Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

206CC

Recommended Posts

Návštěvník
Odesláno

:)Ja chcem tiež na zraz ale nie tak daleko :Dpomooooooooc:D:D:D

Odesláno

Beshtia: Vítej mezi námi! Pochub se příležitostně větším množstvím fotek a detailnějšíma informacema o voze. Už teď ale pochvala za barvu!

A srazy na Slovensku? Určitě se taky dočkáš! Feldo projevoval touhu s někým se srazit, tak se domluvte a něco vymyslete ;)

Návštěvník
Odesláno
Původně zaslal: Beshtia

Caute, pridavam sa do klubu CCciek :)........nejaky zraz na SR nebude??:roll

:potlesk:potlesk:potlesk:potleskJééééje nazdarek.Vitaj .A odkial si Slovensko zase nieje až takemale:)
Odesláno

no som zo Sládkovičova (už som to stihla zmeniť);)....je to západné Slovensko, okres Galanta, Trnavský kraj, keby to niekomu niečo hovorilo :).

Tak idem sa chváliť autíčkom :)...Je to 2.0 l, tak to šlape, veď viete :). Milujem kabriolety, a toto bolo auto v dostupnej cene, čo mi boli rodičia ochotní kúpiť :). Dostala som ho asi v septembri 2007(škoda že som ho nemohla veľmi využit, už ani kvôli počasiu, a ešte som vtedy ani vodičák nemala :)) ale teraz...teraz už som na ňom ako malý diabol :).

Autíčko je r.v.2003, teraz ma najazdených kol 41000km, takže skoro ako nové, podľa mňa. Zatiaľ s ním nemám starosti, akurát že klíma mi nejde, bo je tam niečo prasknuté, ale idem to vybavovať už tento týždeň.

Fotky budú, musím ho umyť, navoskovať :D a potom budú foto....zatiaľ sem šupnem jednu

post-0-14109599913437_thumb.jpg

Odesláno

Wow, papíry ještě mokrý a hned dvoulitr jo? Tak hlavně někde nezkoušej pevnost rámu čelního skla! :D :D

S klimou si starosti nedělej, když paří natolik že bys jí využila, je hřích nechávat střechu nahoře. A se sundanou střechou klimu nepotřebuješ ;)

P.S.: Ta barva je fakt super!

Odesláno

no sak to hovorim, ze nic sa nestane ked klima nepojde.. ale ocino ju chce silou mocou opravit :D tak nech financuje :D

farba je este krajsia ako na foto..ked na nu zasvieti slniecko je to super, a fotak to tak nikdy neodfoti :) proste si predstavte krasnu cervenu :)

co ste sa tu rozpravali o tom windstope...je to ozaj dobre? oplati sa to zhanat?

a inak ake mate skusenosti s tym ze ked vas zastavia policajti a nemate rezervu (kedze sa tam nikde nezmesti:D) ale je tam ten sprej? na to nic nemozu povedat?

Odesláno

pekne mas aj ty auticko :) sak CC musi byt v kazdej farbe peknucke. ale keby som nemala cervene tak mam urcite cierne :)

a este to som zabudla napisat, ze minule som si umyvala vapkou auto a potom som zistila ze mam mokre vnutri sedacky. ze to tesnenie nad oknom dost netesni. neni to nic strasne, ale ci aj vy mate take skusenosti ? alebo ci sa to da nejako opravit?

Odesláno

Windstop je ta síťka co vidíš u mě za sedadlama. Bez něj do auta ve vyšší rychlosti docela fouká, s windstopem je foukání minimální i na dálnicích. Vřele doporučuju, ale peníze co za to chtěj v peugeotu bych za to asi nedal.

Odesláno

Beshtia: Při tom mytí wapkou zřejmě hodně záleží na tom, z jakýho úhlu na auto stříkáš. Pokud to vezmeš tlakem nějak nešikovně po spoji, je vcelku jistý že se dovnitř trocha vody dostane. Pokud je to jen při mytí wapkou, asi bych to moc neřešil, jestli tam ale zatíká i při běžným dešti, chtělo by to zkusit něco vymyslet. Minimálně bych věnoval zvýšenou pozornost ošetřování gumovýho těsnění (glycerinem). Pak asi záleží kudy přesně a jak moc teče. Je patrný nějaký poškození těsnění?

Keejml: A odkud ten windstop máš, když ne z Peugeotu?

Odesláno

no niekedy sa mi to stava aj pri silnom dazdi.....ale to skor tak ze nasadam do auta, naprsi na tu hranu hore na sklo, tam to ostane, a potom po kvapkach kvape :D neni to ozaj nic strasne. a ked je velky dazd tak na tomto aute ani nechodim, ja len ze ci sa to stava niekedy aj vam.

ale pozrem sa na to tesnenie, ci neni vyrazne poskodene.

Keejml: noo aj ja som sa chcela spytat tak odkial mas windstop ked nie od Peugeotu? lebo by som to urcite chcela aj ja. ale nemam ani predstavu kolko to stoji v Peugeote a za kolko sa to da zohnat inde :)

Odesláno

Windstop jsem koupil od pána od kterýho jsem kupoval i kola. V zimě mu jeho CC ukradli tak rozprodával. Jak jsem psal dřív, windstop mě stál flašku vína. Kdyžtak má ještě originální CC koberečky.

Odesláno

Při dešti si nevybavuju že bych spatřil vevnitř nějakou vodu. Samozřejmě při nasedání tam něco spadne, pak už ale ne. Tou wapkou se občas povede, naštěstí nic velkýho. A vzhledem k tomu že mám kůži, příliš to neřeším :)

Odesláno

no bohuzial ja kozu nemam :( ale asi by som chcela...zladene do cierna abo cervena :)

skoda ze tam predchadzajuci majitel nedal.. to by bolo super :)

aj som rozmyslala ze nejako to vyriesit, ale neviem ci sa to financne oplati :)

Odesláno

Tak asi by se nechal interiér předělat, ale to by si musela asi opravdu hodně chtít. Nejde jen o sedačky, ale i o výplně dveří a něco málo na palubce. Takže levná záležitost to určitě nebude, navíc bude zřejmě docela problém to sehnat...

Ale jinak je kůže v kabrioletu velmi praktická věc ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...