Keejml Odesláno 25. červenec 2008 Odesláno 25. červenec 2008 Tak dneska jsem jel pracovně do Prahy (100km) služebním berlingem a zrovna jsem potkal 3 CCčka...prvnímu jsem zamával a až pak mi to došlo že nemůže vědět že mám stejný Navíc sem viděl 2 na prodej, tak kdyby někdo měl zájem... Citovat
MirasCC Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 Lidi, to fakt nikdo neshání windstop Citovat
Návštěvník Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 Původně zaslal: MirasCC Lidi, to fakt nikdo neshání windstop predavaš ho? Citovat
MirasCC Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 No jejda, už asi měsíc, copa bych s ním teď dělal, že? Link Citovat
Keejml Odesláno 31. červenec 2008 Odesláno 31. červenec 2008 Miras: Jak jsi nakonec naložil se zbytkem auta? Citovat
MirasCC Odesláno 1. srpen 2008 Odesláno 1. srpen 2008 Po krátkém uvažovování sem zbytek prodal jak byl... Citovat
korny18 Odesláno 1. srpen 2008 Odesláno 1. srpen 2008 no ja si tiez asi to cc neuzijem dodr...la sa spojka a neviem co stym je proste padol spojkovy pedal a nevratil sa spat a motor hucal a nic z toho neslo zaradit a ten pedal je uvolneny bez spetneho pohybu neviete ci to moze byt aj nieco ine ako spojkove lanko ? Citovat
Sapik Odesláno 4. srpen 2008 Odesláno 4. srpen 2008 Původně zaslal: MirasCC Po krátkém uvažovování sem zbytek prodal jak byl... Čus,,,chápu to dobře, že jsi prodal cc?? Citovat
MirasCC Odesláno 5. srpen 2008 Odesláno 5. srpen 2008 Původně zaslal: Sapik Čus,,,chápu to dobře, že jsi prodal cc?? No jo, když to vezmu do důsledku, tak vlastně i takhle by se to dalo říct... Citovat
Sapik Odesláno 5. srpen 2008 Odesláno 5. srpen 2008 Původně zaslal: MirasCC No jo, když to vezmu do důsledku, tak vlastně i takhle by se to dalo říct... A co se s ním stalo, že jsi se rozhodl dát ho pryč? [upravil dne 5.8.2008 Sapik] Citovat
Návštěvník Odesláno 5. srpen 2008 Odesláno 5. srpen 2008 Původně zaslal: Sapik Původně zaslal: MirasCC No jo, když to vezmu do důsledku, tak vlastně i takhle by se to dalo říct... A co se s ním stalo, že jsi se rozhodl dát ho pryč? [upravil dne 5.8.2008 Sapik] nááá neako si mimo dianie:D:D:D:D Citovat
Sapik Odesláno 5. srpen 2008 Odesláno 5. srpen 2008 feldo: njn, hodl na to nemám čas...dojdu domů z práce a padnu a o víkendu pořád někde lítáme. A když sem asi po měsíci vlezu, tak se nestačím divit, a i když se pročítala starší příspěvky, tak sem na nic nenarazila:roll a teď když mám dovču, tak tu sedím a divím se:mrk [upravil dne 5.8.2008 Sapik] Citovat
MirasCC Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 Mno jo, tak mrkni ještě do Pokecu, podsekce Nehody a tam najdeš odpověď Btw: Nechceš windstop Citovat
Návštěvník Odesláno 6. srpen 2008 Odesláno 6. srpen 2008 tak možem vam povedat že dorotka isla 210 a bez strechy uplna parada takže ak budem chciet povysavat auto tak spojim príjemne z užitočným:D:D:D:D [upravil dne 6.8.2008 feldo] Citovat
Sapik Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 Původně zaslal: MirasCC Mno jo, tak mrkni ještě do Pokecu, podsekce Nehody a tam najdeš odpověď Btw: Nechceš windstop Tak to je mi opravdu hrozně líto:( ale jak psali všichni ostatní, hlavně že se Ti nic nestalo:) Tu clonu bych brala, ale nejsou love:( musíme koupit nový ložizka do předních kol Citovat
MirasCC Odesláno 7. srpen 2008 Odesláno 7. srpen 2008 Nu což, stalo se, teď mě nejvíc sejří pojišťovna, která není schopná to spočítat a zaplatit. Jinak už sem to moh mít dávno z krku a vozit se v něčem jiným... Kvůli windstopu mi lidi zatím ruce netrhají, takže se klidně zeptej až vyděláš, třeba ještě bude. A na podzim se bude hodit obzvlášť Citovat
Návštěvník Odesláno 14. srpen 2008 Odesláno 14. srpen 2008 Tak som zase konečne niečo opravoval.:):)Nepitajte sa ma ako sa mi podarilo odtrhnut ten špagat splachovač čo trčí vzadu v kufri služi to na manualne otvorenie strechy a teraz ani zaboha neviem o čo to bolo uviazane vie sa tam niekto kuken a hodit foto? prosim:super:super Citovat
Keejml Odesláno 15. srpen 2008 Odesláno 15. srpen 2008 Vyfotim ti to zitra, až přijedou naši z dovolený s foťákem, vydržíš to? Citovat
Návštěvník Odesláno 15. srpen 2008 Odesláno 15. srpen 2008 :potlesk:potleskjasne že ano.čakám a vopred dakujem Citovat
Keejml Odesláno 16. srpen 2008 Odesláno 16. srpen 2008 Tak tady to máš vyfocené, provázek tam není uvázán vlastně vůbec, je jen pověšen (je okolo) na tom, co vede dozadu. [upravil dne 16/8/08 Keejml] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.