Kubis Odesláno 8. září 2007 Autor Odesláno 8. září 2007 Na tento záchod se postavíme jednu nohou na každou stranu a dole protékal silný proud vody,který bral vše.Tento záchod byl v klášteře pro mnichy,ale neměli nic proti jeho návštěvě.Teda puch tam byl hrozný...ale podle jednoho nemůžeme posuzovat všechny další.Víc takových už jsem nikde neviděl. Citovat
Kubis Odesláno 8. září 2007 Autor Odesláno 8. září 2007 Ani v těchto výškách nemají v hotelech zaskleno dvojitě!Mají klimatizaci na chlazení.Nemají ani ústřední topení,nemají vůbec žádná topení!Je tam totiž i v zimě přes den +25°C a když v noci klesne teplota k mínus třiceti,ty domy zase nestihnou vychladnout.Většinou ty mrazy netrvají dlouho anebo nejsou každý den tak hluboké. Citovat
Kubis Odesláno 9. září 2007 Autor Odesláno 9. září 2007 Bude pokračování,ale teď nemám čas a ještě musím přepracovat další fotky na umístění sem. Citovat
Kubis Odesláno 12. září 2007 Autor Odesláno 12. září 2007 Na tomto sníku je již jeden pokoj hotov.WC ale bylo opět venku - zídka okolo odeskované díry do země.Ale má to i svoje výhody,u nás jít po někom někdy vyžaduje gasmasku... Citovat
Kubis Odesláno 12. září 2007 Autor Odesláno 12. září 2007 Je to velká zem,a tak opět letecky,celkem tři hodiny letu. Citovat
Kubis Odesláno 12. září 2007 Autor Odesláno 12. září 2007 Jednou z atrakcí je hadí hostina.Nabídnou nejedovatého nebo jedovatého hada,hned mu sejmou hlavu,vymačkají krev.Ta je ve skleničce a pije se brčkem (je to na fotce).Pak jej stáhnou a vykuchají.Játra vymačkají a dolijí kořalkou a pije se to ze štamprdlí.Kůže a samotný nasekaný had se pečou odděleně a podávají také odděleně.Chutná to prý jako kuřecí.....Já zas takový hlad neměl,a tak jsem jen popíjel místní sedmičku vhodně vychlazeného pivka.Jen tak mimochodem,na vstupní ceduli měli několika řečmi napsáno uvítání: jako první nahoře bylo česky a správně s čárkami -vítáme vás. Citovat
Kubis Odesláno 12. září 2007 Autor Odesláno 12. září 2007 Zelenina byla pikantní až bych řekl ostrá. Citovat
Kubis Odesláno 12. září 2007 Autor Odesláno 12. září 2007 Město,jinak se to nedá říct,protože naše měřítka neplatí,se rozkládá okolo Dračích zubů.Vesnice je tam tak do třistatisíc lidí. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.