Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: chechet

Původně zaslal: faget1

no a tu je už spomínaný moj nový koženný poťah na volant :D

trochu som sa toho obaval ale vysledok je nadmieru uspokojivy bolo to treba natianhuť a prišiť na volant ale zvladol som to ihla a niť bola sučasťou objednavky len mi kuštik cca 6cm chybalo do konca tak som to došil podobnou bavlnkou a neni vidno rozdiel skoro vobec :super:super

čéče, me se zda, ze to je umela kuze - kozenka. nejsem teda expert pres kuze, ale tahle struktura odpovida spis umeline...

noo čéče a viež že ked sa teraz tak nad tým zamyšlam že je to aj možne :myslim ale tak myslím že koženku by som spoznal a podla vzoru že to vyzera ako koženka neviem kde si to presne videl lebo koženky su aj hladke a prave tie sa hraju že su napodobenina kože a to že je zvyk koženny volant že je hladký som videl aj take v tomto prevedení ze to bolo hladké ako koža a na to by si povedal že je to koža lebo to vyzera ako koža ale mohla by to byt pri tom koženka takže si nemyslim že podla vzoru sa to dá presne určit ale tak dal si mi brouka do hlavy budem sa na to muset lepšie mrknut nevenoval som tomu vobec pozornost ked tvrdia že koža tak asi koža?:myslim ale aj to vonalo ako koža a z vnutornej strany to nieje ako koženka lebo podla vnutornej strany to najlepšie spoznať čo je koženka a čo nie pokial sa nemylim a toto zvnutra vyzera naozaj ako koža takže teraz si ma viviedol z miery musim povedať trochu ale koženka to nebude preverim to na 100%:roker

Odesláno

noo čéče a viež že ked sa teraz tak nad tým zamyšlam že je to aj možne :myslim ale tak myslím že koženku by som spoznal a podla vzoru že to vyzera ako koženka neviem kde si to presne videl lebo koženky su aj hladke a prave tie sa hraju že su napodobenina kože a to že je zvyk koženny volant že je hladký som videl aj take v tomto prevedení ze to bolo hladké ako koža a na to by si povedal že je to koža lebo to vyzera ako koža ale mohla by to byt pri tom koženka takže si nemyslim že podla vzoru sa to dá presne určit ale tak dal si mi brouka do hlavy budem sa na to muset lepšie mrknut nevenoval som tomu vobec pozornost ked tvrdia že koža tak asi koža?:myslim ale aj to vonalo ako koža a z vnutornej strany to nieje ako koženka lebo podla vnutornej strany to najlepšie spoznať čo je koženka a čo nie pokial sa nemylim a toto zvnutra vyzera naozaj ako koža takže teraz si ma viviedol z miery musim povedať trochu ale koženka to nebude preverim to na 100%:roker

čéče, soráč, nechtel jsem ti takhle skazit skvely dojem z volantu ;) ale, presne jak rikas, podle spodni strany a vune to poznas spolehlive :super

Odesláno
Původně zaslal: chechet

noo čéče a viež že ked sa teraz tak nad tým zamyšlam že je to aj možne :myslim ale tak myslím že koženku by som spoznal....

čéče, soráč, nechtel jsem ti takhle skazit skvely dojem z volantu ;) ale, presne jak rikas, podle spodni strany a vune to poznas spolehlive :super

jasne v pohode trošku si ma zaskočil to je fakt ale v takom zmysle že som sam seba spochybnil žeby som nespoznal kožu od koženky až tak na tom hadamniesom :D:D:D v pohodke podla všetkých zistenych skutočností je to koža :super

Odesláno

a tak už dorazily nove autogumy imitacia červeneho chromu tak ked ich nahodim pridam foto inak su nadherne neviem kolko si vydržia zavchovať farbu a stav ale vyzera to byt docela slušne urobene :D:D:super

Odesláno
Původně zaslal: bigoš

tak už je na ceste aj ručna brzda a koženny potah na volant všetko červene tak sa hned dam do montaže a pak pridam foto :super

bigoš: nezabudol si na to foto? som chcel vydiet ako to vyzera skor ako si to všetko zakupim ale už je to na ceste tak v poho každopande ti rad nakuknem na interierovy priestor možno trochu inšpiracie sa u teba najde :papa

sory, ale nějak od začátku roku nic nestíhám, ani na foru jsem pořádně nebyl. Snad se to už v březnu zlepší. Zítra beru auto tak i foťák a zkusím to bliknout.:papa

Tak konečně pár foteček z interiéru.

post-0-14109599709647_thumb.jpg

Odesláno

bigoš: hurááá krááása náádhera :super:super:super

moc moc pekne :potlesk:potlesk:potlesk

ja čakam na potahy stale mi neprišly akurat gumy červene a ešte čakam neake veci takdam dalšie foto ked to bude cele ale pači sa mi tiež to na dverach tiež som nad tym uvažoval to dat do farby čiže do červena to si mal original modre alebo jeto neaka nalepovacia folia či si to neako farbil?? lebo som videl taku samolepiacu foliu na to a neviem sa rozhodnut ako to vyriešit inak ešte raz maš to pekne moc pekne :papa

Odesláno

ja čakam na potahy stale mi neprišly akurat gumy červene a ešte čakam neake veci takdam dalšie foto ked to bude cele ale pači sa mi tiež to na dverach tiež som nad tym uvažoval to dat do farby čiže do červena to si mal original modre alebo jeto neaka nalepovacia folia či si to neako farbil?? lebo som videl taku samolepiacu foliu na to a neviem sa rozhodnut ako to vyriešit inak ešte raz maš to pekne moc pekne :papa

Díky. díky, díky. Ty dveře jsou stříkaný barvou na plast. myslí MHW. Pakárna s tím byla dost velká, sundat a hlavně olepit. To jsem myslel že padnu. Ale mě se ten celý černý interiér prostě nelíbil. Nevím tedy jak dlouho to tam vydrží, kdy se to začne odírat, ale uvidím. Zkoušel jsem najít co nejbližší barvu k té páce, volantu a ručce. Myslím, že se mi to trochu povedlo. Ty potahy od MADu, to fakt nemá chybu, rok už je mám a jsou pořád jak nový. Občas chtějí jen trochu natáhnout, když povolí spodní gumy, to je vidět i na jednou obrázku, jak je to tam krabatý. Sice něco stály, ale stojí to za to.

Přeju hodně úspěchů s doladěním do červena.:super:super

Odesláno

a takto to vyzerá zatial bez potahou a červených autogúm no a samozrejme sa budeme červeniať viac postupom času :D

moj znamy chce predat sedadla z 307-ky CC ...viem si ich u teba predstavit...

[upravil dne 31.3.2008 stanisko]

Odesláno

Díky. díky, díky. Ty dveře jsou stříkaný barvou na plast. myslí MHW. Pakárna s tím byla dost velká, sundat a hlavně olepit. To jsem myslel že padnu. Ale mě se ten celý černý interiér prostě nelíbil. Nevím tedy jak dlouho to tam vydrží, kdy se to začne odírat, ale uvidím. Zkoušel jsem najít co nejbližší barvu k té páce, volantu a ručce. Myslím, že se mi to trochu povedlo. Ty potahy od MADu, to fakt nemá chybu, rok už je mám a jsou pořád jak nový. Občas chtějí jen trochu natáhnout, když povolí spodní gumy, to je vidět i na jednou obrázku, jak je to tam krabatý. Sice něco stály, ale stojí to za to.

Přeju hodně úspěchů s doladěním do červena.:super:super

yo tak to si piš že sa ti to podarilo a nie trochu ale celkom :super no hadam to niečo vydrži ved sa to nema ani ako velmi odierat po pripade si na tomohol už šupnut trochu laku ked si sa s tym papral ale počitam že ked je to farba na plast hadam niečo vydrži bola by to škoda aby sa to olupalo... a potahy je vidiet že je to niečo a nie len tak:potlesk wdaka ešte to asi chvilu potrva ale pomaličky sa to risuje čo ked to nejde len tak hned zo dna na den asi to pozneš tiež ti to dalo trochu zabrat ako vidim :D:D :super

Odesláno

a takto to vyzerá zatial bez potahou a červených autogúm no a samozrejme sa budeme červeniať viac postupom času :D

moj znamy chce predat sedadla z 307-ky CC....viem si ich u teba predstavit...:roker

post-0-14109599714085_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: stanisko

moj znamy chce predat sedadla z 307-ky CC....viem si ich u teba predstavit...:roker

Jooo, tak to je taky pěkný. Určitě kůže.

Odesláno

nadhera ty koki tak to by sa mi teda sedelo a určite si to viem predsatavit aj u mna uuuuf no len škoda že su len dvoje ale tak ak by to tam paslo aj takto asi musi byt palka čo za ne chce :myslim inak krasa:super

Odesláno

nadhera ty koki tak to by sa mi teda sedelo a určite si to viem predsatavit aj u mna uuuuf no len škoda že su len dvoje ale tak ak by to tam paslo aj takto asi musi byt palka čo za ne chce :myslim inak krasa:super

chce za ne 20 tis...... ale oni su komplet aj zadne...akurat tie zadky su trocha odlisne....:roker

Odesláno

chce za ne 20 tis...... ale oni su komplet aj zadne...akurat tie zadky su trocha odlisne....:roker

tak to je palka určite ma niečo lepšie ked to predava je to dost 20litrou :D no dobre mi budu aj potahy za par tisicok :super

ale vyzera to nadherne to sa musi nehat :potlesk

Guest stanisko
Odesláno

tak to je palka určite ma niečo lepšie ked to predava je to dost 20litrou :D no dobre mi budu aj potahy za par tisicok :super

ale vyzera to nadherne to sa musi nehat :potlesk

no to mas pravdu...ten sialenec zohnal sedadla uplne nahodou na jednom nemeckom vrakaci...a to teda je nieco...daky sialeny nemec si dal rucne usit sedacky z kombinacie oranzova a tmavo zelena koža s rucne vsitym logom Peugeota z striebornou nitou ...:roker

Odesláno

No já mám znak leva na potahu sice jen bílou nití, ale zato za 150SK:D:D:D

:D:D:D:super:super:super ja som natrafil na ručne šite potahy ale boli ken vystavene a nikto hodnu chvilu nikde pri nich aj so znakom peugeotu a nemal som tie nervy hladat kto to tam ma vystavene bolo vo v Tescu čo ma mrzi lebo boly fakt pekne a tak som si objednal cez net dufam nebudem banovat zajtra maju dorazit :mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...