secouver Odesláno 4. prosinec 2007 Odesláno 4. prosinec 2007 Ahoj bando, mám trochu malér, protože jsme si s přítelkyní docela pozdě vzpomněli, že chceme na Silvestra na hory. Projel jsem na netu desítky hotelů a pensionu v oblasti Krušných hor a po většinu bylo plno, nebo draho. Nevíte ještě někdo o něčem? Díky Citovat
oni Odesláno 4. prosinec 2007 Odesláno 4. prosinec 2007 jo taky bych neco bral,ale spise severni cehy a pro 4 osoby! Citovat
secouver Odesláno 4. prosinec 2007 Autor Odesláno 4. prosinec 2007 Pozor změna s Krušnýma horama jsem se trochu seknul Chtěl bych Krkonoše, Jizerky popř. Orlický hory Citovat
oni Odesláno 4. prosinec 2007 Odesláno 4. prosinec 2007 takze bych prosil dvakrat,ta sama oblast:D Citovat
myryn Odesláno 4. prosinec 2007 Odesláno 4. prosinec 2007 Kam se všichni ženete ??? Já to nechápu, vždyť špatně vám může být i doma a nakonec - víte někdo jak se krásně "bleje" neboli zvrací na /snad/ budoucí tchýni ??? :P P.S. Jedná se o zkušenost kamaráda, nikoli moji !! :papa Citovat
permonik7 Odesláno 4. prosinec 2007 Odesláno 4. prosinec 2007 Původně zaslal: myryn Kam se všichni ženete ??? Já to nechápu, vždyť špatně vám může být i doma a nakonec - víte někdo jak se krásně "bleje" neboli zvrací na /snad/ budoucí tchýni ??? :P P.S. Jedná se o zkušenost kamaráda, nikoli moji !! :papa A nebyla to nahodou zkusenost meho bratra? ten ma za sebou to samy:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.