faget1 Odesláno 4. květen 2008 Autor Odesláno 4. květen 2008 Původně zaslal: bigoš Původně zaslal: faget1 že bigoš vieme o kom hovorime :D tie potahy tvoje mi nedaju spavať :D:D:super:super:super:super:potlesk Sory chvilku jsem tu nebyl, zrovna dva dny pršelo a musel jsem něco nachytat do toho nosu:D:D:D:D Máš to udělaná pěkně, ale jak už někdo psal, ty červený koberce:bojim:bojim:bojim. Zkus sehnat černý třeba jen s červeným lemováním, toto už je fakt dost. I když jestli se ti to líbí, tak se na moje rady vyprdni. Ty potahy je vidět že je to jen látka, podle toho jak se krabatí na těch zadních sedadlech, ty co mam já, jsou opravdu, ale opravdu z tvrdé látky a ještě podšité zezspodu, proto ani nejdou takhle \"zmuchlat\". Tím se samozřejmě nevytahuju, jen konstatuju co jsem koupil, i když za dost velký prachy:papa ajaaj takže predsaj sa ti niečo do toho frňáku dostalo ale pravom sa možeš prechadzat ako páv po rajone s tým ako si to majstrovsky poriešil.. noo ja som to všetko neako dost narychlo a moc nezvažene chcel začervenit a teda zatial sa mi to ako tak pači ale ono je to taky material že sa asi skoro zniči ako to sledujem a tak to budem všetko menit a už sa nedam zvabit lacným matrošom ale chcel som vidiet ako to bude vyzerať ked to nebolo extra drahe tak nech to vezme čert no uvidim budem to postupne doladovať zatial sa mi to pači takto a teda ešte ma to neomrzelo )) ale inšpiraciu rad prevezmem a teda aj rady prijmem :super:super:aut Citovat
faget1 Odesláno 7. květen 2008 Autor Odesláno 7. květen 2008 tak som trochu zase špekuloval a teda kriticy na scenu a teda čo vy na to dodžubete ma za niečo či možem v pohodke na ulicu medzi ostatnych :aut:D:D:myslim Citovat
faget1 Odesláno 7. květen 2008 Autor Odesláno 7. květen 2008 a na buduci týžden sa ideme dať pofoliovať :papa Citovat
robozv Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 ak mas 10 000 daj si spravit svoju znacku a budes IN! Citovat
raydowe Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 robo on asi myslel tu chromovu listu nad znakom, znacku si len schoval.. v zadu sa mi to paci dokonale, vpredu je to asi vec vkusu pod tou kapotou. Ale nasavanie super Citovat
robozv Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 Původně zaslal: raydowe robo on asi myslel tu chromovu listu nad znakom, znacku si len schoval.. v zadu sa mi to paci dokonale, vpredu je to asi vec vkusu pod tou kapotou. Ale nasavanie super aha sorry no moze byt no ja osobne mos chromovym listam nefandim lebo to casom odpadne a pripadne mi to take cudne ale neodcudzujem to ked sa to niekomu paci tak prosim PS: ja som tiez rozmyslal nad chromovou mriezkou na predny naraznik ale nemam hmlovky tak to tam nedam - nepasovalo by mi to tam teraz mam inu dilemu cez zimu som chytil predny naraznik a idem ho cely striekat lebo je to ako päst na oko [upravil dne 8.5.2008 robozv] Citovat
faget1 Odesláno 8. květen 2008 Autor Odesláno 8. květen 2008 Původně zaslal: raydowe robo on asi myslel tu chromovu listu nad znakom, znacku si len schoval.. v zadu sa mi to paci dokonale, vpredu je to asi vec vkusu pod tou kapotou. Ale nasavanie super wdaka prave o to sa mi jednalo že so všetkím som celkom spokojny len teda ten kusok pod tou kapotou či neni už neako odveci dal som to tam len tak kao to ukaže a ešte uvidim či to odtial nestrhznem ale inak s ostatnym som tiež spokojny teda pači sa mi to prsty ma bolia už druhy den čo som tam daval tu lištu striebrtonu na to nasavanie je to U profil a musel som ho trošku pootvorit a teda chudak moje prstíki :D:D PS: hej myslel som tu lištu nad značkou teda na spodku kufra si to spravne pochopil :papa Citovat
faget1 Odesláno 8. květen 2008 Autor Odesláno 8. květen 2008 Původně zaslal: robozv Původně zaslal: raydowe robo on asi myslel tu chromovu listu nad znakom, znacku si len schoval.. v zadu sa mi to paci dokonale, vpredu je to asi vec vkusu pod tou kapotou. Ale nasavanie super aha sorry no moze byt no ja osobne mos chromovym listam nefandim lebo to casom odpadne a pripadne mi to take cudne ale neodcudzujem to ked sa to niekomu paci tak prosim PS: ja som tiez rozmyslal nad chromovou mriezkou na predny naraznik ale nemam hmlovky tak to tam nedam - nepasovalo by mi to tam teraz mam inu dilemu cez zimu som chytil predny naraznik a idem ho cely striekat lebo je to ako päst na oko [upravil dne 8.5.2008 robozv] noo zas aby som 10litrou daval za značku sa mi zda byt lepšie investovať do niečoho ineho ale ked budem mat zbytočných tak možno ale až na buduce na lepšie autí :D PS:hej myslel som tu lištu ako konči spodok kufra mavaju to auta ja original teda nie 307 ale celkom tam pasne.. noo myslel som na to že to časom odpadne ale napriklad ta na prednej maske ja U profil a je tam dost kvalitneho lepu čo som si všimol pri montaži a tak by vral nemala len tak odpadnut čo dufam že aj vydrži inak ju mam vdaka jendemu členovi klubu ktorý mik poslal za dohodnutu sumu z čiech kusok ktory mu zostal aby somnemusel kupovat celé 15m balenie a zase by mne zostalo vela tak sme say tu dohodly som rad že to funguje tu :potlesk PS: a ten naraznik mamrzi nech je čim skor opet ako nový :super Citovat
robozv Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 [ PS: a ten naraznik mamrzi nech je čim skor opet ako nový :super tak to se.. aj mna bude ma to stat cca 2000,- farba+striekanie ale bude ako novy:potlesk Citovat
faget1 Odesláno 8. květen 2008 Autor Odesláno 8. květen 2008 noo tak je to dost za kusok nastreku na naraznik ale čo narobiš aspom že si ho len škrkol a teda bude potrebovať len ten nastrek a tak že sa horšie nestalo a niekde si ho nepraskol Citovat
robozv Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 Původně zaslal: faget1 noo tak je to dost za kusok nastreku na naraznik ale čo narobiš aspom že si ho len škrkol a teda bude potrebovať len ten nastrek a tak že sa horšie nestalo a niekde si ho nepraskol idem ho strikat cely a ta cena si myslim ze je v pohode farba+lak 700 a odstrojenie striekanie a nastrojenie 1000:papa Citovat
faget1 Odesláno 8. květen 2008 Autor Odesláno 8. květen 2008 aha tak potom je to v pohodke tomusiš cely striekať neviem ale tak ked v dnešnej dobe vedia namiešat farbu na nepoznanie som myslel že nebude treba striekat ho cely ale ked teda tak to je v pohodke ked so vším všudy tolko Citovat
faget1 Odesláno 14. květen 2008 Autor Odesláno 14. květen 2008 noo tak už sme čerstvo ofoliovaný myslím že každy si vie predstavit folie na autí ale zas nie tak docela na červenom autí a najtmavši odtien aký vobec maly GR-5 takže možno ked bude pekne urobím neake to fotíčko a šupnem to semky :D:D:D:D:P Citovat
faget1 Odesláno 30. červenec 2008 Autor Odesláno 30. červenec 2008 a tak teda po dlhej dobe som tu zasky a všetci vieme ako vyzera ofoliovane autí ale teda ako vyzera zašpinavena červena ofoliovana 307 :D:D Citovat
marisw Odesláno 30. červenec 2008 Odesláno 30. červenec 2008 to je iste, chcelo by to pekne hlinikove disky a lišty do farby, tie chromove nalopovacie lišty radšej dolu, je to trochu tuzingove...inak pohoda.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.