MirasCC Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 Hele je to možný, ale takhle z hlavy fakt nevím. Mrknu doma do garáže na čem mi stojí Murciélago, až se budu vracet z práce. Citovat
Keejml Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 Porsche na ně každopádně nepřešlo, šéf má na boxsteru continental Citovat
Maki Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 BESHTIA : no nevim co je hezci jestli ty nebo tvoje auto Citovat
Návštěvník Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 Původně zaslal: Maki BESHTIA : no nevim co je hezci jestli ty nebo tvoje auto Tiež sa ktomu priklánam:super:super:super Citovat
Návštěvník Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 nasiel som jedno podobne na inzerat a bol som to vyskušatale nebolo to ono niečo tomu chybalo možno trochu menšie neviem niečo to vieš to ma musí riadne oslovit a potom nevaham:D nech to stojí čo chce:D:D Citovat
Maki Odesláno 2. červen 2008 Odesláno 2. červen 2008 ja to kridlo na aute jeste nemam pre dmesicem jsme to dal jednomu chlapovi at mi to nastrika a furt to odklada do prdele , a dneska mu volam ze uz to prej ma ale ze nema cas at prijdu zase za par dni a namontuje mi to debil jeden jsestli to zas eodlozi tak si ho beru zpet Citovat
Návštěvník Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Původně zaslal: Maki ja to kridlo na aute jeste nemam pre dmesicem jsme to dal jednomu chlapovi at mi to nastrika a furt to odklada do prdele , a dneska mu volam ze uz to prej ma ale ze nema cas at prijdu zase za par dni a namontuje mi to debil jeden jsestli to zas eodlozi tak si ho beru zpet no možno sa ho este dočkaš možno ho už predal niekomu inému Ako ked som si ja dal striekat disky a zabudol som na ne a po 3 mesiacoch ked som si bol dat opieskovat nerezove veci mi ich ponukal za super cenu no to mi ale ina žiarovka zapla a on by sa vtedy najradsej vydel v riti:D:D:D Citovat
Beshtia Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Původně zaslal: feldo Původně zaslal: Maki BESHTIA : no nevim co je hezci jestli ty nebo tvoje auto Tiež sa ktomu priklánam:super:super:super jeej dakujem chlapci..ste zlati sak aj nabuduce mozem robit kulisu pri mojom aute Citovat
buga Odesláno 3. červen 2008 Odesláno 3. červen 2008 Původně zaslal: Beshtia Původně zaslal: feldo Původně zaslal: Maki BESHTIA : no nevim co je hezci jestli ty nebo tvoje auto Tiež sa ktomu priklánam:super:super:super jeej dakujem chlapci..ste zlati sak aj nabuduce mozem robit kulisu pri mojom aute a mne si nejakaaa znaama....hehhh Citovat
MirasCC Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 Opět jeden test bezpečnosti kabrioletů při převrácení: http://news.auto.cz/bezpecnost/kabriolet-jak-bezpecny-maly-pri-prevraceni.html Rada do života? Přes budku radši ne-e Citovat
Sapik Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 Tak autíčko je od pondělí opravené a střecha funguje:super:D Citovat
Návštěvník Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 Původně zaslal: Sapik Tak autíčko je od pondělí opravené a střecha funguje:super:D Tak to poriadne prevetraj nech zmizne ten puch po servise:super:super:super:super Citovat
Sapik Odesláno 4. červen 2008 Odesláno 4. červen 2008 Tak to poriadne prevetraj nech zmizne ten puch po servise:super:super:super:super Tak servisem nesmrdí - hadičku vyměnil přítel doma a olej dolil a hydrauliku odvzdušnil kamoš ale už se těším až bude hezky o víkendu a budem opět lítat bez střechy:D Citovat
Beshtia Odesláno 5. červen 2008 Odesláno 5. červen 2008 a mne si nejakaaa znaama....hehhh tak to netusim odkial Citovat
MirasCC Odesláno 5. červen 2008 Odesláno 5. červen 2008 Původně zaslal: Beshtia a mne si nejakaaa znaama....hehhh tak to netusim odkial Na to si měla odepsat že děláš na urologický klinice... :D Citovat
Návštěvník Odesláno 5. červen 2008 Odesláno 5. červen 2008 Původně zaslal: MirasCC Původně zaslal: Beshtia a mne si nejakaaa znaama....hehhh tak to netusim odkial Na to si měla odepsat že děláš na urologický klinice... :D :D:D:D:Dtakto neako ma už niekto odje.....tak to radsej nepoužívam:D:D:D:D:D Citovat
Beshtia Odesláno 5. červen 2008 Odesláno 5. červen 2008 Původně zaslal: feldo Původně zaslal: MirasCC Původně zaslal: Beshtia a mne si nejakaaa znaama....hehhh tak to netusim odkial Na to si měla odepsat že děláš na urologický klinice... :D :D:D:D:Dtakto neako ma už niekto odje.....tak to radsej nepoužívam:D:D:D:D:D tak to je super to budem pouzivat Citovat
Návštěvník Odesláno 5. červen 2008 Odesláno 5. červen 2008 Původně zaslal: Beshtia Původně zaslal: feldo Původně zaslal: MirasCC Původně zaslal: Beshtia a mne si nejakaaa znaama....hehhh tak to netusim odkial Na to si měla odepsat že děláš na urologický klinice... :D :D:D:D:Dtakto neako ma už niekto odje.....tak to radsej nepoužívam:D:D:D:D:D tak to je super to budem pouzivat len či tam ozaj nepracuješ to bude pruser ked ano:super:super:super:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.