Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

206CC

Recommended Posts

Odesláno

MirasCC: Dívala jsem se na net a za ty lístky chcou na sobotu 150, což je celkem v poho,,takže uvidíme a možná se tam zajedem čučnout,,,

No z té hadičky jsem byla na prášky:bojim, představa, že nechám 10 táců za 2 hadičky a píst byla šílená,hlavně když jsme potřebovali jen tu jednu hadičku. A navíc je to asi 4 oprava během toho půl roku co to auto máme a už nás to sere,,,takže autí dostalo podmínku, že pokud se na něm během 3 metrů něco závažnýho a finančně náročnýho rozbije, tak půjde do světa:bacha. Sice bylo doma trochu dusno než jsem s tím souhlasila, ale pak jsem naznala že cpát do toho pořád prachy mě nebaví. A hadička už tam je, a zatím to neteče, ale ještě není vyhráno, musíme tam dolít olej a odvzdušnit to a pak se uvidí

A ty 2 laufy co tam máš vypadají hrubě:super a to tričko je taky super, to chci taky k mé kšiltovce Peugeot:aut

Odesláno
Původně zaslal: Keejml

Tomuhle říkáš špinavý auto? Zejtra vyfotim moje až ho vyzvednu opravený (jestli vůbec), to bude teprv špína :D

Jinak moc pěkný :super

tesim tesim na fotky :D a jasne ze je moje spinave, bo sa neleskne tak krasne ako to cierne nadomnou :myslim

Odesláno
Původně zaslal: Beshtia

pridavam po dlhej dobe dajake fotky.....skoda ze som ho predtym neumyla bo je trosku spinave.........;) lidiii uzivajte si teplo!

img2437kv8.th.jpg

img2439ux1.th.jpg

a este ja s mojim autickom :)

img2440li5.th.jpg

Hezký autí,barvička je:super a ten lesk,neřikej že je špinavý,dyk se leskne jak psí kulky

:super:potlesk:)

Odesláno

Sapik: Hlavní závod WTCC se jede v neděli, v sobotu sou kvalifikace a závody pár jinejch sérií. Takže hlavně budu chtít na neděli, ale mám v hlavě i variantu někde tam zakempit třea už od pátka večera až do neděle. Uvidíme, ještě nad tím popřemejšlím a dám pak vědět ;)

Ad auto: Jasně, tomu rozumím že když je těch problémů moc, člověka to přestane bavit. Nicméně já bych se mazlíka jen tak nevzdal, za tu dobu co jsme spolu sem si k němu vytvořil hluboký citový vztah a investovaných prostřeků nelituju :super:D

Za pochvalu duplexu díky, na oplátku ti můžu zařídít to tričko ;) O tomhle víkendu sme jeli takovej sranda orientační závod, nechal sem pro posádku udělat pro tu příležitost speciální trička. Jela i jedna holka, vzal sem nám trička s bílým lemováním kolem krku a rukávů, dámskej model měl výstřih do V a byl fakt super. Až budu mít nějaký fotky můžu dokázat :super

Beshtia: Výhodou CCčka je, že vypadá super i pod nánosama hlíny (k čemuž má to tvoje ovšem sakra daleko). Nedá mi to a opět pochválím barvu, líbí se mi. Koukám že na předku máš jiný gumy než na zadku, proč to? To si přední už ohoblovala a musela je vyměnit? :)

Je pravda že v pátek jsem měl vozíto naleštěný mega luxusně. To už teď, po pár stovkách kilometrů prašnejch cest bohužel neplatí :( Chtěl jsem mu jít věnovat nějakou péči, ale jen sem za sebou zabouchnul dveře, venku se spustil brutální slejvák, takže péče se odkládá zatím na neurčito. Ale jak se vevnitř všude při otevřený střeše chytá prach je neuvěřitelný.

A co se týče užívání si počasí - tak to sem si tenhle víkend taky užil naprosto výtečně. Celej víkend na cestách se střechou dole, teploty kolem třicítky, luxus, paráda, úžasný. Nevěřícně sem kroutil hlavou nad množstvím kabrioletů, který sem potkal se zavřenou střechou.

Keejml: Nerejpej, první je bez blesku ;)

Odesláno

Slunicko se taky pocita za blesk :D

Ten slejvak me chytnul pri fotbale a musel jsem jeste 2km domu na kole...a seknul jsem sebou kdyz sem vzal moc prudce zatacku v hluboky vode :D:D

Asi pujdu spat, nemuzu se dockat zejtrka, az zavolam ze si jedu pro CCčko a řeknou mi že ještě není :D

Odesláno

Opatrně s těma zatáčkama, koukám že v nich máš problémy ať už na dvou, nebo na čtyřech kolech :D :D

Venku přestalo pršet, beru kosmetiku a du opucnout aspoň vnitřek, za tenhle víkend si to víc než zaslouží :super

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

Beshtia:Koukám že na předku máš jiný gumy než na zadku, proč to? To si přední už ohoblovala a musela je vyměnit? :)

J

nooo ja som to auto tak kupila...a neveris, ale aj ja som si to iba pred 3 dnami vsimla ze su ine gumy :D neva ...

Odesláno

Keejml: No, nejdůležitější sou vždycky základy. Chodit snad umíš, takže teď pár let koloběžka, pak nějakou tu tříkolku, kolo, ... Hlavně to neuspěchat :D

Beshtia: Ono to snad ani celkem ničemu nevadí, možná v tomhle máte ještě benevolentnější předpisy jak my. U nás je důležitý mít stejný gumy na nápravách a rozměrově stejnej předek i zadek.

Pak dál doplním ještě jednu fotku z dnešního večera. Bez blesku, bez sluníčka, mobilem, po dešti: :)

post-0-14109600854272_thumb.jpg

Odesláno

No bezva, za 300 let je ze mě kamioňák :D

A když už jsme u těch pneumatik, nedávno jsi dával nový, nemáš pro mě nějaký tipy co koupit, co nekoupit?

Rozměrově stejnej předek i zadek? Co pak chudáci auta který maj zadní širší? Musej mít výjimku? Jako my na mlhovku uprostřed :D

Odesláno

No, když připomínáš gumy... Dneska sem na ně koukal. Jak je to dlouho co sem je kupoval? Těsně před Sečí, takže měsíc zpátky. Najel sem toho za ten měsíc relativně dost, na svý poměry. Přemejšlím kolik tak zhruba, někde kolem 4000km to bude. No každopádně z předních je 1,5mm pryč...

Jsou to Nokian Z, příště zkusím zase něco jinýho. Prvních pár set kiláků jsem z nich byl docela dost na rozpacích, nedrželo to ani na suchu, ani na mokru. Buď sem si zvyknul, nebo si sedly, teď už se na nich cejtím dobře. Ale strašně brzo začínají bejt slyšet v zatáčkách. Když člověk jede tak nějak rozumně dynamicky, pohvizdujou jen jakoby lehce, potichu, ale slyšet to je. Na hranici smyku hvízdají pěkně nahlas. Nicméně stopu drží, teď naposledy sem necejtil žádný plavání ani na dálnici za deště, takže z pohledu jízdních vlastností teď už OK.

Kdybych na to tenkrát měl, šla tam osvědčená klasika - GoodYear F1. Skvěle vypadají a v jízdních vlasnostech by neměl bejt problém. Přece jen byly ale o víc jak tisícovku na gumě dražší a vyšlo mi to bohužel na období mnoha nutných údržbových servisů...

Zkus mrknout na Uniroyal RainSport, nebo Bridgestone Turanza, ty mi vcelku utkvěly v paměti, že by mohly bejt za rozumný peníze a kvalitní. Snad nemusím podotýkat, že bych se vyhnul značkám jako Avon, Sunny, Goodride apod.

Odesláno

Ty uniroyal rainsport nevydaj vůbec špatně, bridgestone už je zas o kus dražší. Líbily se mi fulda carat exelero, ale jejich hodnocení je rozporuplný, někde je chválej a v některejch testech jsou až u konce, tak těžko říct, ale jsou pod 2000 což je krásný.

No a předku mám dunlop SP sport maxx, ty jsou solidní, ale to je přes 3000 za kus, na to prostě nemám...

Odesláno

Jo, Fulda Carat je zvláštní guma, máš recht. Slyšel sem že jsou tichý a vydrží strašně moc kilometrů. Ale zas je otázka, nakolik se tyhle dvě vlastnosti slučujou s kvalitní přilnavostí k vozovce. Možná dobrý na rodinnej kombík na dlouhý výlety, sportovnější svezení s tím asi moc neužiješ. Chce to najít nějakej rozumnej kompromis mezi přilnavostí a mírou opotřebení na najetý kilometry.

Což když se bavíme o přilnavosti. Mám pocit že ty moje sou laděný právě spíš do měkka. Tzn líp drží, ale víc se sjíždí. Ani přes ručku se mi to do zatáčky nepovedlo utrhnout jak bych potřeboval :mrk

[upravil dne 2/6/08 MirasCC]

Odesláno

no, u tý fuldy právě čítám že je pro sportovní řidiče :D

Cituji: \"Nová vysokovýkonná konstrukce pneumatiky umožňuje bezpečnější ovládání. Při vývoji kostry se bral ohled na současnou generaci vysokovýkonných sportovních automobilů. Zvláštní pozornost se pak věnovala dosahování vyšší stability a také předvídatelnosti chování pneumatiky. Stabilní konstrukce se při zatáčení či silném brzdění deformuje méně. Toto má nejen pozitivní efekt na přilnavost pneumatiky, ale také na její reakce. Bude se dát přesněji odhadnout co bude pneumatika dělat při řízení a řidiči se budou cítit jistěji.\"

Ale já stejně už budu jezdit pomalu :roker

Odesláno

PR kecy. Se divím že automobilky typu Porsche, Lamborghini apod na tyhle super-mega-hyper vysokovýkonný gumy už dávno nepřešly :D

[upravil dne 2/6/08 MirasCC]

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

PR kecy. Se divím že automobilky typu Porsche, Lamborghini apod na tyhle super-mega-hyper vysokovýkonný gumy už dávno nepřešly :D

Třeba jo, už dlouho jsem si neprohlížel jaký gumy má v základu Lambo :D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...