Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

206CC

Recommended Posts

Odesláno

no tak to je parada Fukko by mal radost.Ten narazník mas origo alebo si to vyrezal?Ale je to naozaj pekne:potlesk:potlesk:potlesk

Odesláno

Tak už je doma! A půlka nádrže pryč :D

Novou koncovku mám taky, ale to jen protože se měnil celej poslední díl vejfuku, na ty Mirasovy zdaleka nemá :super

Oprava včetně toho vejfuku 25t, a ještě musim někam hodit ten disk, zatim jezdim s jednim plecháčem :(

Odesláno

no to je teda bomba mirass!!!! fakt pekny :) , me pro zmenu prislo kridlo dneska :D v patek ho dam lakovat , akorat bych potreboval poradit jak ho pripevnit ze spoda jsou vzdy 2 diry na kridle a mam i srouby k tomu ale jak to pridelat :D , kamos mi to pridzel a ja to fotil :D

post-0-14109600620148_thumb.jpg

Odesláno

Maki: Nevim jestli je to jen fotkou, ale to křídlo se mi tam zdá nějako moc velký :myslim

Volil bych něco decentnějšího, ale samozřejmě každýmu se líbí něco jinýho :)

Odesláno

Keejml: Jj, bude toho víc. Většinu už mám rozmyšlenou. Ale jen decentka, žádný velký změny neplánuju.

Maki: Sundat tapec víka kufru, vrtnout díry na správnejch místech a přišroubovat ;) Přiznám se že bych taky hlasoval pro něco decentnějšího. Myslím že tohle křídlo ma na svým CC Bloodeye. Fotky se tu taky někde povalujou

Odesláno

Miras: Tak se rozpovídej o co jde :)

Jinak můžu nabídnout 5x pneu na Z3, myslim že 235/45 R17 :D, dostal jsem za úkol od šéfa je zlikvidovat a je mi líto je vyhodit :D

Odesláno

Keejml: To je zatím tajemství, až podle toho jak se bude vyvíjet situace. Kdybych to všechno stihnul do Šebetova bylo by to super, ale v to snad ani nedoufám.

Ad gumy: Nabídni je v bazaru, mám pocit že tohle vlákno čte asi tak pět lidí, takže tu asi moc s tímhle rozměrem neuspěješ :D

Odesláno

Fakt že jsem si to auto užil. Pochybuju že mi to budete věřit, ale dneska do mě nabourala oktávka a už je auta zas v opravě :D Asi mi nechce dopřát dobrý počasí nebo co. Anebo jsem já debil a nepředpokládám že lidi nekoukaj do zrcátek :grr

Odesláno
Původně zaslal: Maki

jinak , tohle jsem ja ;)

Hod mi sem link odkial si to objednaval.Mne sa to celkom pači.Roztiahnut napravu tak na 20mm na každu stranu a toto kridielko no paradička
Odesláno
Původně zaslal: Keejml

Fakt že jsem si to auto užil. Pochybuju že mi to budete věřit, ale dneska do mě nabourala oktávka a už je auta zas v opravě :D Asi mi nechce dopřát dobrý počasí nebo co. Anebo jsem já debil a nepředpokládám že lidi nekoukaj do zrcátek :grr

to fakt? tak to je riadna smola....a co sa musi dat opravit??

Odesláno
Původně zaslal: Beshtia

to fakt? tak to je riadna smola....a co sa musi dat opravit??

To fakt...jen blatnik a naraznik, ale už mám pocit že to auto nosí smůlu, s žádnym jinym se mi nikdy nic nestalo :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...