mk405 Odesláno 18. únor 2008 Odesláno 18. únor 2008 hele a fakt když při vypnutém rádiu nastartuješ a pak teprve zapneš rádio tak to nejede??? Citovat
mk405 Odesláno 18. únor 2008 Odesláno 18. únor 2008 ještě kolik máš palubní napětí? s motorem a bez? aby nebyl problém v tom že je naopak víc voltů než je obviklé to by pak mohlo dělat to co popisuješ... Citovat
whisky.4 Odesláno 28. listopad 2008 Odesláno 28. listopad 2008 Já problém vyřešil přídavným vypínačem se světélkem,a nemám problém. Citovat
oni Odesláno 28. listopad 2008 Odesláno 28. listopad 2008 mel jsem ten samej problem a mel jsem ho v tom,ze do zesiku jde stale napeti a napeti z radia,ty dve sem mel prehozeny a porad mi svutila cervena,ale hralo to! nakonec jsem prehodil kabely a udelal poradnou kostru a vse ok! ale to uz tu nekdo psal asi,tkaze kdyz tak sorry za Citovat
Yantschi Odesláno 3. prosinec 2008 Odesláno 3. prosinec 2008 Skusal si odpojit kapik? Pri takychto zahadach treba vyskusat vsetko. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.