MirasCC Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Tak je doma, první ochutnávka. Co na něj říkáte? Cestou ze servisu sem ani nepouštěl rádio :D Citovat
Návštěvník Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 no tak to je parada Fukko by mal radost.Ten narazník mas origo alebo si to vyrezal?Ale je to naozaj pekne:potlesk:potlesk:potlesk Citovat
MirasCC Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Nárazník je řezanej. Nedělal sem to já, aby nedošlo k nějaký mýlce, na tohlu už bych si netroufnul. Je novej komplet vejfuk od svodů dál... Citovat
MirasCC Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 20t. Koncovky jsou od Ulter Sportu. Citovat
Keejml Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Tak už je doma! A půlka nádrže pryč Novou koncovku mám taky, ale to jen protože se měnil celej poslední díl vejfuku, na ty Mirasovy zdaleka nemá Oprava včetně toho vejfuku 25t, a ještě musim někam hodit ten disk, zatim jezdim s jednim plecháčem Citovat
Keejml Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Miras: Máš v plánu ještě další úpravy? Citovat
Maki Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 no to je teda bomba mirass!!!! fakt pekny , me pro zmenu prislo kridlo dneska v patek ho dam lakovat , akorat bych potreboval poradit jak ho pripevnit ze spoda jsou vzdy 2 diry na kridle a mam i srouby k tomu ale jak to pridelat , kamos mi to pridzel a ja to fotil Citovat
Keejml Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Maki: Nevim jestli je to jen fotkou, ale to křídlo se mi tam zdá nějako moc velký Volil bych něco decentnějšího, ale samozřejmě každýmu se líbí něco jinýho Citovat
Maki Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 pak az ho nabarvim a nejak pridelam , tak vyfotim Citovat
MirasCC Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Keejml: Jj, bude toho víc. Většinu už mám rozmyšlenou. Ale jen decentka, žádný velký změny neplánuju. Maki: Sundat tapec víka kufru, vrtnout díry na správnejch místech a přišroubovat Přiznám se že bych taky hlasoval pro něco decentnějšího. Myslím že tohle křídlo ma na svým CC Bloodeye. Fotky se tu taky někde povalujou Citovat
Keejml Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 Miras: Tak se rozpovídej o co jde Jinak můžu nabídnout 5x pneu na Z3, myslim že 235/45 R17 , dostal jsem za úkol od šéfa je zlikvidovat a je mi líto je vyhodit Citovat
MirasCC Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 Keejml: To je zatím tajemství, až podle toho jak se bude vyvíjet situace. Kdybych to všechno stihnul do Šebetova bylo by to super, ale v to snad ani nedoufám. Ad gumy: Nabídni je v bazaru, mám pocit že tohle vlákno čte asi tak pět lidí, takže tu asi moc s tímhle rozměrem neuspěješ Citovat
Keejml Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 Fakt že jsem si to auto užil. Pochybuju že mi to budete věřit, ale dneska do mě nabourala oktávka a už je auta zas v opravě Asi mi nechce dopřát dobrý počasí nebo co. Anebo jsem já debil a nepředpokládám že lidi nekoukaj do zrcátek Citovat
Návštěvník Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 Původně zaslal: Maki jinak , tohle jsem ja Hod mi sem link odkial si to objednaval.Mne sa to celkom pači.Roztiahnut napravu tak na 20mm na každu stranu a toto kridielko no paradička Citovat
Beshtia Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 Původně zaslal: Keejml Fakt že jsem si to auto užil. Pochybuju že mi to budete věřit, ale dneska do mě nabourala oktávka a už je auta zas v opravě Asi mi nechce dopřát dobrý počasí nebo co. Anebo jsem já debil a nepředpokládám že lidi nekoukaj do zrcátek to fakt? tak to je riadna smola....a co sa musi dat opravit?? Citovat
Maki Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 feldo kamo , tady mas http://peugeot.autodoplnky.cz/peugeot-206/lester-zadni-spoiler-peugeot-206-cc-s258858 Citovat
Maki Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 jiank , dal jsem tam dneska ty denso iridium svicky , a nejde to skoro poznat , jen lip startuje , a pri jizde s malymi otackami to necuka Citovat
Keejml Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 Původně zaslal: Beshtia to fakt? tak to je riadna smola....a co sa musi dat opravit?? To fakt...jen blatnik a naraznik, ale už mám pocit že to auto nosí smůlu, s žádnym jinym se mi nikdy nic nestalo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.