Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

a mas ocelove v takejto rozteci aku potrebujem?

resp, keby si vedel spravit presne nakres tak podla nakresu by mi to vedel jeden chlap spravit..ale to by musel byt presny nakres s rozmermi

Odesláno

Nakres by som vedel urobit... ten co som teraz nacrtol je presny... iba treba dorobit stred. dieru a prisposobit diery na sroby.... s tym by som sa pohral.... A kolko by to vyslo? Ja by som tiez mozno to vedel dat vyrobit.... Ale z chlapom budem tak najskor o mesiac

Odesláno

Dost, ale co uz ked tieto vlecky maju taku na ch*j roztec a este aj ET... Inak tie kola neporiesim, lebo aj ked kupim 4x108 nebude pasovat ET, takze podlozky musia byt tak ci tak... skus sa popytat teda aj ja skusim cosi poriesit

Odesláno
Původně zaslal: Pato406coupe

Som to presne nacrtol... ta horna je spolocna a je o 2 mm posunuty srob

citam ze si ju posunul ale ako a kde a ako tam ta skrutka pojde mi nie je jasne

Odesláno

to som ja neposunul... inak sa to neda... keby si menil zo 4x108 na 5x108 tak to sedi.. zo 4x108 na 5x110 je to 1mm a tato zo 4x108 na 5x112 to robi 2 mm.. a ide o to, ze do starych dier nasrobujes podlosku tymi troma zapustenymi skrutkami potom das koleso a do podlozky nasrobujes 4 skrutky a piata ide skrz podlozku do starej diery a ta je posunuta o 2 mm oproti ostatnym, ale to je zanedbatelne

Odesláno
Původně zaslal: Pato406coupe

preco by to tam nemalo ist?

vies co urobia 2mm nezhodujucej sa totoznosti so zavitom?

a ako ste prisli nato ze z roztece 108 na roztec 112 je posun 2mm?posuvas predsa celu kruznicu a tym padom aj celu skrutku.alebo sa mylim?

Odesláno

ale pojde to... diery v diskoch su vzdy vacsie ako je srouba cize tie 2mm su zanedbatelne...

ked sa trosku poprehrabujes na nete tak zistis ze bezne davaju napr 4x100 kola na auto s roztecou 4x98

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...