Keejml Odesláno 29. červen 2008 Odesláno 29. červen 2008 Tisíceré díky. Jen by se hodil větší formát, u doktora přečtu všechny písmenka ale s timhle mám problém :-D Citovat
Návštěvník Odesláno 29. červen 2008 Odesláno 29. červen 2008 Původně zaslal: Keejml Tisíceré díky. Jen by se hodil větší formát, u doktora přečtu všechny písmenka ale s timhle mám problém :-D ty vole a kde tam mas pismenka ved to su číslice:D:D:D:D:Dskopiruj si to a zvečši ako ti srdiečko ráči:super:super Citovat
KoNG Odesláno 29. červen 2008 Odesláno 29. červen 2008 tímto začni - kontrola oleje [upravil dne 29.6.2008 KoNG] olej kontrola.pdf Citovat
KoNG Odesláno 29. červen 2008 Odesláno 29. červen 2008 snad tohle pomůže při řešení potíží se střechou (veškeré informace) Citovat
MirasCC Odesláno 29. červen 2008 Odesláno 29. červen 2008 KoNGu, hele super, kdes k tomu přišel? Máš k dispozici víc podobnejch věciček? Ještě ad Keejml: Jj, 7J x 17, gumy 205/40 17. Mám z nich radost, doufám že mi ji žádnej čičmunda přes noc nezkazí [upravil dne 29/6/08 MirasCC] Citovat
Keejml Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Tak mi včera nešel net, informace jsem ani nestahoval, střecha je opravená Jak? Zkoušeli jsme kde jsou tam jaký kontakty, pak jsme zavírali víko kufru rukou, najednou tam něco secvaklo a uz to slo, od tý doby to funguje naprosto hladce. Každopádně děkuju všem Citovat
MirasCC Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Heh, prej \"něco secvaklo\" Tak přeju, ať se to něco zase nerozcvakne Citovat
KoNG Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Původně zaslal: MirasCC KoNGu, hele super, kdes k tomu přišel? Máš k dispozici víc podobnejch věciček? [upravil dne 29/6/08 MirasCC] No když bych něco řešil na svém voze tak si potřebné informace seženu v tom problém nemám A tímto jsem chtěl zase pomoct já Vám Protože je to pořád 206 ač je trochu výstřední [upravil dne 30.6.2008 KoNG] Citovat
KoNG Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Původně zaslal: Keejml Tak mi včera nešel net, informace jsem ani nestahoval, střecha je opravená Jak? Zkoušeli jsme kde jsou tam jaký kontakty, pak jsme zavírali víko kufru rukou, najednou tam něco secvaklo a uz to slo, od tý doby to funguje naprosto hladce. Každopádně děkuju všem Ano zřejmě ti sepnul onen spínač který to blokoval, tak ať to vydrží Citovat
Keejml Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Když to rozcvakne tak to třeba zas najdu Citovat
Bloodeye Odesláno 1. červenec 2008 Odesláno 1. červenec 2008 Ludia,predavam nejake tuning vecicky na 206cc,kto by mal zaujem,pozrite sem: http://www.peugeot-club.com/forum/forumdisplay.php?fid=61 [upravil dne 1.7.2008 Bloodeye] Citovat
Návštěvník Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Původně zaslal: Bloodeye Ludia,predavam nejake tuning vecicky na 206cc,kto by mal zaujem,pozrite sem: http://www.peugeot-club.com/forum/forumdisplay.php?fid=61 [upravil dne 1.7.2008 Bloodeye] sa mi zazadalo že som to zahliadol na http://www.autobazar.eu/sk/ved to možeš poskladat este jedno:super:super:super:super Citovat
Návštěvník Odesláno 23. červenec 2008 Odesláno 23. červenec 2008 Boha tak toto je teda dost hnusne počasie.Nechce csa mi nič a prevažat sa v daždi s CCčkom tiež nieje nič moc.Už nech sa konečne oteply lebo ma stoho j...e!!! Citovat
Zila Odesláno 23. červenec 2008 Odesláno 23. červenec 2008 no unas to je strašne zima fuka ako s...a Citovat
korny18 Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 no konecne som sa dopatral k vyvolenym ktory maju cccka haleluja takze v prvom rade som z BA nejaky zraz by sa hodil mam kopu otazok ohladne mojho fesaka 1.6 strieborna met. 2003r.v. niekde na slovensku by to bolo fajn Citovat
Zila Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 Původně zaslal: korny18 no konecne som sa dopatral k vyvolenym ktory maju cccka haleluja takze v prvom rade som z BA nejaky zraz by sa hodil mam kopu otazok ohladne mojho fesaka 1.6 strieborna met. 2003r.v. niekde na slovensku by to bolo fajn je to ale daleko :D:D:D:D [upravil dne 24/7/08 Zila] Citovat
korny18 Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 ale ved to nemusi byt priamo v ba mozme aj niekde co ja viem na morave alebo tam nejak.................... a inac chcel som sa spitat niekoho dvere na vodicovej strane je tam to tesnenie a pri zatvarani dveri mi to brzdy o okno a musim s tym furt trieskat aby sa zavrely . nejake navrhy aby som to ja sam spravil a nemusel sa trepat do servisu ? Citovat
Návštěvník Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 Původně zaslal: korny18 ale ved to nemusi byt priamo v ba mozme aj niekde co ja viem na morave alebo tam nejak.................... a inac chcel som sa spitat niekoho dvere na vodicovej strane je tam to tesnenie a pri zatvarani dveri mi to brzdy o okno a musim s tym furt trieskat aby sa zavrely . nejake navrhy aby som to ja sam spravil a nemusel sa trepat do servisu ? no možeš dat nižšie okno v ukotvovacích svorkach ale poto sa ti može stat že ti zatečie voda ako mne .Preto to dam radsej hore nech sa tažšie zatvara ale aspon bude tesnit:):) Citovat
korny18 Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 Původně zaslal: feldo Původně zaslal: korny18 ale ved to nemusi byt priamo v ba mozme aj niekde co ja viem na morave alebo tam nejak.................... a inac chcel som sa spitat niekoho dvere na vodicovej strane je tam to tesnenie a pri zatvarani dveri mi to brzdy o okno a musim s tym furt trieskat aby sa zavrely . nejake navrhy aby som to ja sam spravil a nemusel sa trepat do servisu ? no možeš dat nižšie okno v ukotvovacích svorkach ale poto sa ti može stat že ti zatečie voda ako mne .Preto to dam radsej hore nech sa tažšie zatvara ale aspon bude tesnit:):) diiik nieco este vymyslim ale nizsie ho asi fakt davat nebudem a inac ty by si nechcel ist na nejake slovensky zraz? Citovat
Návštěvník Odesláno 25. červenec 2008 Odesláno 25. červenec 2008 Původně zaslal: korny18 Původně zaslal: feldo Původně zaslal: korny18 ale ved to nemusi byt priamo v ba mozme aj niekde co ja viem na morave alebo tam nejak.................... a inac chcel som sa spitat niekoho dvere na vodicovej strane je tam to tesnenie a pri zatvarani dveri mi to brzdy o okno a musim s tym furt trieskat aby sa zavrely . nejake navrhy aby som to ja sam spravil a nemusel sa trepat do servisu ? no možeš dat nižšie okno v ukotvovacích svorkach ale poto sa ti može stat že ti zatečie voda ako mne .Preto to dam radsej hore nech sa tažšie zatvara ale aspon bude tesnit:):) diiik nieco este vymyslim ale nizsie ho asi fakt davat nebudem a inac ty by si nechcel ist na nejake slovensky zraz? určite ano ale smojou smolou už som sa chystal v poslednej dobe na dva srazky raz som dostal chripku jak svina a druhý krat mi nacuvali do golfa tak som riešil arogantneho zavinilca cuval s parkoviska a namiesto pozerania do zadu si nastavoval GPS jebo zlesa. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.