Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

mno jo prave, ale kde to udelat.. vim o jednom cca 400m letisti, kere je opustene a obcas tam blbnou motorkari a ja snimi... ehm resp. je fotim bo sou to docela kolici a v pohode lidi.. s kamosem si obcas ulitnem a ja mu vymyslim kreace.. on je dela a ja je fotim bo me to bavi.. :-) viz fotos

http://www.bazyweb.com/fotky/silav/silav-holubicka22.jpg

http://www.bazyweb.com/fotky/silav/silav-kosmos.jpg

http://www.bazyweb.com/fotky/Silav-masina.jpg

ted je ovsem ot.. kde a kdy to udelame? :-)

Odesláno

padaj> na žluťáka už sem psal, ale bylo mi odpovězeno že již není... Do jara ale času dost :-)

Jinak teda co se toho 106srazu týče, tak sem taky pro. Nejlepší a nejférovější řešení by asi bylo někde v kempu u nás na Vysočině :) z Phy je to k nám asi 120km, z Brna 110km, takže cca přesně v půlce. Viděl bych to třebas odpoledne sraz, spanilou jízdu na to letiště jak sem psal výše, pak přesun do kempu na pívo a druhej den odjezd :-) Prostě takovej standartní srazovej scénář. Co myslíte? :-)

Odesláno
Původně zaslal: kujon106

padaj> na žluťáka už sem psal, ale bylo mi odpovězeno že již není... Do jara ale času dost :-)

Jinak teda co se toho 106srazu týče, tak sem taky pro. Nejlepší a nejférovější řešení by asi bylo někde v kempu u nás na Vysočině :) z Phy je to k nám asi 120km, z Brna 110km, takže cca přesně v půlce. Viděl bych to třebas odpoledne sraz, spanilou jízdu na to letiště jak sem psal výše, pak přesun do kempu na pívo a druhej den odjezd :-) Prostě takovej standartní srazovej scénář. Co myslíte? :-)

a co mi Sudetaci? :myslim

Odesláno

Ey chlapi ... jen takovy navrh .. akorat se v tuhle dobu chystam planovat jarni Saxosrazik ..misto bude na 90% jako vzdy v Jihlave-Pávove ... vecinou byvame na place pred kempem apak sepo spanilce a motokarach odeberem dovnitr....posledne nas bylo cca 23 saxiku ... jak vts tak obyc ....... tak bych navrhoval usporadat spolecny srazek Co vy nato ? kdyz uz sou saxa a 106 temer identicke monoposty :-)

Odesláno

a kdy to planujes ten saxo-fóní srazik? ta visocina je docela real.. je to zhruba uprostred CR ale kde tam Kujone? moc to tam neznám.. kde je tam to letiste? ja vezmu fotak a zdokumentujem cely srazik :-)

Odesláno

Nicméně notno podotknout že tam je taky zákaz vjezdu a v půli toho letiště je kolmo asfaltka (je to vidět z jedný fotky), kde si místní vidláci zkracují cestu z pole domů :):( Takže pokuď blbnutí, tak s největší opatrností.

A tady ještě videjko, jak tam jela ta moje 1.4 :)

Odesláno

A tady ještě videjko, jak tam jela ta moje 1.4

pětku, na tu to jede nahovno :D fakt brutal:D

Hale ty vodzo jako jsem taky urco pro sraz ale nevim jak s tema saxama ale je mi to jedno jo hale ale az bude teplo!!!:super

Odesláno

Skoda ze nejste blize Kolínu,mame tu sice mensi letiste ale mame tu povolene cokoli od majtele,poradame tam nejake ty sprinty,ted v zime chceme udelat neco na snehu ale nedari se:( To letiste u vas je pekne dlouhe a to je super.

Odesláno

Dle mého názoru na vzdálenosti vůbec nezáleží, ta akce je jednou za rok. Já osobně klidně pojedu po ČR kamkoliv ;) Když by si to v tom Kolíně zařídil, tak by to bylo supr, tady na tom letišti jak sem házel já se přeci jenom bojim dělat nějaký větší akce....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...