Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

206CC

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Keejml

Tisíceré díky. Jen by se hodil větší formát, u doktora přečtu všechny písmenka ale s timhle mám problém :-D

ty vole a kde tam mas pismenka ved to su číslice:D:D:D:D:Dskopiruj si to a zvečši ako ti srdiečko ráči:super:super
Odesláno

KoNGu, hele super, kdes k tomu přišel? :) Máš k dispozici víc podobnejch věciček?

Ještě ad Keejml: Jj, 7J x 17, gumy 205/40 17. Mám z nich radost, doufám že mi ji žádnej čičmunda přes noc nezkazí :bacha

[upravil dne 29/6/08 MirasCC]

Odesláno

Tak mi včera nešel net, informace jsem ani nestahoval, střecha je opravená :)

Jak? Zkoušeli jsme kde jsou tam jaký kontakty, pak jsme zavírali víko kufru rukou, najednou tam něco secvaklo a uz to slo, od tý doby to funguje naprosto hladce.

Každopádně děkuju všem :potlesk

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

KoNGu, hele super, kdes k tomu přišel? :) Máš k dispozici víc podobnejch věciček?

[upravil dne 29/6/08 MirasCC]

No když bych něco řešil na svém voze tak si potřebné informace seženu v tom problém nemám ;) A tímto jsem chtěl zase pomoct já Vám ;) Protože je to pořád 206 :D ač je trochu výstřední :roker

[upravil dne 30.6.2008 KoNG]

Odesláno
Původně zaslal: Keejml

Tak mi včera nešel net, informace jsem ani nestahoval, střecha je opravená :)

Jak? Zkoušeli jsme kde jsou tam jaký kontakty, pak jsme zavírali víko kufru rukou, najednou tam něco secvaklo a uz to slo, od tý doby to funguje naprosto hladce.

Každopádně děkuju všem :potlesk

Ano zřejmě ti sepnul onen spínač který to blokoval, tak ať to vydrží
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Boha tak toto je teda dost hnusne počasie.Nechce csa mi nič a prevažat sa v daždi s CCčkom tiež nieje nič moc.Už nech sa konečne oteply lebo ma stoho j...e!!!

Odesláno

no konecne som sa dopatral k vyvolenym ktory maju cccka haleluja takze v prvom rade som z BA nejaky zraz by sa hodil mam kopu otazok ohladne mojho fesaka 1.6 strieborna met. 2003r.v. niekde na slovensku by to bolo fajn

Odesláno
Původně zaslal: korny18

no konecne som sa dopatral k vyvolenym ktory maju cccka haleluja takze v prvom rade som z BA nejaky zraz by sa hodil mam kopu otazok ohladne mojho fesaka 1.6 strieborna met. 2003r.v. niekde na slovensku by to bolo fajn

je to ale daleko :D:D:D:D:D

[upravil dne 24/7/08 Zila]

Odesláno

ale ved to nemusi byt priamo v ba mozme aj niekde co ja viem na morave alebo tam nejak.................... a inac chcel som sa spitat niekoho dvere na vodicovej strane je tam to tesnenie a pri zatvarani dveri mi to brzdy o okno a musim s tym furt trieskat aby sa zavrely . nejake navrhy aby som to ja sam spravil a nemusel sa trepat do servisu ?

Odesláno

ale ved to nemusi byt priamo v ba mozme aj niekde co ja viem na morave alebo tam nejak.................... a inac chcel som sa spitat niekoho dvere na vodicovej strane je tam to tesnenie a pri zatvarani dveri mi to brzdy o okno a musim s tym furt trieskat aby sa zavrely . nejake navrhy aby som to ja sam spravil a nemusel sa trepat do servisu ?

no možeš dat nižšie okno v ukotvovacích svorkach ale poto sa ti može stat že ti zatečie voda ako mne .Preto to dam radsej hore nech sa tažšie zatvara ale aspon bude tesnit:):):):)
Odesláno
Původně zaslal: feldo

no možeš dat nižšie okno v ukotvovacích svorkach ale poto sa ti može stat že ti zatečie voda ako mne .Preto to dam radsej hore nech sa tažšie zatvara ale aspon bude tesnit:):):):)

diiik nieco este vymyslim ale nizsie ho asi fakt davat nebudem :super a inac ty by si nechcel ist na nejake slovensky zraz?

Odesláno

Původně zaslal: feldo

diiik nieco este vymyslim ale nizsie ho asi fakt davat nebudem :super a inac ty by si nechcel ist na nejake slovensky zraz?

určite ano ale smojou smolou už som sa chystal v poslednej dobe na dva srazky raz som dostal chripku jak svina a druhý krat mi nacuvali do golfa tak som riešil arogantneho zavinilca cuval s parkoviska a namiesto pozerania do zadu si nastavoval GPS jebo zlesa.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...