Návštěvník Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Původně zaslal: buga este ze je v cechaach ja vyskusam tvoje CC, aby som sa vedel rozhodnut ci to CC chcem o rok, ci nie ok ale jedine so mnou a ty ako spolujazdec:super:super:super:super Citovat
buga Odesláno 2. červenec 2008 Autor Odesláno 2. červenec 2008 Původně zaslal: feldo Původně zaslal: buga este ze je v cechaach ja vyskusam tvoje CC, aby som sa vedel rozhodnut ci to CC chcem o rok, ci nie ok ale jedine so mnou a ty ako spolujazdec:super:super:super:super noo ty vole, jak mi neveriiii Citovat
olle72 Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 2 feldo:folie mám jen vzadu a z boku a z homologací 2 buga:Treba se někde můžem potkat v Blavě.Jezdime tam za tchýní,i když většinou s familly vozem. Citovat
buga Odesláno 3. červenec 2008 Autor Odesláno 3. červenec 2008 Původně zaslal: olle72 2 feldo:folie mám jen vzadu a z boku a z homologací 2 buga:Treba se někde můžem potkat v Blavě.Jezdime tam za tchýní,i když většinou s familly vozem. nooo , ty bych se nech nahovorit po tom co som mal na jeden den mercedesa E320 CDI 4MATIC a este avantgarde edition, pekny dvojity vyfuk V6 hrr hrrr hrrrr :D sice pri tych skoro 2 tonach 225koni az tak nebolo brutaal, aaale 510Nm bolo whuu [upravil dne 3.7.2008 buga] Citovat
buga Odesláno 14. červenec 2008 Autor Odesláno 14. červenec 2008 eheee co som nasiel aspon mnee sa to brutaal paaaci EDIT: mysliiiim ten predny spoiler [upravil dne 14.7.2008 buga] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.