Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

vies mi povedat cenu na 23mm, 4ks, stredova diera na disku je 66,6 cize podlozka asi 66,5? a samozrejme aj tu fajnu sroubu by som k tomu chcel :)

a inak neslo to spravit s tou jednou priechodnou dierou ako sme spominali nazaciatku prispevku?

Odesláno

cize tych 3700,- (predpokladam Kc) je cena za 23mm duralove podlozky vratane komplet sroubov?

a este jedna otazka... nebude triast volantom? ked aj disky vyvazis ale tie rozne rozlozene srouby to aj tak cele "rozladia"

Odesláno

kola už tam mám a vše v pohodě. Je to ze železa aby to drželo. Myslím, že cena je stejná i v případě širších či užších podložek...Když to teda nebudou 10 cm:-))))

Odesláno

zelezne nechcem :bojim nevies mi poskytnut aspon presny vykres a ja si to uz dam niekde spravit... a este mi vysvetli ako si spravit tu jednu "specialnu" sroubu? :)

Odesláno

este prezrad aky tam mas motor (ci mas Brembo brzdy) a ake mas ET a ake siroke podlozky...

ja spekulujem ET35 a 23mm podlozky -> vysledne ET12

Odesláno
Původně zaslal: Spoilt

Kuk

kde jsi sehnal ty kola a jak se jmenuji. Chtel jsem si je taky koupit, ale nidke jsem je nenasel, tak jsem nakonec koupil neco jineho...

Odesláno

Kola jsou Rial Bellagio. Výkres nemám páč to je dělaný na zakázku. Motor 3,0 v6. ET kol 35. Podložky zadek 2,5, předek 2,2 a místa je tam dosti:-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...