Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Sice to neni aktualni, ale ted se mi to dostalo mejlem, tak to predavam. Nic podobneho jsem tu na foru nenasel, tak jsem zvedavej na vase nazory. Me to dosti sokovalo:grr

Takze ke zhlednuti

Odesláno
Původně zaslal: jozefsv

no teda to je huste

to jo, jeste chvili po tom videu jsem jen nevericne kroutil hlavou, pravda ze pan policista operator se taky vykadroval, jak kdyby mel v sobe deset piv, ale na vine je hlavne nadrazak

Odesláno

tak to je sila... čo tam ten nadražak vobec robil ved največšiu vinu nesie asi on debil je to teda niečo kua hentak vysupovat vlak a pre nič v podstate fakt huste :bojim

Odesláno
Původně zaslal: faget1

tak to je sila... čo tam ten nadražak vobec robil ved največšiu vinu nesie asi on debil je to teda niečo kua hentak vysupovat vlak a pre nič v podstate fakt huste :bojim

A to moze byt vsetci stastni, ze sa docela nikomu nic nestalo!:(

Odesláno

:o:o:o:o:o to se může stát snad jenom u nás.....tohle je země, kde vynalézavost a důvtip lidí, ale bohužel i blbost neznají hranic....

Nevzpomenu si v jaké písničce to bylo ani kdo ji zpívá, ale část textu je:

"Jak řek mi šéf firmy interdebil, už nebojím se pranic, vždyť blbost nezná hranic.."

Odesláno
Původně zaslal: jarajarda

:o:o:o:o:o to se může stát snad jenom u nás.....tohle je země, kde vynalézavost a důvtip lidí, ale bohužel i blbost neznají hranic....

Nevzpomenu si v jaké písničce to bylo ani kdo ji zpívá, ale část textu je:

"Jak řek mi šéf firmy interdebil, už nebojím se pranic, vždyť blbost nezná hranic.."

presne tak...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...