Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

mě se líbí to denní svícení,jen kdyby nebylo tak drahý..... a škoda že na 406 nedělají EA nebo DA světla,na kdejakou straou plečku je jich půl prdele a mi nic :blicismajlik:xvul:grr

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Tak po dlhsej odmlke som na zabakovi vymenil vyfuk,je taky pestrofarebnejsi a da sa nom aj stelovat hlasitost :D

41329170.jpg

Zvuk vyfuku+detail tu:

Nova kapota:

12764616.jpg

Stare prahy som dal prec,uz ich mal skoro kazdy...Tak som sa porozhliadol po niecom originalnejsom a tucnejsom :cool:

65200119.jpg

Montaz na auto,lyziarske palice pomohli :D

93976604.jpg

Uz su nalakovane,finalne fotky uz coskoro

Odesláno

no ja ti reknu uprimne nelibi se mi to celkove to auto ale kazdy ma svuj styl a dela si auto podle sebe ;)

Ale nelibi se mi ani original 206cc

[upravil dne 23/6/09 volvik]

Odesláno

k prednej maske nic nepisem.. k tej sa tu uz toho popisalo az az.. :P

ale len tak pomimo co som si vsimol.. nemas to nejak vysoko? neplanujes zriesit nieco s podvozkom?

a este.. do predu aj davas znacku, alebo chodis vzdy bez nej? (nie su z toho zbytocne opletacky?)

Odesláno

No nizsie to asi davat nebudem-uz teraz mam malu dusicku ked chodim cez mensie obrubniky :D

SPZku davam do prednej mriezky,na zrazy a pod.sa da vyberat:)

Laminat tiez nemusim,ale tento ma aspon TUV... keby firmy vyrabali podobne kusky z plastu,rad to vymenim za plast...

Dozadu samozrejme este pojde nizsi tuning naraznik,no momentalne som financne vyšťavený,takze pre sezonu 2009 to bude zatial bez :nevim

Jedine co mi vadi na tych prahoch je,ze neprekryvaju zaciatok tych povodnych...takze ked budu penizky,dam tu medzeru zatmelit+nalakujem aj predny blatnik nech to neak vyzera :super

Odesláno

SUV:aut za mje ty prahy sou ke kulatemu autu moc brutalni,.,,,dle mne to kazi dojem celeho desingnu auta co nekdo vymyslel mno..ale ked sa tito lůbí:-D

• O 4 týdny později...
Odesláno

Moooc pěkná žabička :super:potlesk Sice jsou tam stále nějaké věci, které by se daly ještě vylepšit, ale na kterém autě nejsou.. A když se kouknu na svého mazlika.. Nezbývá než mlčet :)

Odesláno

No,není to úplný propadák:D Né,docela se mi to i líbí,akorát ty prahy by snesli trochu decentnější tvary,ale proti gustu žádný diškutát;)

PS: Ta š100 za tebou je pecka!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...