Maki Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 no zatim jsem jich uz potkal dost tenhle mesic maj nejakou akci nebo co a vdzy jsem mel zaply jen ty diody a nic jen se divali Citovat
Keejml Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 Diody chválím, možná jen škoda že nekopírují tu spodní linii světla i s tim zahnutím, ale ono se to asi neprodává po jedný Kde maj poldové akci? Tenhle měsíc jsem najezdil přes 500km a ještě jsem žádný neviděl Citovat
Návštěvník Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Původně zaslal: Keejml Diody chválím, možná jen škoda že nekopírují tu spodní linii světla i s tim zahnutím, ale ono se to asi neprodává po jedný Kde maj poldové akci? Tenhle měsíc jsem najezdil přes 500km a ještě jsem žádný neviděl Akci maji nekde u Kozla:D:D:D Citovat
Keejml Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Tak se policii omlouvám, dneska jsem potkal 2 auta, dohromady 3 policisty. Ve stavebninách si nakládali ytongy, jak jinak než do policejního auta Citovat
Maki Odesláno 6. září 2008 Odesláno 6. září 2008 haha , no tady v okresu most maj teda akci je jich tu plno , jinak mozna dneska si tam pridam jeste 4 diody ktery maj vetsi svitivost doufam ze dneska si to tam dam Citovat
Crack Odesláno 7. září 2008 Odesláno 7. září 2008 Ahoj,neviděl si někde po vrakáčích na CC/RC že by prodávali samotnej tapec na dveře s šedou kůží? Citovat
Keejml Odesláno 7. září 2008 Odesláno 7. září 2008 Na Vrakáči ve Slušticích měli (podle fotek snad ještě mají) celý CC, ale jaký měl dveře si bohužel nepamatuju, zkus tam zavolat. Citovat
Beshtia Odesláno 7. září 2008 Odesláno 7. září 2008 no zdravim vas..trochu dlhsie som tu nebola, ale som precitala vsetky prispevky a mam prehlad miras mas este ten windstop? a za kolko ho predavas?? aj ked je uz koniec leta, ale tak nevadi Citovat
MirasCC Odesláno 7. září 2008 Odesláno 7. září 2008 Beshtia: Ahoj slečno Čímpak byla způsobena tato dlouhá neomluvená nepřítomnost Jj, windstop stále mám. Představoval sem si takovejch 5000 českejch, ale zřejmě bych se nechal o kousek ukecat. Pokud bys o něj měla zájem, tak příští víkend je jedinečná příležitost k předání - budu na srazu u Vranova nad Dyjí (Lančov), což už je na Slovensko kousek. A právě teď na podzim je windstop ideální doplněk Citovat
Sapik Odesláno 8. září 2008 Odesláno 8. září 2008 Původně zaslal: Crack Ahoj,neviděl si někde po vrakáčích na CC/RC že by prodávali samotnej tapec na dveře s šedou kůží? Pokud to nemáš daleko do Brna, tak zkus tenhle vrakáč www.eurovrak.cz asi před 3 měsícama tam měli bouraný cc Citovat
Bloodeye Odesláno 8. září 2008 Odesláno 8. září 2008 Původně zaslal: Maki tak gratuluju mirascoupe jinak jsem si dal diody na auto Pekne...to sa ti ako podarilo narvat ich do tej masky? To su homologizovane ledky? Ja idem coskoro davat z Audi s6:cool: Citovat
Beshtia Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 Původně zaslal: MirasCC Beshtia: Ahoj slečno Čímpak byla způsobena tato dlouhá neomluvená nepřítomnost Jj, windstop stále mám. moja nepritomnost bola sposobena tym ze som v podstate cele leto bola v robote a nemala som moc casu na internet, ale teraz sa to uz zmenilo nastastie:) no musim rodicom povedat o tom windstope ze co na to povedia...kazdopadne sa ti ozvem Citovat
MirasCC Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 V robotě povídáš? Já doufal že napíšeš něco ve smyslu \"ležela sem u vody a na net nebylo ani pomyšlení\" a ty prej v robotě žes byla. Tak ta voda příští rok Ohledně windstopu se každopádně zkus prosím ozvat do čtvrtka, ať ho sebou kdyžtak na ten vranov vezmu. Pak už bysme to měli od sebe kousek a bylo by to určitě schůdnější, jak vymejšlet dopravu někdy potom. Citovat
Sapik Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 Původně zaslal: MirasCC budu na srazu u Vranova nad Dyjí (Lančov), což už je na Slovensko kousek. Jů a co je na Vranově za sraz?? Citovat
MirasCC Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 Původně zaslal: Sapik Jů a co je na Vranově za sraz?? Tak teď nevím, jestli je ta otázka myšlená vážně, nebo ne Každopádně byste se taky mohli ukázat, budete to mít kousek Citovat
Maki Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 tady mate nejnovejsi fotky denniho sviceni pridal jsem tam jeste dalsi 4 super diody 2 na jedny a 2 na druhy strane sviti to vic jak normalni svetlo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.