Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

206CC

Recommended Posts

Návštěvník
Odesláno
Původně zaslal: Beshtia

len či tam ozaj nepracuješ to bude pruser ked ano:super:super:super:super

nee nepracujem, nemusi sa chlapec bat :D

:D:D:D:D:D:Dved ja sa nebo.Som sa zlakol že sa chceš zbavit karkulky.na autobazareu je podobne autičko ako mas ty a este aj s galantskou spz(ale čislo nepasuje takže fasa):D:D:D:D
Odesláno
Původně zaslal: feldo

:D:D:D:D:D:Dved ja sa nebo.Som sa zlakol že sa chceš zbavit karkulky.na autobazareu je podobne autičko ako mas ty a este aj s galantskou spz(ale čislo nepasuje takže fasa):D:D:D:D

jaa ? nikdy ! :) a hmm...nevidela som este v GA (a vlastne este nikde) cervene okrem mojho....sa cudujem ze take je :D

Návštěvník
Odesláno

jaa ? nikdy ! :) a hmm...nevidela som este v GA (a vlastne este nikde) cervene okrem mojho....sa cudujem ze take je :D

ja som si asi šlahol niečo dobre a namiesto GA je tam DS na špz tak to som si s niečim iba pekne zamenil:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Návštěvník
Odesláno

pohoda ale je ich CC .na tom servere neurekom na predaj asi si tak nepadli dooka aby boli spolu v dobrom aj v zlom:):):):):):):):)

Návštěvník
Odesláno
Původně zaslal: Maki

ja jsem jeste cerveny zive nidky nevidel :D , beshtia je asi ejdina :D

neverím ti:D:D:D:D:D:D:DAle fakt ze Bes je asi jedina mas pravdu:super:super:super:super
Odesláno
ja som si asi šlahol niečo dobre a namiesto GA je tam DS na špz tak to som si s niečim iba pekne zamenil:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

hej hej:D som to bola kukat a vravim ze bud to stiahli uz odtial abo si si nieco dal :D

Odesláno

neverím ti:D:D:D:D:D:D:DAle fakt ze Bes je asi jedina mas pravdu:super:super:super:super

no to by som si priala aby som bola jedina co ma cervene cc-cko :D kazdopadne je ich menej ako v ostatnych farbach..a tesim sa :) bo kazdy ked ma vidi si ma nemoze pomylit, aspon tuto na okoli :super

Odesláno

no to by som si priala aby som bola jedina co ma cervene cc-cko :D kazdopadne je ich menej ako v ostatnych farbach..a tesim sa :) bo kazdy ked ma vidi si ma nemoze pomylit, aspon tuto na okoli :super

to mozno nepozeraju na tvoje auto, ale na teba :aut

ci :myslim:mrk

Odesláno

neviem no :myslim

mne to pripadaa cudne.. jednak to ze kraj ide dole

a stredna cast mi pripadaa zas dost vysoko.., keby to bolo o polovicu z terajsej vysky..

no sak ale kazdy maa iny vkus;) nech sluuzi :super:papa

Návštěvník
Odesláno

nafotim pak jeste par fotek s otevrenou strechou takhle to vypada trochu jinak no .....

Daj neaku fotku aj z boku zozadu:super:super:super
Odesláno

jinak beshtia jsi fakt pekna :D a urcite koukaj na tebe ;)

prestante bo budem namyslena a to potom nebude dobre :D alebo sa zacnem cervenat :mad:

mne sa to kridlo celkom aj paci, no bohvie ako to vyzera z inych uhlov.tesim sa na fotky

Odesláno

nadhera,nadhera,nadhera cc ma niečo do seba boha to je parada zajtra tam idem montovat ten parrot tak som zvedavson ako to dopadne fotky samozrejme neake capnem aj sem:D:D:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...