Guest klm306 Odesláno 21. říjen 2007 Odesláno 21. říjen 2007 ja zatim neprezuvam, kezde chodim domov iba na vykendy auto stoji cely tyzden v garazi.... ale otazka p rezutia je 30 min makacky, takze v tom taky problem nevidim niekde pojdem tak si prezujem Citovat
vendelinek Odesláno 21. říjen 2007 Odesláno 21. říjen 2007 No,já přezouvat taky nebudu.Jezdim taky na univerzalech.Už maji jen tak na dojetí týdle zimy,maximálně ještě jaro a pak budu muset sehnat spíš koupit nový.Zase koupim univerzalky na ty kilometry ,co já najedu za rok se mi nevyplatí mít na půdě eště jedny kola.Ročně najedu +-6000,takže chviku vydržej Citovat
invalida Odesláno 21. říjen 2007 Odesláno 21. říjen 2007 Poněvadž moje paní jezdí denně do práce a už to tady taky trochu strašilo musel jsem honem nechat přezout na nový zimáky.Než se ovšem náš rychlý gumař rozhoupal k činu sníh nikde a tak asi ještě chvíli počkám protože se má ještě oteplit a kola pověšený v garáži jsou vyměněny za 10 minut.Je teda pravda že nejleší by bylo kdyby to bílý svinstvo vůbec nenapadlo mám z toho akorát bordel v garáži Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.