Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

při zahřátým motoru škube

Recommended Posts

Odesláno

mám peugeota 605 3.0 i SV 24 a při zahřátým motoru začíná škubat a rozsvěcí se kontrolka K. v servisu na počítači mi řekli, že to hlásí trvalou závadu na nějakém el. ovládání ventilu ACAUD, ale nevědí o co jde a jestli to má s tím něco společného (ani nevědí kde ten ventil je). nevíte někdo, co by to mohlo být? díky za odpověď

• O 1 rok později...
Odesláno

Mame doma SRi 1.9, 125 ps, dela nam to taky, skube to kdyz pridas plyn rychle. Melo by se jednat o cidlo prutoku vzduchu, ktere ma vliv na regulaci mnozstvi paliva....vic vzduchu vic paliva, je nejake vadne, nebo co ja vim, protoze kdyz se drzi konstatne plyn, tak je to v poho, ale jak pridas, tak nez to zareaguje a pusti do toho vic benalu, tak to skube jako prase. Nevim esli je to problem i u tveho motoru, ale treba ti to pomuze. nejsem odbornik, takze zadne detaily ...

Odesláno

No mne to delalo taky, pri prudke akceleraci mi to skublo a pak hned vystartovalo...... menil jsem vzduchovy filtr, palivovy, svicky a stale to delalo......nakonec jsem zjistil ze mam prasklou hadici od vahy vzduchu. No a tak jsem vymenil vsechny podtlakovy hadice a ted je vse OK !;);)

• O 2 roky později...
Odesláno

Poradte....Mam 309 1.9 GTI a mam ten samy problem...pri zrychleni mi to taky skube, ale pri konstantnim plynu ve vyssich otackach mi to skube znova.Prosim poradte.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...