Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

206CC

Recommended Posts

Odesláno

Au, to je nemilé... Hlavně že ty seš v pořádku (aspoň teda doufám a předpokládám..?)

Jestli budeš mít chuť a náladu, hoď pak výhledově nějaký fotky a taky dej info, co ti na to poví v servisu. Je fakt že potmě těžko dělat závěry, uvidíš ráno za světla. Snad to nebude tak zlý jak to na první pohled vypadá!

Odesláno

Je to celý neuvěřitelná souhra náhod, jsem nemocnej tak jsem byl dneska doma, tátovi se rozbilo něco v jeho laguně, tak ji odvez ke známýmu co opravuje auta a volal mi at pro něj přijedu, tak jsem tam jel a vez ho domů a po pár km cesty to bylo :( tak sme hned volali tomu známýmu at nás vytáhne a zrovna si to tam nechal, půjčil nám nějakou starou astru a mě flašku slivovice :D Nikomu se nic nestalo, vevnitř ta rána ani nevypadala tak hrozně, ale v kufru jsme měli bednu s nářadím a vylít z ní šroubovák normálně skrz stěnu, takže asi celkem pecka no :(

Odesláno

Počkej, to jakože šroubovák proběhnul skrz plechovou oddělovací stěnu mezi kufrem a kabinou do interiéru?:o To snad ani neni možný, ne :myslim Za zadníma sedačkama jsou otvory pro tahání kabeláže nebo čeho, tak možná tudy, ale i tak mi to přijde dost neuvěřitelný.

Tak ale hlavně že ste vylezli z auta sami a nezraněný, plechařina se nějak pořeší :super

Odesláno

Ne, šroubovák vylít z tý plastový bedny na nářadí a zůstal v kufru. Určitě se to nějak pořeší, akorát musim vydržet nějakou dobu bez auta. Doufám že aspon bude hnusný počasí :D

Odesláno

Ne, mokro nebylo...uklidnuje mě akorát že prezident autoklubu ČR řek že za 80% nehod můžou silnice, takže to mám na koho svádět :D:D Je mi 20 a je to první bouračka (po cca 25tkm), bylo mi řečeno že si tim musí každej projít :-(

Odesláno

Keejml: No hele, navigátora nemám, takže jestli máš zájem, moc rád si tě na sedačku spolujezdce posadím :super

ICQ vidím že vedeš, takže se ozvu a domluvíme se ;)

Odesláno

Nejnovější informace od Keejmla, snad mi nebude mít za zlý že to tu zveřejním :mad:

Měnit se budou chladič, blatník a airbag. Nárazník to možná přežije, to se ještě uvidí. A hlavně střecha je OK :super

Do srazu to ale nebude, hlavně kvůli laku...

Odesláno

díky za zveřejnění, já dneska dlouho spal, jdu se kouknout do práce až na 11 :)

Do srazu by to bylo možná nelakovaný...a co mi nějakou dobu nedošlo, ztratil jsem registrační značku :D

A to jsme v tom příkopu hledali zbytky a nic tam nebylo...

Odesláno
Původně zaslal: Keejml

Vezmu čtvrtku a napíšu tam číslo, omotán to izolačkou a bude :D

no vidis...vyriesil si to:) hehe..mozno si to ani nikto nevsimne!

moj brat vcera havaroval na motorke, takze ja riesim zase to :(

Odesláno
Původně zaslal: Maki

prosim vas , muzu dat gumy na 206 cc 205 / 55 / R16 ???? jaky mate vy ?

Mam 205/45 R16, zimní 185/55 R15.

205/55 R16 budou mít o kus větší obvod, takže by se tam nemusely vejít. Ale je možný že je tam rezerva...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...