Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

206CC

Recommended Posts

Návštěvník
Odesláno

Prosim vás je normalne ked pri zošlapnutí plynového pedalu ide motor do otačok pri menšom oneskorení.Da sa to neako nastavit?

Návštěvník
Odesláno

Ale asi je to iba pri 2l.Previezol som sa na 1,6 a to bolo normal.Chce to asi trochu cviku ale pokial by sa to dalo odstranit tak to učiním.:D:D:D

Odesláno

Jo, když s tím člověk počítá nechá se s tím žít, ale meziplyny jsou s tím nerealizovatelný... Při plynulý jízdě není problém, štve to při řazení, když člověk přidá plyn a místo aby se otáčky zvýšily, ještě nějakou chvilinku padají a dost často se to projeví typickým začátečnickým cuknutím.

No ale víš jak - kdybys s tím něco vymyslel, dej vědět, rád se přiučím ;)

Návštěvník
Odesláno

tak to asi nebude len tak ale niečo skusim no mam bobky dat niekomu do toho šahat nech mi to nedotrtká.:myslimsom to tam len pozeral je tam neaka nastavovacia zavlačka pri tom plyne ktora este neviem načo konkretne služi.Večšinou času jazdim na V golfe a ked sadnem do cc som doslova ako začiatočník s tým plynom ale po chvilke sa do toho dostanem a už nemam problem len ma to tak zaujalo prečo to tak funguje.

Odesláno

To je dneska den,tak dnes ta moje prorazila pr.přední gumu.Disk odřený,poklice samozřejmě taky:( a to mi volala,že má defekt.To je hrůza a to chce na léto nové elektrony:myslim

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak jsem dneska neodolal a absolvoval první projížďku bez střechy :) Teploty 5 - 6 stupňů, ale sluníčko svítilo, paráda! Asi 20 kiláků po okreskách. Topení na plnej výkon a už se jelo :) Mimo město kolem těch 90km/h už docela táhlo, ale ve městě při padesátce pohoda, topení stačilo na udržení pohodový teploty. Mít windstop tak asi není problém a nechá se jezdit bez střechy už odteď, ale jinak si asi ještě na pravou kabrioletí sezónu chvilku počkáme.

Návštěvník
Odesláno

jea som dneska tiež vahalale este asi počkam na trochu viac slniečka ale aspon som drobčekov poriadne vyleštil:D

[upravil dne 6.11.2012 17:00 od feldo]

Odesláno
Původně zaslal: feldo

ale aspon som drobčekov poriadne vyleštil:D

No jo, krása!

To ta moje holka je momentálně zalískaná vcelku nehorázným způsobem :mad: O víkendu sem byl na Vysočině a tam ještě leží sníh a silnice sou namrzlý, takže k leštění nebyla příležitost. Ale budu s tím muset v tejdnu něco udělat...

Návštěvník
Odesláno

sa teda naozaj teším ked sa budeme môct poriadne prevetrat minulí rok sa to neako nestihlo ale teraz si to vychutname aspon myslím pokial sa niečo nepokašle.Ozaj MirasCC zohnal si už tú clonu alebo ako sa to volá?

Odesláno

ja mam cabrio od prosince :D a jeste sem nemel moznost se projet bez strechy jen asi 100m , ale uz se tesim taky strasne shanim ten windstop , protoze s windstopem to auto vypada jeste lip

Odesláno

Kdepak, windstop není. Zkouším průběžně procházet internetový bazary a aukce, ale zatím bez výsledku. Nejspíš půjdu do nový od Peugeotu, ale to vidím tak na duben/květen, teď zatím moc vyjížděk bez střechy nehrozí :)

Návštěvník
Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

Kdepak, windstop není. Zkouším průběžně procházet internetový bazary a aukce, ale zatím bez výsledku. Nejspíš půjdu do nový od Peugeotu, ale to vidím tak na duben/květen, teď zatím moc vyjížděk bez střechy nehrozí :)

takže začni šetrit nech si to na to leto možeš zakupit a origo od Peugeotu abudes teda riadny frajer:papa
Odesláno

Tak jsem dneska neodolal a absolvoval první projížďku bez střechy :) Teploty 5 - 6 stupňů, ale sluníčko svítilo, paráda! Asi 20 kiláků po okreskách. Topení na plnej výkon a už se jelo :) Mimo město kolem těch 90km/h už docela táhlo, ale ve městě při padesátce pohoda, topení stačilo na udržení pohodový teploty. Mít windstop tak asi není problém a nechá se jezdit bez střechy už odteď, ale jinak si asi ještě na pravou kabrioletí sezónu chvilku počkáme.

A jak se na Tebe lidi tvářili??? Když jel přítel asi před 3 týdny bez střechy, tak po něm mařka tak čuměla, že si vůbec nevšimla, že před ní auto brzdí a chce odbočovat a málem to do něj naprala :-) ale už jsme bez střechy o víkendech lítali asi 2x takže si to taky užíváme :-) jen ti lidi co nás potkávaj se tak divně tváří:aut

Odesláno

A jak se na Tebe lidi tvářili??? Když jel přítel asi před 3 týdny bez střechy, tak po něm mařka tak čuměla, že si vůbec nevšimla, že před ní auto brzdí a chce odbočovat a málem to do něj naprala :-) ale už jsme bez střechy o víkendech lítali asi 2x takže si to taky užíváme :-) jen ti lidi co nás potkávaj se tak divně tváří:aut

Návštěvník
Odesláno

Samotnej fakt že jedu bez střechy zas až tak moc pozornost nebudil. Asi sou tady na magory zvyklí :D Vezl jsem svojí novou spolucestující (viz jiný vlákno: http://www.peugeot-club.com/topic/27637-miras-tuni-karu/), ta u chodců vzbuzovala větší pozdvižení :)

:potlesk:potlesk:potlesk:D som čakal neaku nenormalne sexi babu ale to som nečakal spolujazdec jak hovado pekne som sa pobavil:D:D:D:D
Odesláno
Původně zaslal: feldo

:potlesk:potlesk:potlesk:D som čakal neaku nenormalne sexi babu ale to som nečakal spolujazdec jak hovado pekne som sa pobavil:D:D:D:D

No hele, do auta ideální :D Do řízení mi nekecá, má krátkej sestřih, takže jí to při sundaný střeše necuchá vlasy, no zkrátka super! :D :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...