Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

čago 407čkári.... neviete o niekom kto vie vyrobiť takú chromovú miežku, alebo aspoň tie tri lišty ako u originálu?

Poznate niekoho kto sa zaoberá pochromovaním plastov? či už na SR alebo ČR. vdaka:papa

[upravil dne 25.3.2008 James007]

Odesláno

K plastům - netuším...

Tak u nás bylo po delší době relativně hezké počasí o weekendu a já konečně naimplementoval svoji \"lepící chromovou mřížku\"...

Při chvilce hodím fota :)

zatím

Odesláno

Ještě prosba na někoho kdo má \"originál\" horizontální mřížku zda-li by ji mohl vyfotit 1x z blízka a 1x z dálky a umítit fotky sem, jen tak pro porovnání a nebo mi je poslat na mail dík.

Odesláno

Naprosto triviální...

Očištění,odmaštění horizontálních proužků nejlépe lékařským benzínem (běžně k dostání v lékárně)

Pak se trošku rozevře lepící lišta, aby se to dalo nasadit na proužek a pak se již jen ze předu tlačí a Učko se pěkně rozevírá no a vlastně to je celé. :myslim:D

Odesláno

1,8 v naftě snad není, tak jasně že benzín...

Přece nafta 1,6-2,0-3,0 a benzín 1,8-2,2

Ale jo nestěžuju si, to víš, že 2,2 by bylo asi svižnější...ale větší pojistka, pořizovací cena atd...

Odesláno

to Jamesz: Mno tak školu mi dávat nemusíš, motory u 407 znám ;) Jen že jsem se nikdy nepotkal s někým, kdo má tenhle motor, proto ta otázka... A řídil jsi někdy nafťáka (přímo 407), jen jakej je rozdíl?

Odesláno

\"Známí\" ji tady má (2.0), ale ještě ne, ale chtěl bych...

Předtím jsem měl 405 1,9 D....takže tak nějak to bude...předpokládám obdobné...teda už na ten výkon :myslim:D

Jo a jakoto, že máš o 5 příspětků víc jak já ?! :bacha:D:aut:D

[upravil dne 1/4/08 Jamesz]

Odesláno

Ano, jako předváděčku z F, byly ochotní, \"místní\" Peugeot...nic...vůbec se semnou nebavily...mě přijde, že sou divní...stačilo mi jak semnou řešily ostřikovače předního skla v záruce :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...