Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: bigoš

Původně zaslal: faget1

že bigoš vieme o kom hovorime :D:D tie potahy tvoje mi nedaju spavať :D:D:D:super:super:super:super:potlesk

Sory chvilku jsem tu nebyl, zrovna dva dny pršelo a musel jsem něco nachytat do toho nosu:D:D:D:D Máš to udělaná pěkně, ale jak už někdo psal, ty červený koberce:bojim:bojim:bojim. Zkus sehnat černý třeba jen s červeným lemováním, toto už je fakt dost. I když jestli se ti to líbí, tak se na moje rady vyprdni. Ty potahy je vidět že je to jen látka, podle toho jak se krabatí na těch zadních sedadlech, ty co mam já, jsou opravdu, ale opravdu z tvrdé látky a ještě podšité zezspodu, proto ani nejdou takhle \"zmuchlat\". Tím se samozřejmě nevytahuju, jen konstatuju co jsem koupil, i když za dost velký prachy:papa

ajaaj takže predsaj sa ti niečo do toho frňáku dostalo ale pravom sa možeš prechadzat ako páv po rajone s tým ako si to majstrovsky poriešil.. noo ja som to všetko neako dost narychlo a moc nezvažene chcel začervenit a teda zatial sa mi to ako tak pači ale ono je to taky material že sa asi skoro zniči ako to sledujem a tak to budem všetko menit a už sa nedam zvabit lacným matrošom ale chcel som vidiet ako to bude vyzerať ked to nebolo extra drahe tak nech to vezme čert no uvidim budem to postupne doladovať zatial sa mi to pači takto a teda ešte ma to neomrzelo :))) ale inšpiraciu rad prevezmem a teda aj rady prijmem :super:super:super:aut

Odesláno
Původně zaslal: raydowe

robo on asi myslel tu chromovu listu nad znakom, znacku si len schoval.:). v zadu sa mi to paci dokonale, vpredu je to asi vec vkusu pod tou kapotou. Ale nasavanie super

aha sorry no moze byt no ja osobne mos chromovym listam nefandim lebo to casom odpadne a pripadne mi to take cudne ale neodcudzujem to ked sa to niekomu paci tak prosim :super

PS: ja som tiez rozmyslal nad chromovou mriezkou na predny naraznik ale nemam hmlovky tak to tam nedam - nepasovalo by mi to tam teraz mam inu dilemu cez zimu som chytil predny naraznik a idem ho cely striekat lebo je to ako päst na oko

[upravil dne 8.5.2008 robozv]

post-0-14109600448834_thumb.jpg

Odesláno

robo on asi myslel tu chromovu listu nad znakom, znacku si len schoval.:). v zadu sa mi to paci dokonale, vpredu je to asi vec vkusu pod tou kapotou. Ale nasavanie super

wdaka prave o to sa mi jednalo že so všetkím som celkom spokojny len teda ten kusok pod tou kapotou či neni už neako odveci dal som to tam len tak kao to ukaže a ešte uvidim či to odtial nestrhznem ale inak s ostatnym som tiež spokojny teda pači sa mi to prsty ma bolia už druhy den čo som tam daval tu lištu striebrtonu na to nasavanie je to U profil a musel som ho trošku pootvorit a teda chudak moje prstíki :D:D:D

PS: hej myslel som tu lištu nad značkou teda na spodku kufra si to spravne pochopil :super:papa:papa

Odesláno
Původně zaslal: robozv

aha sorry no moze byt no ja osobne mos chromovym listam nefandim lebo to casom odpadne a pripadne mi to take cudne ale neodcudzujem to ked sa to niekomu paci tak prosim :super

PS: ja som tiez rozmyslal nad chromovou mriezkou na predny naraznik ale nemam hmlovky tak to tam nedam - nepasovalo by mi to tam teraz mam inu dilemu cez zimu som chytil predny naraznik a idem ho cely striekat lebo je to ako päst na oko

[upravil dne 8.5.2008 robozv]

noo zas aby som 10litrou daval za značku sa mi zda byt lepšie investovať do niečoho ineho ale ked budem mat zbytočných tak možno ale až na buduce na lepšie autí :D:D

PS:hej myslel som tu lištu ako konči spodok kufra mavaju to auta ja original teda nie 307 ale celkom tam pasne.. noo myslel som na to že to časom odpadne ale napriklad ta na prednej maske ja U profil a je tam dost kvalitneho lepu čo som si všimol pri montaži a tak by vral nemala len tak odpadnut čo dufam že aj vydrži inak ju mam vdaka jendemu členovi klubu ktorý mik poslal za dohodnutu sumu z čiech kusok ktory mu zostal aby somnemusel kupovat celé 15m balenie a zase by mne zostalo vela tak sme say tu dohodly som rad že to funguje tu :potlesk:potlesk

PS: a ten naraznik mamrzi nech je čim skor opet ako nový :super:super

Odesláno

noo tak je to dost za kusok nastreku na naraznik ale čo narobiš aspom že si ho len škrkol a teda bude potrebovať len ten nastrek a tak že sa horšie nestalo a niekde si ho nepraskol :super

Odesláno
Původně zaslal: faget1

noo tak je to dost za kusok nastreku na naraznik ale čo narobiš aspom že si ho len škrkol a teda bude potrebovať len ten nastrek a tak že sa horšie nestalo a niekde si ho nepraskol :super

idem ho strikat cely a ta cena si myslim ze je v pohode farba+lak 700 a odstrojenie striekanie a nastrojenie 1000:papa

Odesláno

aha tak potom je to v pohodke tomusiš cely striekať neviem ale tak ked v dnešnej dobe vedia namiešat farbu na nepoznanie som myslel že nebude treba striekat ho cely ale ked teda tak to je v pohodke ked so vším všudy tolko :super

Odesláno

noo tak už sme čerstvo ofoliovaný :super myslím že každy si vie predstavit folie na autí :aut ale zas nie tak docela na červenom autí a najtmavši odtien aký vobec maly GR-5 takže možno ked bude pekne urobím neake to fotíčko a šupnem to semky :D:D:D:D:D:P

• O 2 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...