MirasCC Odesláno 16. květen 2008 Odesláno 16. květen 2008 Ty jo, Kamile, tak tomu říkám pech! Předek? Ještě řekni že ten stejnej blatník, jako byl před tejdnem měněnej. Aspoň že to teď nepůjde z tvojí kapsy (aspoň částečně). Ať je to brzo zase v cajku a hlavně pořádně udělaný! Citovat
Keejml Odesláno 16. květen 2008 Odesláno 16. květen 2008 Jo, je to ten samej blatník a ten samej nárazník Citovat
MirasCC Odesláno 16. květen 2008 Odesláno 16. květen 2008 Hej tak to je zlo. Jak dlouho to bude trvat tentokrát? Citovat
Keejml Odesláno 16. květen 2008 Odesláno 16. květen 2008 Nemám tušení, dneska mi budou volat, nechávám zrovna i vyměnit olej, spravený to bude hned, horší zas ten lak... Citovat
Návštěvník Odesláno 16. květen 2008 Odesláno 16. květen 2008 Původně zaslal: Keejml Původně zaslal: Beshtia to fakt? tak to je riadna smola....a co sa musi dat opravit?? To fakt...jen blatnik a naraznik, ale už mám pocit že to auto nosí smůlu, s žádnym jinym se mi nikdy nic nestalo to auto je lepidlo nielen na baby ale aj ine a cudzie nadpriridzene bytosti sa nan lepia no a to že neaka nadržana octavia doteba drcla len podtrhava to čo vravím musíš davat pozor na ostatných:)šofer čumi dolava a auto ide doprava:D:D:D Citovat
Maki Odesláno 17. květen 2008 Odesláno 17. květen 2008 MIRASCC , nekde jsem cet jak jsi psal jeste minulej rok o om quickshift ze ho budes mit , uz ho mas? chtel jsem se zeptat protoze treba v blby fabii je razeni super a u 206 je dlouho a radicka se kvrdla Citovat
MirasCC Odesláno 17. květen 2008 Odesláno 17. květen 2008 Nn, Quick-Shift zatím nemám. Značně sem si upravil posez za volantem, takže už mám řadičku dobře po ruce. Zkrátit by to chtělo, ale přesnost řazení tím moc nevylepšíš. Schreek ho má v autě, zkoušel sem to a je to sympatický. Ale teď už mám v hlavě nějak moc úprav, tohle asi ještě nějakou chvilku počká. Citovat
Maki Odesláno 18. květen 2008 Odesláno 18. květen 2008 no ja ted tam dam to kridlo , pak mi prijdou kola , a na konec planuju nekdy naraznik GT Citovat
Maki Odesláno 18. květen 2008 Odesláno 18. květen 2008 , na kolik te vysli ty vejfuky? vsechno komplet ? protoze to vypada fakt super Citovat
MirasCC Odesláno 18. květen 2008 Odesláno 18. květen 2008 Maki: Už sem to tu psal, je to na předchozí stránce, stačí číst Citovat
Návštěvník Odesláno 19. květen 2008 Odesláno 19. květen 2008 Původně zaslal: MirasCC Maki: Už sem to tu psal, je to na předchozí stránce, stačí číst sa nesereš:D:D:D Citovat
Návštěvník Odesláno 24. květen 2008 Odesláno 24. květen 2008 A áááccčkári su asi všetci na cestách a vychutnávaju si rozkoš s vetrom vo vlasoch:super:super:super:super:super:super Citovat
Keejml Odesláno 27. květen 2008 Odesláno 27. květen 2008 Původně zaslal: feldo A áááccčkári su asi všetci na cestách a vychutnávaju si rozkoš s vetrom vo vlasoch:super:super:super:super:super:super A já se vozim s náhradním autem - astra 1.6 8V bez klimy samozrejme Citovat
MirasCC Odesláno 28. květen 2008 Odesláno 28. květen 2008 Keejm: Kde sem nakupoval bohužel nemůžu prozradit Už spoň víš jak to s tím tvým vozem vypadá? Citovat
Keejml Odesláno 28. květen 2008 Odesláno 28. květen 2008 Ano vim, v pátek si pro něj jedu a mám udělanej i olej a rozvody. V tomhle počasí je to bez něj fakt trápení Citovat
Keejml Odesláno 28. květen 2008 Odesláno 28. květen 2008 A ještě pro doplnění - ten disk co odnes první nehodu nebyl sám, dostala to i pneu, nezbyly vám někomu nějaký na dojetí? 205/45 R16 Citovat
MirasCC Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 Původně zaslal: Keejml ..., nezbyly vám někomu nějaký na dojetí? 205/45 R16 Kdepak, takovýhle věci se mi po garáži zrovna volně neválí Zkus sekci inzerce, tam uspěješ spíš jak tady. Ale pozor na správnej typ gumy, s jinou gumou jen na jednom kole by tě chlupatý nemuseli mít rádi. Když už něco jinýho, tak na celou nápravu. Když sem na jaře přezouval, tak starý gumy zůstaly v servisu, kde je jim konec netuším. Třeba tam ještě leží, ale ty byly opravdu na dojetí tak na měsíc... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.