Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

206CC

Recommended Posts

Odesláno

Ty jo, Kamile, tak tomu říkám pech! Předek? Ještě řekni že ten stejnej blatník, jako byl před tejdnem měněnej. Aspoň že to teď nepůjde z tvojí kapsy (aspoň částečně).

Ať je to brzo zase v cajku a hlavně pořádně udělaný!

Odesláno
Původně zaslal: Keejml

Původně zaslal: Beshtia

to fakt? tak to je riadna smola....a co sa musi dat opravit??

To fakt...jen blatnik a naraznik, ale už mám pocit že to auto nosí smůlu, s žádnym jinym se mi nikdy nic nestalo :(

to auto je lepidlo nielen na baby ale aj ine a cudzie nadpriridzene bytosti sa nan lepia no a to že neaka nadržana octavia doteba drcla len podtrhava to čo vravím musíš davat pozor na ostatných:)šofer čumi dolava a auto ide doprava:D:D:D
Odesláno

MIRASCC , nekde jsem cet jak jsi psal jeste minulej rok o om quickshift ze ho budes mit , uz ho mas? chtel jsem se zeptat protoze treba v blby fabii je razeni super :D a u 206 je dlouho a radicka se kvrdla

Odesláno

Nn, Quick-Shift zatím nemám. Značně sem si upravil posez za volantem, takže už mám řadičku dobře po ruce. Zkrátit by to chtělo, ale přesnost řazení tím moc nevylepšíš. Schreek ho má v autě, zkoušel sem to a je to sympatický. Ale teď už mám v hlavě nějak moc úprav, tohle asi ještě nějakou chvilku počká.

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

Maki: Už sem to tu psal, je to na předchozí stránce, stačí číst ;)

sa nesereš:D:D:D:D
Odesláno

A áááccčkári su asi všetci na cestách a vychutnávaju si rozkoš s vetrom vo vlasoch:super:super:super:super:super:super

Odesláno
Původně zaslal: feldo

A áááccčkári su asi všetci na cestách a vychutnávaju si rozkoš s vetrom vo vlasoch:super:super:super:super:super:super

A já se vozim s náhradním autem - astra 1.6 8V :D bez klimy samozrejme :D

Odesláno
Původně zaslal: Keejml

..., nezbyly vám někomu nějaký na dojetí? 205/45 R16

Kdepak, takovýhle věci se mi po garáži zrovna volně neválí :)

Zkus sekci inzerce, tam uspěješ spíš jak tady. Ale pozor na správnej typ gumy, s jinou gumou jen na jednom kole by tě chlupatý nemuseli mít rádi. Když už něco jinýho, tak na celou nápravu.

Když sem na jaře přezouval, tak starý gumy zůstaly v servisu, kde je jim konec netuším. Třeba tam ještě leží, ale ty byly opravdu na dojetí tak na měsíc...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...