zrazoch to robia len preto aby sa silou mocou odlisili? Ide o zalubu a vlastne potesenie. Ked sa mi paci tuning naraznik viac ako seriovy,tak si ho dam a urcite nie kvoli nejakemu susedovi.

Ale uz stacilo s touto temou, fakt nechapem,naco sa tu rozobera tema:

preco sa tunuju auta :myslim

A vlastne som zabudol,ze toto je seriovkarsky club,nie tuningclub :D

[upravil dne 26.2.2010 Bloodeye]

Odesláno

jasny, v poho, kadlezdej ma rad jinej \"styl\".... a podle myho je to bez vkusu...... rikam 100 lidi 100 chuti..... tak at ti prinese hodne stesti a uspechu....

p.s. tuning se dela vzdycky pro radost....

Odesláno

Původně zaslal: wooody

Vobec nejde o nejakeho suseda,ale o to,ze ma uprava auta bavi. Myslis,ze vsetci ti ludia na zrazoch to robia len preto aby sa silou mocou odlisili? Ide o zalubu a vlastne potesenie. Ked sa mi paci tuning naraznik viac ako seriovy,tak si ho dam a urcite nie kvoli nejakemu susedovi.

Ale uz stacilo s touto temou, fakt nechapem,naco sa tu rozobera tema:

preco sa tunuju auta :myslim

A vlastne som zabudol,ze toto je seriovkarsky club,nie tuningclub :D

[upravil dne 26.2.2010 Bloodeye]

DOBREJ FLAME TADY:-D

nicmene nevim co te vede k tomu ze je to tu seriovarsky klub. Tohle je Peugeot Club. To znamena vsechny mozne peugeoty...na 206ky je tuning club..tam si regly to vime:)

A seriovky nevim.nektere seriovky tady na foru maji mozna lepsi upravy nez mas ty,ale jak to tu kazdy porad omíla,je to vec nazoru,ty mas nazor takovy, že abysi auto zmenilo,musi tam proste prijit naraznik vyrabeny stylingovou firmou i kdyby si mel 120 ku:-D mne osobne se neco na tvym aute libi,ale spoustu veci ti bych ti vytknul..nehlede na to zeto co delas je styling a ne tuning:-P:roker

HOMBRE

Odesláno

Bloodeye: neplet si pojmy s dojmy ..jelikoz to je tak jak pise rejty tuning je o motoru a podvozku a zlepseni jizdnich vlastnosti..

Kdyz nesneses krytiku tak nedavej auto na forum kde se pohybuje hodne lidi..

Samochvala smrdi..

A je videt ze ses asi nedival na ostatni kary..tohle neni seriovej klub jen nekteri lidi dokazou racionalne uvazovat ..a davat na auto veci ktery maj smysl..u pugu se na 70% podily na tvaru aut takovy jmena jako je pan Bertone a Pininfarina a tyhle lide vedi co delaji..

Na konec..styling je i o tom veci sundavat a ne jen pridavat..potom uz je to neco jineho co se hanlivym spusobem naziva Tuzing..jinak pripadas mi jako ajsik ..jajaja moje je nejlepsi ostatni mate sracky..

Tot muj nazor a to sem hodne dlouho drzel jazyk za zuby..:aut:super:papa:papa

[upravil dne 26/2/10 tommas11]

Odesláno

prosim adminy ponechat citace je to vytaženy z jinýho vlakna.

Původně zaslal: čakom

Bloodeye: sorry ale libí se mi to vic než tvuj styl:blicismajlik

Porovnavas leštenku s rat stylom? Tak to je moc... :potlesk

Za to ze mam naraznik,ktory sa ti nepaci :roll

Ja som s nim spokojny a ma aj uspech vo svete o com svedci aj kopa fotiek a vyhercov poharov... ale uz sa k tomu radsej nevyjadrujem.

pod slovem leštěnka si představým uplně něco jinýhoi než tvoje auto ;)

a jinak souhlasim s tommasem11 \"Kdyz nesneses krytiku tak nedavej auto na forum kde se pohybuje hodne lidi..\"

[upravil dne 26.2.2010 čakom]

Odesláno
Původně zaslal: tommas11

Bloodeye: neplet si pojmy s dojmy ..jelikoz to je tak jak pise rejty tuning je o motoru a podvozku a zlepseni jizdnich vlastnosti..

Kdyz nesneses krytiku tak nedavej auto na forum kde se pohybuje hodne lidi..

Samochvala smrdi..

A je videt ze ses asi nedival na ostatni kary..tohle neni seriovej klub jen nekteri lidi dokazou racionalne uvazovat ..a davat na auto veci ktery maj smysl..u pugu se na 70% podily na tvaru aut takovy jmena jako je pan Bertone a Pininfarina a tyhle lide vedi co delaji..

Na konec..styling je i o tom veci sundavat a ne jen pridavat..potom uz je to neco jineho co se hanlivym spusobem naziva Tuzing..jinak pripadas mi jako ajsik ..jajaja moje je nejlepsi ostatni mate sracky..

Tot muj nazor a to sem hodne dlouho drzel jazyk za zuby..:aut:super:papa:papa

[upravil dne 26/2/10 tommas11]

Kritiku znesiem,to by som sem po niektorych nazoroch ani nechodil,iba ma netesi,ked davam do auta tolko casu a penazi a niekto oznaci moje auto za \'\'tuzing\'\' co je absolutne šmejdácka kategoria na grcanie.

Ine auta si tu pozeram a vacsina su seriovky, mne sa pacia komplet prestavby-bodykity.

Ze ostatni maju sracky a moje auto je najlepsie-to si vobec nemyslim! Ja viem,co je tuning a co styling. Tiez mam napr.sanie a vyfuk,cim sa zaradujem do oboch.

A nechapem co myslis tym,ze veci sundavat a ne jen pridavat. Na mojom aute je praveze vacsina veci vymenena

• O 4 týdny později...
Odesláno

Ahoj,

tvé auto bych neoznačil za TUZING to určitě né, ale tvé auto pro mě nemá moc vkusu.. děláš něco extremnějšího OK, ale pak to zabiješ takovými koly co tam jsou když extrem což předek prahy jsou tak i pořádné kola... věřím, že kdyby jsi to složil na nějaké 17-18 tak to auto je úplně jinde... to mi věř... prostě pokud to nebude u země na pořádnych kolech .... tak to bude pořád to stejné dokola ...

Odesláno
Původně zaslal: Creams

.. prostě pokud to nebude u země na pořádnych kolech .... tak to bude pořád to stejné dokola ...

tak tak!!!!!

Odesláno

Ahoj,

tvé auto bych neoznačil za TUZING to určitě né, ale tvé auto pro mě nemá moc vkusu.. děláš něco extremnějšího OK, ale pak to zabiješ takovými koly co tam jsou když extrem což předek prahy jsou tak i pořádné kola... věřím, že kdyby jsi to složil na nějaké 17-18 tak to auto je úplně jinde... to mi věř... prostě pokud to nebude u země na pořádnych kolech .... tak to bude pořád to stejné dokola ...

Tie kolesa, o ktorych pises, su na zimu,na leto uz mam v garazi od Vianoc 17\'\' ;)

Odesláno

Ahoj,

Tie kolesa, o ktorych pises, su na zimu,na leto uz mam v garazi od Vianoc 17\'\' ;)

Tak to je jen dobře :) a jak to vidíš s podvozkem ? Jinak co to jsou za kola ? Protože potřebuješ trošku více extravagantní styl... aby jsi dohnal exterier

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...