Beshtia Odesláno 7. červen 2008 Odesláno 7. červen 2008 len či tam ozaj nepracuješ to bude pruser ked ano:super:super:super:super nee nepracujem, nemusi sa chlapec bat Citovat
Návštěvník Odesláno 7. červen 2008 Odesláno 7. červen 2008 Původně zaslal: Beshtia len či tam ozaj nepracuješ to bude pruser ked ano:super:super:super:super nee nepracujem, nemusi sa chlapec bat :D:D:D:D:Dved ja sa nebo.Som sa zlakol že sa chceš zbavit karkulky.na autobazareu je podobne autičko ako mas ty a este aj s galantskou spz(ale čislo nepasuje takže fasa):D:D:D Citovat
Beshtia Odesláno 7. červen 2008 Odesláno 7. červen 2008 Původně zaslal: feldo Původně zaslal: Beshtia len či tam ozaj nepracuješ to bude pruser ked ano:super:super:super:super nee nepracujem, nemusi sa chlapec bat :D:D:D:D:Dved ja sa nebo.Som sa zlakol že sa chceš zbavit karkulky.na autobazareu je podobne autičko ako mas ty a este aj s galantskou spz(ale čislo nepasuje takže fasa):D:D:D jaa ? nikdy ! a hmm...nevidela som este v GA (a vlastne este nikde) cervene okrem mojho....sa cudujem ze take je Citovat
Návštěvník Odesláno 7. červen 2008 Odesláno 7. červen 2008 Původně zaslal: Beshtia Původně zaslal: feldo Původně zaslal: Beshtia len či tam ozaj nepracuješ to bude pruser ked ano:super:super:super:super nee nepracujem, nemusi sa chlapec bat :D:D:D:D:Dved ja sa nebo.Som sa zlakol že sa chceš zbavit karkulky.na autobazareu je podobne autičko ako mas ty a este aj s galantskou spz(ale čislo nepasuje takže fasa):D:D:D jaa ? nikdy ! a hmm...nevidela som este v GA (a vlastne este nikde) cervene okrem mojho....sa cudujem ze take je ja som si asi šlahol niečo dobre a namiesto GA je tam DS na špz tak to som si s niečim iba pekne zamenil:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
Návštěvník Odesláno 7. červen 2008 Odesláno 7. červen 2008 pohoda ale je ich CC .na tom servere neurekom na predaj asi si tak nepadli dooka aby boli spolu v dobrom aj v zlom:):):):) Citovat
Maki Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 ja jsem jeste cerveny zive nidky nevidel , beshtia je asi ejdina Citovat
Návštěvník Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 Původně zaslal: Maki ja jsem jeste cerveny zive nidky nevidel , beshtia je asi ejdina neverím ti:D:D:D:D:D:D:DAle fakt ze Bes je asi jedina mas pravdu:super:super:super:super Citovat
Beshtia Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 ja som si asi šlahol niečo dobre a namiesto GA je tam DS na špz tak to som si s niečim iba pekne zamenil:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D hej hej:D som to bola kukat a vravim ze bud to stiahli uz odtial abo si si nieco dal Citovat
Beshtia Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 Původně zaslal: feldo Původně zaslal: Maki ja jsem jeste cerveny zive nidky nevidel , beshtia je asi ejdina neverím ti:D:D:D:D:D:D:DAle fakt ze Bes je asi jedina mas pravdu:super:super:super:super no to by som si priala aby som bola jedina co ma cervene cc-cko kazdopadne je ich menej ako v ostatnych farbach..a tesim sa bo kazdy ked ma vidi si ma nemoze pomylit, aspon tuto na okoli Citovat
buga Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 Původně zaslal: Beshtia Původně zaslal: feldo Původně zaslal: Maki ja jsem jeste cerveny zive nidky nevidel , beshtia je asi ejdina neverím ti:D:D:D:D:D:D:DAle fakt ze Bes je asi jedina mas pravdu:super:super:super:super no to by som si priala aby som bola jedina co ma cervene cc-cko kazdopadne je ich menej ako v ostatnych farbach..a tesim sa bo kazdy ked ma vidi si ma nemoze pomylit, aspon tuto na okoli to mozno nepozeraju na tvoje auto, ale na teba ci Citovat
Beshtia Odesláno 8. červen 2008 Odesláno 8. červen 2008 Původně zaslal: buga to mozno nepozeraju na tvoje auto, ale na teba ci no to urcite nie Citovat
Maki Odesláno 9. červen 2008 Odesláno 9. červen 2008 tady mate fotku s kridlem konecne ho tam mam , jinak beshtia jsi fakt pekna a urcite koukaj na tebe Citovat
buga Odesláno 9. červen 2008 Odesláno 9. červen 2008 neviem no mne to pripadaa cudne.. jednak to ze kraj ide dole a stredna cast mi pripadaa zas dost vysoko.., keby to bolo o polovicu z terajsej vysky.. no sak ale kazdy maa iny vkus;) nech sluuzi Citovat
buga Odesláno 9. červen 2008 Odesláno 9. červen 2008 Původně zaslal: Beshtia Původně zaslal: buga to mozno nepozeraju na tvoje auto, ale na teba ci no to urcite nie a urcite AAANO Citovat
Maki Odesláno 9. červen 2008 Odesláno 9. červen 2008 nafotim pak jeste par fotek s otevrenou strechou takhle to vypada trochu jinak no ..... Citovat
Návštěvník Odesláno 9. červen 2008 Odesláno 9. červen 2008 Původně zaslal: Maki nafotim pak jeste par fotek s otevrenou strechou takhle to vypada trochu jinak no ..... Daj neaku fotku aj z boku zozadu:super:super:super Citovat
Beshtia Odesláno 9. červen 2008 Odesláno 9. červen 2008 Původně zaslal: Maki jinak beshtia jsi fakt pekna a urcite koukaj na tebe prestante bo budem namyslena a to potom nebude dobre alebo sa zacnem cervenat mne sa to kridlo celkom aj paci, no bohvie ako to vyzera z inych uhlov.tesim sa na fotky Citovat
Návštěvník Odesláno 10. červen 2008 Odesláno 10. červen 2008 nadhera,nadhera,nadhera cc ma niečo do seba boha to je parada zajtra tam idem montovat ten parrot tak som zvedavson ako to dopadne fotky samozrejme neake capnem aj sem:D:D:D:D:D Citovat
Sapik Odesláno 11. červen 2008 Odesláno 11. červen 2008 MirasCC: Ahoj, tak jak to v tu něděli vymyslíme??? My budeme na hodech, ale odpoledne po závodě by jsme mohli za Tebou dovalit do Brna:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.