Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Na tento záchod se postavíme jednu nohou na každou stranu a dole protékal silný proud vody,který bral vše.Tento záchod byl v klášteře pro mnichy,ale neměli nic proti jeho návštěvě.Teda puch tam byl hrozný...ale podle jednoho nemůžeme posuzovat všechny další.Víc takových už jsem nikde neviděl.

post-0-14109596419037_thumb.jpg

Odesláno

Ani v těchto výškách nemají v hotelech zaskleno dvojitě!Mají klimatizaci na chlazení.Nemají ani ústřední topení,nemají vůbec žádná topení!Je tam totiž i v zimě přes den +25°C a když v noci klesne teplota k mínus třiceti,ty domy zase nestihnou vychladnout.Většinou ty mrazy netrvají dlouho anebo nejsou každý den tak hluboké.

post-0-14109596419404_thumb.jpg

Odesláno

Na tomto sníku je již jeden pokoj hotov.WC ale bylo opět venku - zídka okolo odeskované díry do země.Ale má to i svoje výhody,u nás jít po někom někdy vyžaduje gasmasku...

post-0-14109596442331_thumb.jpg

Odesláno

Jednou z atrakcí je hadí hostina.Nabídnou nejedovatého nebo jedovatého hada,hned mu sejmou hlavu,vymačkají krev.Ta je ve skleničce a pije se brčkem (je to na fotce).Pak jej stáhnou a vykuchají.Játra vymačkají a dolijí kořalkou a pije se to ze štamprdlí.Kůže a samotný nasekaný had se pečou odděleně a podávají také odděleně.Chutná to prý jako kuřecí.....Já zas takový hlad neměl,a tak jsem jen popíjel místní sedmičku vhodně vychlazeného pivka.Jen tak mimochodem,na vstupní ceduli měli několika řečmi napsáno uvítání: jako první nahoře bylo česky a správně s čárkami -vítáme vás.

post-0-14109596442932_thumb.jpg

Odesláno

Město,jinak se to nedá říct,protože naše měřítka neplatí,se rozkládá okolo Dračích zubů.Vesnice je tam tak do třistatisíc lidí.

post-0-14109596443712_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...