čakom Odesláno 30. leden 2008 Autor Odesláno 30. leden 2008 Původně zaslal: miukoslav306 Původně zaslal: sarkomi Původně zaslal: miukoslav306 inak našiel som vám tie gumy tzv vložky do pružin ale neviem či je to to pravé orechové [upravil dne 29/1/08 miukoslav306] dává se na zadní nápravu jen:super no ano niekto to tu chcel v zadu pritvrdiť ako u škodovky Nejsou to gumy ale něco jako silon to jsem tam kupoval taky. Citovat
čakom Odesláno 30. leden 2008 Autor Odesláno 30. leden 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Btw. čakom, až teď jsem si všiml tvé poslední fotky v podpisu. Vy nemáte v Brně pluh??? :aut Ani se nedivím že tam dáváš origo nárazník na zimu. V okolí jsem sníh zhrnoval já Když jsem dal zimní kola tak mi auto kleslo a narazník byl 7 cm od země [upravil dne 30.1.2008 čakom] Citovat
čakom Odesláno 2. únor 2008 Autor Odesláno 2. únor 2008 Takhle auto vypadalo na seriovích pružinách. kola 185/70/14 Citovat
čakom Odesláno 2. únor 2008 Autor Odesláno 2. únor 2008 zadní pružina (foťák sem zapoměl doma tak sjem to fotil mobilem) Citovat
čakom Odesláno 2. únor 2008 Autor Odesláno 2. únor 2008 snížení 40/40 mm kola 185/70/14 [upravil dne 2.2.2008 čakom] Citovat
f3Rd@ Odesláno 15. únor 2008 Odesláno 15. únor 2008 Tak ja mam taky Weitec ale zatim jen na predku, zadek bude po vyplate (akorat jeste nevim po ktere ). Tady mam par fotek, jak vypada 406 low-rider (praskla pruzina) a pak vymena... Citovat
čakom Odesláno 15. únor 2008 Autor Odesláno 15. únor 2008 Původně zaslal: f3Rd@ a bez pruziny.. to je nizoučký a nějaká fotka na Weitecech? Kde jsi je kupoval? Citovat
f3Rd@ Odesláno 16. únor 2008 Odesláno 16. únor 2008 Fokta na novych pruzinach?? Ok, az dam kafe, tak skocim do garaze a nafotim to. Nizoucky to je, vzdyt tam nebyla pruzina, ale soudruzi z francie to maji vymysleny, ze i bez pruziny jde s kolem otacet. Kupoval jsem je tak kde ty... Citovat
čakom Odesláno 16. únor 2008 Autor Odesláno 16. únor 2008 Původně zaslal: f3Rd@ a jeste jedna.. pěkný Ještě seřídit světla;) Citovat
f3Rd@ Odesláno 16. únor 2008 Odesláno 16. únor 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: f3Rd@ a jeste jedna.. pěkný Ještě seřídit světla;) ani mi nemluv... kaslu na to, stejne budu davat pruziny jeste do zadu, tak se to nejak srovna.. Citovat
čakom Odesláno 16. únor 2008 Autor Odesláno 16. únor 2008 Původně zaslal: f3Rd@ Původně zaslal: čakom Původně zaslal: f3Rd@ a jeste jedna.. pěkný Ještě seřídit světla;) ani mi nemluv... kaslu na to, stejne budu davat pruziny jeste do zadu, tak se to nejak srovna.. tak si to měl udělat najednou Citovat
f3Rd@ Odesláno 16. únor 2008 Odesláno 16. únor 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: f3Rd@ Původně zaslal: čakom Původně zaslal: f3Rd@ a jeste jedna.. pěkný Ještě seřídit světla;) ani mi nemluv... kaslu na to, stejne budu davat pruziny jeste do zadu, tak se to nejak srovna.. tak si to měl udělat najednou najednou jsem pred vyplatou nemel dost penez Citovat
El-Chio Odesláno 17. únor 2008 Odesláno 17. únor 2008 Ako estetika je fajnova, ale este sa tu nikto nepochvalil ako to ide, ake su rozdieli, ked sa vymeni len predok a aky je rozdiel ked sa vymeni aj zadok. Moc by ma to zaujimalo. A hlavne ked vymenis zadok das tam 5 ludi a plnu nadrz pripadne plny kufor, co to spravi?? Citovat
čakom Odesláno 17. únor 2008 Autor Odesláno 17. únor 2008 Původně zaslal: El-Chio Ako estetika je fajnova, ale este sa tu nikto nepochvalil ako to ide, ake su rozdieli, ked sa vymeni len predok a aky je rozdiel ked sa vymeni aj zadok. Moc by ma to zaujimalo. A hlavne ked vymenis zadok das tam 5 ludi a plnu nadrz pripadne plny kufor, co to spravi?? Když dáš jen předek tak ten zadek je moc měkej na to a je to takový o ničem. Při prujezdu zatáčkou předek drží ale zadek nic moc. Co se týče toho když naložíš 5 lidí tak zaleží na tom jaký máš kola jak jsou moc vylezli. Já měl před snížením 225/55/16 zadek při plným autě štrejchal. Po snížení předku mi štrejchal při propružení i předel a když jsem tam dal i zadní pružiny tak ty kola už dozadu nedostanu. Do jara musím sehnat 205/50/16 to by mělo stačit. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.