Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

206CC

Recommended Posts

Odesláno

Sapik: No, toť otázka. Asi by bylo fajn se potom na chvilku sejít a ještě trochu pokecat, ale teď už to nezáleží jen čistě na mě. Takže zjistím co nejdřív jak to s náma po závodech bude a dám vědět co nejdřív ;)

Odesláno
Původně zaslal: Maki

tady mate fotku s kridlem konecne ho tam mam :D , jinak beshtia jsi fakt pekna :D a urcite koukaj na tebe ;)

Vidim,ze to \"moje\" klidlo Lester sa ujalo...

92799910hs1.jpg

92799910hs1.aebd1f350b.jpg

Diery si v pohode trafil?:D

Inak zda sa mi,ze ho mas neake vacsie,co mas vadny kus?:aut

[upravil dne 11.6.2008 Bloodeye]

Odesláno

ale prd tvoje :D kdyz jsem sel koupit tu 206cc tak tam byla jeste jedna a ta mela to kridlo a od ty doby mi to trci v hlave :D , jeste si tam dam tyhle kola a hotovo :D

post-0-14109600959208_thumb.jpg

Odesláno

Sapik: Tak jak to se mnou vypadá: V 17:05 je vyhlášení vítězů WTCC - toho se ještě zúčastníme a pak pomalu mizíme. Takže potkat se můžeme zhruba v 17:30 někde poblíž okruhu, ale dlouho se nezdržím, tak půl hoďky a potřeboval bych zase jet. Pokud by se vám chtělo aspoň jen takhle na půl hoďky na pokec, budu rád. Mrzí mě že to nevyšlo s těma lupenama, ale myslím že i tak byste nad tím mohli popřemejšlet, ty ceny lupení nejsou nijak vysoký.

No hele, kontakt na mě: 724 919 796 - akorát pak napiš v kolik a kam dorazíte, doladíme to pak operativně ;)

Odesláno
Původně zaslal: Bloodeye

Pekne:super

To su 17ky?

Ja som nahodil prahy.

33555484cb7.jpg

33555484cb7.9c4d17d2d1.jpg

Dalsie fotecky tu:

[upravil dne 16.6.2008 Bloodeye]

[upravil dne 16.6.2008 Bloodeye]

Ty prahy sou teda:super a barvička:super a ty kola ty mu taky slušej:super

:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk

Odesláno
Původně zaslal: peugeotkovic

Původně zaslal: Neon

Já bych víc ocenil kočku, než airbrush ... :myslim 206cc v sérii je dostačující \"kočkolap\" :mrk

:aut heled\',dvě kočky jsou u mě k mání-tak kterou?:mrk:D

[upravil dne 16.6.2008 peugeotkovic]

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

Hele, opět nevidím žádný fotky :myslim:mrk

A co nějaké foto z našeho Brněnského setkání?

Ze setkání jsou 2 fotky, ale u Aleše v mobilu,,,a ještě nebyl čas na stáhnutí do pc,,,a basák nafotíme jak bude čas a světlo, včera to asi do 10 montoval a pak jsme do jedenácti vyhrávali na polňačce za dědinou :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...