Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

206CC

Recommended Posts

Odesláno

Tak dneska jsem jel pracovně do Prahy (100km) služebním berlingem a zrovna jsem potkal 3 CCčka...prvnímu jsem zamával a až pak mi to došlo že nemůže vědět že mám stejný :D Navíc sem viděl 2 na prodej, tak kdyby někdo měl zájem...

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

Lidi, to fakt nikdo neshání windstop :myslim

predavaš ho?
Odesláno

no ja si tiez asi to cc neuzijem dodr...la sa spojka a neviem co stym je proste padol spojkovy pedal a nevratil sa spat a motor hucal a nic z toho neslo zaradit a ten pedal je uvolneny bez spetneho pohybu neviete ci to moze byt aj nieco ine ako spojkove lanko ?

Odesláno
Původně zaslal: Sapik

Čus,,,chápu to dobře, že jsi prodal cc??:ticho

No jo, když to vezmu do důsledku, tak vlastně i takhle by se to dalo říct...

Odesláno

A co se s ním stalo, že jsi se rozhodl dát ho pryč? :bojim

[upravil dne 5.8.2008 Sapik]

Návštěvník
Odesláno
Původně zaslal: Sapik

A co se s ním stalo, že jsi se rozhodl dát ho pryč? :bojim

nááá neako si mimo dianie:D:D:D:D
Odesláno

feldo: njn, hodl na to nemám čas...dojdu domů z práce a padnu :( a o víkendu pořád někde lítáme. A když sem asi po měsíci vlezu, tak se nestačím divit, a i když se pročítala starší příspěvky, tak sem na nic nenarazila:roll a teď když mám dovču, tak tu sedím a divím se:mrk

Návštěvník
Odesláno

tak možem vam povedat že dorotka isla 210 a bez strechy uplna parada takže ak budem chciet povysavat auto tak spojim príjemne z užitočným:D:D:D:D

[upravil dne 6.8.2008 feldo]

Odesláno

Mno jo, tak mrkni ještě do Pokecu, podsekce Nehody a tam najdeš odpověď

Btw: Nechceš windstop :mrk

Tak to je mi opravdu hrozně líto:( ale jak psali všichni ostatní, hlavně že se Ti nic nestalo:)

Tu clonu bych brala, ale nejsou love:( musíme koupit nový ložizka do předních kol

Odesláno

Nu což, stalo se, teď mě nejvíc sejří pojišťovna, která není schopná to spočítat a zaplatit. Jinak už sem to moh mít dávno z krku a vozit se v něčem jiným...

Kvůli windstopu mi lidi zatím ruce netrhají, takže se klidně zeptej až vyděláš, třeba ještě bude. A na podzim se bude hodit obzvlášť :super

Návštěvník
Odesláno

Tak som zase konečne niečo opravoval.:):):)Nepitajte sa ma ako sa mi podarilo odtrhnut ten špagat splachovač čo trčí vzadu v kufri služi to na manualne otvorenie strechy a teraz ani zaboha neviem o čo to bolo uviazane vie sa tam niekto kuken a hodit foto? prosim:super:super

Odesláno

Tak tady to máš vyfocené, provázek tam není uvázán vlastně vůbec, je jen pověšen (je okolo) na tom, co vede dozadu.

DSC04476.JPG

[upravil dne 16/8/08 Keejml]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...