VolksWagen Odesláno 18. leden 2008 Odesláno 18. leden 2008 no já tu firmu právě neznám, proto čekám, že nám to objasníš Citovat
Přema Odesláno 18. leden 2008 Odesláno 18. leden 2008 Původně zaslal: VolksWagen tak že bych někomu chyběl? teda myryne, ty musíš být jasnovidec, ale ta tvoje firma admin sro to asi nebude. Kdo jsi alles??????? Citovat
Přema Odesláno 18. leden 2008 Odesláno 18. leden 2008 Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: Přema Tak kdo????? klidně mi napiš SZ Tak co? Už znáš odpověď??? Neznám myryn na mě se*e Citovat
VolksWagen Odesláno 18. leden 2008 Odesláno 18. leden 2008 jenže právě myryn neví vůbec nic. promiň, ale je to tak. Citovat
myryn Odesláno 18. leden 2008 Autor Odesláno 18. leden 2008 Původně zaslal: VolksWagen no já tu firmu právě neznám, proto čekám, že nám to objasníš Já to sned ne ??? Citovat
VolksWagen Odesláno 18. leden 2008 Odesláno 18. leden 2008 no já tu žádný s r o neuváděl. to ty jsi přišel s doměnkou a nechceš se jí vzdát. Citovat
Přema Odesláno 18. leden 2008 Odesláno 18. leden 2008 Původně zaslal: VolksWagen jenže právě myryn neví vůbec nic. promiň, ale je to tak. Tě to asi hodně baví že se o tobě tady píše....taky by mě to asi bavilo,počkej až zjistíme kdo z členů jsi......:D:D:D asi otevřu kufr....:D:D:D Citovat
myryn Odesláno 18. leden 2008 Autor Odesláno 18. leden 2008 Původně zaslal: VolksWagen jenže právě myryn neví vůbec nic. promiň, ale je to tak. No tož vidíš další "drobná psychologická záležitost" . Citovat
myryn Odesláno 18. leden 2008 Autor Odesláno 18. leden 2008 Neznám tě a /po těchto diskuzích / ani nechci znát. Mám zato že by mi ani pivo nechutnalo - kdybys seděl u vedlejšího stolu. Tož soráč !!! Citovat
Přema Odesláno 18. leden 2008 Odesláno 18. leden 2008 Původně zaslal: VolksWagen Přemku mam taky a má větší účinek Chytil jses......kdyby jsi to tady neznal tak nevíš co mám v kufru.......:D:D:D Citovat
VolksWagen Odesláno 18. leden 2008 Odesláno 18. leden 2008 tak to je mi fakt líto. ale třeba někdy změníš názor. Citovat
myryn Odesláno 18. leden 2008 Autor Odesláno 18. leden 2008 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: VolksWagen Přemku mam taky a má větší účinek Chytil jses......kdyby jsi to tady neznal tak nevíš co mám v kufru.......:D:D:D Až ho budeš čtvrtit - tož řekni - přidám se. Citovat
Přema Odesláno 18. leden 2008 Odesláno 18. leden 2008 Původně zaslal: myryn Původně zaslal: Přema Původně zaslal: VolksWagen Přemku mam taky a má větší účinek Chytil jses......kdyby jsi to tady neznal tak nevíš co mám v kufru.......:D:D:D Až ho budeš čtvrtit - tož řekni - přidám se. Ok.....proč tě tak nasral???? Mě až tak nevadí..... Citovat
VolksWagen Odesláno 18. leden 2008 Odesláno 18. leden 2008 tak fórum jsem trošku studoval než jsem se zaregistroval. ale máš pravdu, budeme se znát osobně. Citovat
Přema Odesláno 18. leden 2008 Odesláno 18. leden 2008 Původně zaslal: VolksWagen tak fórum jsem trošku studoval než jsem se zaregistroval. ale máš pravdu, budeme se znát osobně. Hej kdo jsi....KUR*A Citovat
myryn Odesláno 18. leden 2008 Autor Odesláno 18. leden 2008 Původně zaslal: VolksWagen tak fórum jsem trošku studoval než jsem se zaregistroval. ale máš pravdu, budeme se znát osobně. Se mnou - pochybuju. Citovat
Přema Odesláno 18. leden 2008 Odesláno 18. leden 2008 Původně zaslal: myryn Původně zaslal: VolksWagen tak fórum jsem trošku studoval než jsem se zaregistroval. ale máš pravdu, budeme se znát osobně. Se mnou - pochybuju. To psal mě,aspon jsi to myslím..... Citovat
Marlin Odesláno 18. leden 2008 Odesláno 18. leden 2008 uz to mam, je to Garfield [upravil dne 18/1/08 Marlin] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.