Kubis Odesláno 12. září 2007 Autor Odesláno 12. září 2007 Krajina je natolik malebná,že to komentář ani nepotřebuje.Opět jsou tam příjemní lidé.Když se s námi prodavačka suvenýrů nemohla domluvit anglicky (my jsme neuměli),tak se zeptala,odkud jsme.Po zjištění,že Češi,tak hned chytla kalkulačku a napsala 220 pro amerikanos a hned pak napsala 110 pro čeko.Milé,stejně jsem potom ještě cenu stáhl na polovinu a pochvalovala si,jaký to byl dobrý obchod. Citovat
Kubis Odesláno 12. září 2007 Autor Odesláno 12. září 2007 3- prámy jsou z bambusových kmenů,slunečník a židle jsou pro turisty a vzadu je silný motor s vrtulí na dlouhé hřídeli. [upravil dne 12.9.07 Kubis] Citovat
Kubis Odesláno 12. září 2007 Autor Odesláno 12. září 2007 8 - lodě pluly proti proudu prázdné,napočítali jsme jich přes čtyřicet.Lodníci je umývali a vzadu se vařilo jídlo. Citovat
Kubis Odesláno 12. září 2007 Autor Odesláno 12. září 2007 Dobroty jako u nás,jen na to bylo dost teplo a jíst jsme mohli až večer,neboť přes den byla jen žízeň. Citovat
Kubis Odesláno 12. září 2007 Autor Odesláno 12. září 2007 V pozadí je vidět typickou architekturu prodejen.Je to k vidění v Beijingu,Tibetu i zde na jihu.Jen v Hong Kongu ne.Já jsem tomu říkal garážový prodej,a v prvním patře mají bydlení.V těchto "garážích"byly obchody a dílny všeho druhu. [upravil dne 12.9.07 Kubis] Citovat
Kubis Odesláno 12. září 2007 Autor Odesláno 12. září 2007 Řidička měla rukavice,vesměs všichni řidiči všude je měli,a jela s námi svižně.Ale i v úzkých průjezdech mezi domy bravurně a bezpečně. Citovat
Kubis Odesláno 12. září 2007 Autor Odesláno 12. září 2007 Kola se půjčovala na každém rohu,místní ale jezdili na motokolech,většinou bateriových. Citovat
Kubis Odesláno 12. září 2007 Autor Odesláno 12. září 2007 Na venkově mají lidé život tvrdší.Je to stejné jako u nás:chovatel nebo zemědělec dostane jen nepatrnou část zisku za produkt. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.