Keejml Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 Já jsem kůži ani moc nechtěl, všichni kdo ji někdy měli mi říkali že to není nic moc, pokud ta kůže není fakt hodně kvalitní...ale na praktičnosti v kabrioletu asi něco bude, no už nic nenadělám, látka taky dobrá Citovat
Beshtia Odesláno 14. duben 2008 Odesláno 14. duben 2008 ale červená hej...a to je moja smola alebo viem si tam predstavit bezovu...hmm. nechce ma nikto sponzorovat? Citovat
Návštěvník Odesláno 14. duben 2008 Odesláno 14. duben 2008 Původně zaslal: Beshtia ale červená hej...a to je moja smola alebo viem si tam predstavit bezovu...hmm. nechce ma nikto sponzorovat? Tak teda hod foto nech porozmyslame o tom sponzorstve:D:D:D Citovat
Beshtia Odesláno 14. duben 2008 Odesláno 14. duben 2008 Původně zaslal: feldo Původně zaslal: Beshtia ale červená hej...a to je moja smola alebo viem si tam predstavit bezovu...hmm. nechce ma nikto sponzorovat? Tak teda hod foto nech porozmyslame o tom sponzorstve:D:D:D foto teraz coho? vnutrajska? obycajny..latkovy Citovat
Keejml Odesláno 14. duben 2008 Odesláno 14. duben 2008 Mám pocit že jste se nepochopili :D A to mluvíte stejnym jazykem Edit: a to mám aspon 1,5 promile [upravil dne 14/4/08 Keejml] Citovat
Maki Odesláno 14. duben 2008 Odesláno 14. duben 2008 tak vam posilam fotku jak jsem si nalepil chromovy listy U profil na sani na kapote vypada to skvele z blizka akorat jsme to fotil z dalky , ma tu jeste nekdo jako ja cerveno cernej interier ? Citovat
MirasCC Odesláno 14. duben 2008 Odesláno 14. duben 2008 Původně zaslal: Maki ...vypada to skvele... No, to je asi dost věc vkusu, nicméně na základě týhle jedný fotky bych tvoje nadšení zrovna nesdílel Zkus vyrobit něco lepšího, třeba změním názor Citovat
Návštěvník Odesláno 15. duben 2008 Odesláno 15. duben 2008 Původně zaslal: Beshtia Původně zaslal: feldo Původně zaslal: Beshtia ale červená hej...a to je moja smola alebo viem si tam predstavit bezovu...hmm. nechce ma nikto sponzorovat? Tak teda hod foto nech porozmyslame o tom sponzorstve:D:D:D foto teraz coho? vnutrajska? obycajny..latkovy Ja myslel ako aj asi ostatný tvoje foto ale pohoda ja by som ho sem tiež nedal :Dkto to potom vydrží s tými faninkami:D:D:D:D:D Citovat
Maki Odesláno 15. duben 2008 Odesláno 15. duben 2008 Ok , vyfotim t i zblizka neboj , mam uz objednany kridlo , tak pak vam ukazu , akorat kde to nastrikat , a taky jestli se to tam da upevnit jen nalepenim , treba tou oboustranou paskou a ne vrtat do toho Citovat
Sapik Odesláno 15. duben 2008 Odesláno 15. duben 2008 Původně zaslal: Maki Ok , vyfotim t i zblizka neboj , mam uz objednany kridlo , tak pak vam ukazu , akorat kde to nastrikat , a taky jestli se to tam da upevnit jen nalepenim , treba tou oboustranou paskou a ne vrtat do toho Tak to pak nahoď foto,,kamoš říkal, že někde vyděl na cc křídlo a že to vypadalo hrubě Citovat
MirasCC Odesláno 15. duben 2008 Odesláno 15. duben 2008 Já dneska taky vylepšoval Něco pro pohodlí: Citovat
Maki Odesláno 15. duben 2008 Odesláno 15. duben 2008 na kolik te to vyslo? ta loketni operka a ty chromovy oblouky? ta loketni operka , je to tezky to tam dat ? ty mas tu original na 206 ? Citovat
MirasCC Odesláno 15. duben 2008 Odesláno 15. duben 2008 Opěrka není originál, mám jí od kluka z TuningClubu206 (víc zde). Cenovka i s poštou 1200. Jestli je to hezký nechám na posouzení každýho zvlášť, mě se to líbí Do toho koženýho interéru pásne výborně, je to jen taková decentka, takže nezavazí, ale funkci snad splní. Uvidíme zejtra Ochranný oblouky nabízel nedávno tady jeden človíček, ty přišly na velmi sympatických 600 včetně pošty... Citovat
Maki Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 tak to je dobry , nevis jestli je nejaka i s cervenou cernou kuzi ta loketni operka? ty si ze zbraslavi jo? ja tam chodim casto , tak s enekdy muzem setkat Citovat
MirasCC Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 Maki: Nn, červenočernou sem nikde neviděl Ale myslím že i ta černá by ti tam pasovala slušně. A jinak ano, přebývám na Zbraslavi Co ty tam jezdíš vyrábět? Nežádal si mě náhodou nějak nedávno o autorizaci na ICQ? Já ještě od tý doby pořádně nebyl online Ale určitě bysme se měli na nějakým meetingu domluvit! Citovat
Beshtia Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 Původně zaslal: feldo Původně zaslal: Beshtia Původně zaslal: feldo Původně zaslal: Beshtia ale červená hej...a to je moja smola alebo viem si tam predstavit bezovu...hmm. nechce ma nikto sponzorovat? Tak teda hod foto nech porozmyslame o tom sponzorstve:D:D:D foto teraz coho? vnutrajska? obycajny..latkovy Ja myslel ako aj asi ostatný tvoje foto ale pohoda ja by som ho sem tiež nedal :Dkto to potom vydrží s tými faninkami:D:D:D:D:D no ved to a sak uz Kejml vie ako vyzeram...na icq som poslala foto.... ver ze si o nic neprisiel a je to predsa forum o 206tke, tak tu nebudem vycapovat moje foto Citovat
Keejml Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 Stejně se jednou všichni uvidíme na CC srázku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.