Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

206CC

Recommended Posts

Odesláno

Já jsem kůži ani moc nechtěl, všichni kdo ji někdy měli mi říkali že to není nic moc, pokud ta kůže není fakt hodně kvalitní...ale na praktičnosti v kabrioletu asi něco bude, no už nic nenadělám, látka taky dobrá :)

Návštěvník
Odesláno
Původně zaslal: Beshtia

ale červená hej...a to je moja smola :D

alebo viem si tam predstavit bezovu...hmm. :) nechce ma nikto sponzorovat?:D

Tak teda hod foto nech porozmyslame o tom sponzorstve:D:D:D
Odesláno
Původně zaslal: feldo

foto teraz coho? vnutrajska? obycajny..latkovy :P

Odesláno

tak vam posilam fotku jak jsem si nalepil chromovy listy U profil :D na sani na kapote vypada to skvele z blizka akorat jsme to fotil z dalky , ma tu jeste nekdo jako ja cerveno cernej interier ? :D

Odesláno
Původně zaslal: Maki

...vypada to skvele...

No, to je asi dost věc vkusu, nicméně na základě týhle jedný fotky bych tvoje nadšení zrovna nesdílel :bojim

Zkus vyrobit něco lepšího, třeba změním názor ;)

Návštěvník
Odesláno

Ja myslel ako aj asi ostatný tvoje foto ale pohoda ja by som ho sem tiež nedal :Dkto to potom vydrží s tými faninkami:D:D:D:D:D
Odesláno

Ok , vyfotim t i zblizka neboj :D , mam uz objednany kridlo :D , tak pak vam ukazu , akorat kde to nastrikat :D , a taky jestli se to tam da upevnit jen nalepenim , treba tou oboustranou paskou a ne vrtat do toho

Odesláno
Původně zaslal: Maki

Ok , vyfotim t i zblizka neboj :D , mam uz objednany kridlo :D , tak pak vam ukazu , akorat kde to nastrikat :D , a taky jestli se to tam da upevnit jen nalepenim , treba tou oboustranou paskou a ne vrtat do toho

Tak to pak nahoď foto,,kamoš říkal, že někde vyděl na cc křídlo a že to vypadalo hrubě:)

Odesláno

Opěrka není originál, mám jí od kluka z TuningClubu206 (víc zde). Cenovka i s poštou 1200.

Jestli je to hezký nechám na posouzení každýho zvlášť, mě se to líbí ;) Do toho koženýho interéru pásne výborně, je to jen taková decentka, takže nezavazí, ale funkci snad splní. Uvidíme zejtra :)

Ochranný oblouky nabízel nedávno tady jeden človíček, ty přišly na velmi sympatických 600 včetně pošty...

Odesláno

tak to je dobry :) , nevis jestli je nejaka i s cervenou cernou kuzi ta loketni operka? :D ty si ze zbraslavi jo? ja tam chodim casto , tak s enekdy muzem setkat :)

Odesláno

Maki: Nn, červenočernou sem nikde neviděl :) Ale myslím že i ta černá by ti tam pasovala slušně.

A jinak ano, přebývám na Zbraslavi :) Co ty tam jezdíš vyrábět? Nežádal si mě náhodou nějak nedávno o autorizaci na ICQ? Já ještě od tý doby pořádně nebyl online :) Ale určitě bysme se měli na nějakým meetingu domluvit!

Odesláno

Ja myslel ako aj asi ostatný tvoje foto ale pohoda ja by som ho sem tiež nedal :Dkto to potom vydrží s tými faninkami:D:D:D:D:D

no ved to :P a sak uz Kejml vie ako vyzeram...na icq som poslala foto.... ver ze si o nic neprisiel ;) a je to predsa forum o 206tke, tak tu nebudem vycapovat moje foto :P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...