west Odesláno 7. říjen 2007 Odesláno 7. říjen 2007 prosím o pomoc,jak se nastavujou hodiny na tacháči! jsou pod ukazatelem rychlosti digi:myslim Citovat
kujon106 Odesláno 7. říjen 2007 Odesláno 7. říjen 2007 ty nový 106ky to měli tušim napravo pod volantem, vedle těch koleček na sklon světel a redukci podsvícení tacháků. Citovat
west Odesláno 7. říjen 2007 Autor Odesláno 7. říjen 2007 jooo mam tam dva čudly na levo a vpravo. ale jak to naladim? už jsem se dostal na nastavení servisu ale dál ne Citovat
kujon106 Odesláno 7. říjen 2007 Odesláno 7. říjen 2007 Jo tak to ti nepovim, já mam 96ku a ta má jednoduchý kolečko_páčku přímo trčíčí z budíků s prozaickym laděnim - doleva držet se načítaj hodiny, doprava držet se načítaj minuty Citovat
west Odesláno 7. říjen 2007 Autor Odesláno 7. říjen 2007 jo jo já mam taky 96ku a tam je to v pohodě ale u týhle nový to nechápu:myslim Citovat
sucram® Odesláno 7. říjen 2007 Odesláno 7. říjen 2007 Původně zaslal: west prosím o pomoc,jak se nastavujou hodiny na tacháči! jsou pod ukazatelem rychlosti digi:myslim podržíš ten čudlík vpravo dokud ti nezačnou blikat hodiny a pak ti levým si nastavíš požadované číslo, až ho máš nastavené tak vydrž chvilku ono to samo přepne na minuty, zase nastavíš a pak to necháš zase chvilku a je to Citovat
Bazy Odesláno 7. říjen 2007 Odesláno 7. říjen 2007 a nebo vytahni kabl od baterky před dvanactou a presne ve 12:00 ho zapoj a mas to :-) Citovat
khoobo Odesláno 8. říjen 2007 Odesláno 8. říjen 2007 Původně zaslal: Bazy a nebo vytahni kabl od baterky před dvanactou a presne ve 12:00 ho zapoj a mas to :-) Citovat
khoobo Odesláno 8. říjen 2007 Odesláno 8. říjen 2007 Původně zaslal: Bazy a nebo vytahni kabl od baterky před dvanactou a presne ve 12:00 ho zapoj a mas to :-) Tak to je bombovy napad!!! Citovat
lordlacik Odesláno 9. říjen 2007 Odesláno 9. říjen 2007 Áno, ale hodinky sa mne podarilo nastaviť iba v jednotke alebo dvojke polohe kľúča, nie pri naštartovanom motore. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.