Keejml Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 Na sraz dorazim, bydlim od Seče necelejch 10km Citovat
MirasCC Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 Výborně! Já sem rodilej Žďárák, nicméně okolí Seče zrovna v malíčku nemám. Víme tam poblíž o letišti, či jiný vhodný ploše na blbnutí? Citovat
Keejml Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 Právě že mě nic nenapadá Zkusim něco najít Citovat
buga Odesláno 7. duben 2008 Odesláno 7. duben 2008 chalani, chcem sa pridat k 206 CC team-u zozente mi 206 CC RC-Line 1.6 HDi FAP ale nie za 15000-18000€ co je na mobile.de ale nieco okolo 10.ooo€ nasiel som inzerat v parizi, typek predava CC RC-Line za 6400€ a to uz zlacnel z 7900... sice je to brutaal cudneee, este k tomu maa okolo 15000km... ale inzerat tam uz daava 5-kraaat na stranku... len mi neodpovedaa na moj odkaz Citovat
MirasCC Odesláno 8. duben 2008 Odesláno 8. duben 2008 @buga: Tak na to si počkám RC-Line je nádherná, škoda dostupnejch motorizací, bejt to RC se vším všudy, snad bych nad výměnou taky uvažoval Citovat
buga Odesláno 8. duben 2008 Odesláno 8. duben 2008 ja taky asi protoze co mam moznost tak to je 14.000€ a to je trosku moc jaa si myslim ze tam staci i 1.6 jenom mat ten HDi co ma mensi spotrebu:P bola by to paraada Citovat
Návštěvník Odesláno 8. duben 2008 Odesláno 8. duben 2008 sa tesím a prajem vela stastia snad to zoženieš:super:super Citovat
MirasCC Odesláno 8. duben 2008 Odesláno 8. duben 2008 Maki: Jo vidíš to, na to bych málem ve shonu zapomněl. Měl sem v plánu zkusit něco vymyslet, potíž je, že lidi co se hlásí že by třebas i dorazili jsou rozmístěný všude možně po republice. Ta správná sezóna ale zatím nezačala, takže bych to proteď uložil k ledu, uvidíme po jarním srazu, pak bych zkusil osondovat zájem a případně tak na polovinu června něco domluvit Citovat
Keejml Odesláno 9. duben 2008 Odesláno 9. duben 2008 Tak to se hlásim hned, klidně kdekoli po republice, pokud teda nebude pršet Citovat
MirasCC Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 Výborně, sem rád, že by zájem zdá se byl Tak hlavně dojeďte na velkej jarní, tam to proberem a něco vymyslíme Jinak pište prosím sem, nebo mě na U2U informace o vašem bydlišti, případně třeba i termíny, kdy už teď víte že se to vyloženě nehodí. Podle toho, kdo a odkud projeví zájem bych volil lokalitu, ať je to jakž takž spravedlivý pro všechny. Citovat
Maki Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 takze na zacatku kvetna jsem pryc v srbsku , pak v lete to asi celej cervenec a srpen pulku taky v srbsku a cern yhore jinak dneska sem se nasral - nejaky zmrdi zasrany mi poskrabali muj 206 CC a to neni ale klicem ale nejakym pilnikem nebo co je to hodne siroky a je to videt pekne z dalky takze i kdyz platim to KASKO tak mi je to k nicmeu kdyz je spoluucast 10 000 a to prelakovani ty strany vyjde asi zhruba tak Citovat
MirasCC Odesláno 10. duben 2008 Odesláno 10. duben 2008 Maki: Jo, tak to je k nasrání. Každý ráno se modlím, abych nějaký překvápko na autě nenašel. Co z toho ty kreténi maj, to člověk prostě nepochopí... Citovat
hocik Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 Nějak mi blbne,otvíraní střech.Někdy to nejde otevřít a při tom roletka je zatáhlá.Nevite kde se kouknut? Dík. Citovat
MirasCC Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 Víme, koukni se SEM [upravil dne 11/4/08 MirasCC] Citovat
Maki Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 mirassCC mas ICQ? a tobe uz se nekdy stalo ze ti nesla strecha? Citovat
MirasCC Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 Maki: ICQ mám, dokonce je tu i zveřejněný Nicméně zrovna často online nejsem. Mnohému jsem se o fungování střechy přiučil při snaze o výměnu žárovek ve třetím brzdovým, kdy sem si to chtěl zjednodušit a místo toho sem si to zkomplikoval Jinak jsem ale jen uživatel. Myslím že vcelku všechny moje znalosti sem popsal v tom vlákně na který je odkaz v předchozím příspěvku. Klidně napiš na ICQ, ale moc nevěřím tomu, že ti budu umět pomoct. Spíš zkus popsat sem co to dělá/nedělá, víc hlav, víc ví Citovat
hocik Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 Původně zaslal: MirasCC Víme, koukni se SEM [upravil dne 11/4/08 MirasCC] Díky moc zítra budu zkoušet. Citovat
Návštěvník Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 som si stou strechou užil brrrrrrrrrrrrr už nikdy viac boha sak to je tam tolko spinačov a jeden zaviskí od druheho fuj fuj fuj:Dsa modlim nech sa to nepojebe.Ale ak tak tu je mirascc a poradi mi týmto este raz vdaka:super:super:super Citovat
Sapik Odesláno 11. duben 2008 Odesláno 11. duben 2008 Achoj všichni, tak sem se zase po dlouhé době dostala k netu A koukám, že je v plánu i nějaký sraz. Tak to zkusím doma navrhnout a snad dojedem:myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.