janča205 Odesláno 14. září 2007 Odesláno 14. září 2007 No tak já na nějaký leštění nemám čas,takže se musím spokojit s trošku špinavější verzí. Doufám,že nebudu nějak vybočovat? Citovat
Aluška Odesláno 14. září 2007 Odesláno 14. září 2007 Myslím, že pokud by se vyhlásila soutěž o nejšpinavější auto, tak to vyhraji , však uvidíte sami. Nemyla jsem ho asi někdy od května . Tak snad to dneska stihnu aspoň vysát, protože po pár dnech stání pod stromama, je tam pěknej svinčík . Ale jinak s tím nic dělat nebudu, nemám náladu, kdyby byli čeští doktoři, co k čemu, tak jsem OK, ale protože jsou to lempli, tak mám o zábavu postaráno . Citovat
janča205 Odesláno 14. září 2007 Odesláno 14. září 2007 Tak jsu ráda,že v tom nejsu sama.Já jsem ho mila před necelým měsícem,ale už bohužel nevypadá tak krásně jak předtím! Citovat
Guest Dragon Odesláno 30. září 2007 Odesláno 30. září 2007 Taky jsem myl a leštil...:D:D [upravil dne 30.9.07 Dragon] Citovat
permonik7 Odesláno 30. září 2007 Odesláno 30. září 2007 Dragon: klobouk dolu:mrk:mrk, tohleto se mne na mem aute asi nikdy nepovede, ledaze bych pouzila zebrik:D mame to my permonici ale tezky..jesteze existuje mycka;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.