Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

206CC

Recommended Posts

Odesláno

Diody chválím, možná jen škoda že nekopírují tu spodní linii světla i s tim zahnutím, ale ono se to asi neprodává po jedný :D

Kde maj poldové akci? Tenhle měsíc jsem najezdil přes 500km a ještě jsem žádný neviděl :D

Návštěvník
Odesláno
Původně zaslal: Keejml

Diody chválím, možná jen škoda že nekopírují tu spodní linii světla i s tim zahnutím, ale ono se to asi neprodává po jedný :D

Kde maj poldové akci? Tenhle měsíc jsem najezdil přes 500km a ještě jsem žádný neviděl :D

Akci maji nekde u Kozla:D:D:D
Odesláno

Tak se policii omlouvám, dneska jsem potkal 2 auta, dohromady 3 policisty. Ve stavebninách si nakládali ytongy, jak jinak než do policejního auta :D

Odesláno
:D haha , no tady v okresu most maj teda akci :D je jich tu plno , jinak mozna dneska si tam pridam jeste 4 diody ktery maj vetsi svitivost :) doufam ze dneska si to tam dam :)
Odesláno

no zdravim vas..trochu dlhsie som tu nebola, ale som precitala vsetky prispevky a mam prehlad :D

miras mas este ten windstop? a za kolko ho predavas??

aj ked je uz koniec leta, ale tak nevadi :)

Odesláno

Beshtia: Ahoj slečno :) Čímpak byla způsobena tato dlouhá neomluvená nepřítomnost :myslim

Jj, windstop stále mám. Představoval sem si takovejch 5000 českejch, ale zřejmě bych se nechal o kousek ukecat.

Pokud bys o něj měla zájem, tak příští víkend je jedinečná příležitost k předání - budu na srazu u Vranova nad Dyjí (Lančov), což už je na Slovensko kousek.

A právě teď na podzim je windstop ideální doplněk ;)

Odesláno
Původně zaslal: Crack

Ahoj,neviděl si někde po vrakáčích na CC/RC že by prodávali samotnej tapec na dveře s šedou kůží?

Pokud to nemáš daleko do Brna, tak zkus tenhle vrakáč www.eurovrak.cz asi před 3 měsícama tam měli bouraný cc

Odesláno
Původně zaslal: Maki

tak gratuluju mirascoupe :)

jinak jsem si dal diody na auto :)

Pekne...to sa ti ako podarilo narvat ich do tej masky?

To su homologizovane ledky? Ja idem coskoro davat z Audi s6:cool:

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

Beshtia: Ahoj slečno :) Čímpak byla způsobena tato dlouhá neomluvená nepřítomnost :myslim

Jj, windstop stále mám.

moja nepritomnost bola sposobena tym ze som v podstate cele leto bola v robote a nemala som moc casu na internet, ale teraz sa to uz zmenilo nastastie:)

no musim rodicom povedat o tom windstope ze co na to povedia...kazdopadne sa ti ozvem :)

Odesláno

V robotě povídáš? Já doufal že napíšeš něco ve smyslu \"ležela sem u vody a na net nebylo ani pomyšlení\" a ty prej v robotě žes byla. Tak ta voda příští rok ;)

Ohledně windstopu se každopádně zkus prosím ozvat do čtvrtka, ať ho sebou kdyžtak na ten vranov vezmu. Pak už bysme to měli od sebe kousek a bylo by to určitě schůdnější, jak vymejšlet dopravu někdy potom.

Odesláno
Původně zaslal: Sapik

Jů a co je na Vranově za sraz??:D

Tak teď nevím, jestli je ta otázka myšlená vážně, nebo ne :myslim

Každopádně byste se taky mohli ukázat, budete to mít kousek ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...