Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Řadičku jsem měl taky ( na litru ), ale kde je dnes....? Ten pytel se mi ale moc nelíbí.

Na rapidu jsem měl vyleštěnej píst z pincka, taky to nevypadá špatně...

Odesláno
Původně zaslal: RaCes

to Přema samozrejme ceskych som myslel kedze si cech... :nevim

Nejsi zrovna s levného kraje,je to fakt sběratelský kousek ale 700 se mi zdá už trošku příliš.....když k tomu připočtu poštu z SK do ČR tak to vyjde na litr,nezdá se ti to moc....:myslim:myslim

Odesláno
Původně zaslal: jozefsv

zaujimave ze sa to tu objavilo hned potom ako prema uviedol ze chce taku vecicku.hm.

nezda sa ti to cudne prema?

Zdá ale bud je to náhoda nebo záměr....ale 700 je moc,co ty na to Jozefsv ?????

Odesláno

akoze ty si tu predomnou uviedol ze to zhanas ??..ja som na tomto fore novy....106ku som si kupil pred mesiacom a par dnami.... a predtym mi to na nexiu nepasovalo lebo tam je spiatocka taka ze potahnes hore taku blbost pod hlavicou paky.... tak som si to teraz namontoval do 106ky....a dal som sem foto..a ako vidim ujalo sa to....a keby sa dalo tak by som to aj spenazil pre vasniveho zberatela. to je asi vse :roker

Odesláno
Původně zaslal: RaCes

akoze ty si tu predomnou uviedol ze to zhanas ??..ja som na tomto fore novy....106ku som si kupil pred mesiacom a par dnami.... a predtym mi to na nexiu nepasovalo lebo tam je spiatocka taka ze potahnes hore taku blbost pod hlavicou paky.... tak som si to teraz namontoval do 106ky....a dal som sem foto..a ako vidim ujalo sa to....a keby sa dalo tak by som to aj spenazil pre vasniveho zberatela. to je asi vse :roker

V bazaru mám inzerát že takovou kouli chci dám sem odkaz aby jsi věřil.....http://www.peugeot-club.com/topic/22441-vrzani-vyfukoveho-spoje/

Odesláno
Původně zaslal: jozefsv

ci je to nahoda alebo zamer sa asi nedozvieme,aj ked si o tom kazdy moze mysliet svoje.

podla mna je to prema prestrelena suma.ja by som vyckal, ono sa nieco ukaze

Ju ju počkám.......:papa:papa:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...