Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

206CC

Recommended Posts

Odesláno

Pět lidí jsem ještě nezkoušel, ve 4 jezdíme cca. 1x za měsíc na nákup, což je asi 2km a to se dá přežít.

Nejhorší pro cestujícího vzadu byla zřejmě cesta Jindřichův Hradec - Poděbrady ve třech :D

Odesláno

Tak 5 lidí v CC, to už je extrém :D

Docela by mě zajímalo i to, kam dáváte toho čtvrtýho :) Nejsem z nejvyšších, za volantem neležím, ale lidi nad 150cm měli stejně dost problém si za mě sednout

Ale ve třech je to celkem na pohodu, když se třetí pasažér posadí za spolujezdce a ten se krapet uskromní, tak to jde. Jezdili jsme tak celkem pravidelně, nejdelší vzdálenost byla zhruba 250 km minulý jaro, při jednom orientačním závodu - s otevřenou střechou.

Návštěvník
Odesláno

Štasný nový rok vám prajem nech vás všetko zlé obchádza a to dobré nachádza:papa:papa:papa

• O 2 týdny později...
Odesláno

Mám pro vás takový malý rébus, který potřebuju do rána vyřešit.

Potřebuju naložit do CC běžky (192cm). Jak na to? :D

Jediné co mě napadá, je přivázat na víko kufru na ty lišty, lyže budou holt koukat kousek do strany...

Odesláno

Jedeš sám, nebo s někým? Do interiéru by se napříč vešly. Sedadlo spolujezdce sklopit dozadu a lyže dát uhlopříčkou - od noh spolujezdce nahoru do rohu za tebe. Tohle je asi jediná možnost :)

Odesláno

Mělo by to vyjít, vezl sem takhle vevnitř skládací koženkový dveře, ty byly snad ještě o kousek větší. Ale je docela akrobacie to tam naskládat, se složenou střechou to jde trochu líp ;)

Odesláno

takze myslis ze lyze 158cm by tam sly dat na 100procent? a to radici paka nevadi to tomu? ale kdyz jedes sam je tonaprd aspon ve dvou :( da se to nejak udelat ? :D

Odesláno

158 cenťáků je naprosto v pohodě, to bys snad mohl dát i nějak šikovně do kufru. A jestli ne tam, tak třeba jen na zadní sedačky by se to taky mohlo vejít. Však je vem do auta a vyzkoušej, tohle by měla bejt maličkost ;)

Odesláno

Když jsme byli v loni lyžovat, tak jsme lyže dali jak říkal Miras - ulopříčně a sklopila se sedačka spolujezdce a já jsem seděla za řidičem:nevim A dali jsme tam dvoje lyže dlouhý asi 160 cm...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...