Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

206CC

Recommended Posts

Odesláno

Výborně! Já sem rodilej Žďárák, nicméně okolí Seče zrovna v malíčku nemám. Víme tam poblíž o letišti, či jiný vhodný ploše na blbnutí? :D

Odesláno

chalani, chcem sa pridat k 206 CC team-u :)

zozente mi 206 CC RC-Line 1.6 HDi FAP :aut

ale nie za 15000-18000€ co je na mobile.de ale nieco okolo 10.ooo€ :)

nasiel som inzerat v parizi, typek predava CC RC-Line za 6400€ a to uz zlacnel z 7900...

sice je to brutaal cudneee, este k tomu maa okolo 15000km...

ale inzerat tam uz daava 5-kraaat na stranku...

len mi neodpovedaa na moj odkaz :(

Odesláno

@buga: Tak na to si počkám :aut

RC-Line je nádherná, škoda dostupnejch motorizací, bejt to RC se vším všudy, snad bych nad výměnou taky uvažoval ;)

Odesláno

ja taky asi :D protoze co mam moznost tak to je 14.000€ a to je trosku moc :(

jaa si myslim ze tam staci i 1.6 :)

jenom mat ten HDi co ma mensi spotrebu:P

bola by to paraada :cool::D

Návštěvník
Odesláno

sa tesím a prajem vela stastia snad to zoženieš:super:super:super

Odesláno

Maki: Jo vidíš to, na to bych málem ve shonu zapomněl. Měl sem v plánu zkusit něco vymyslet, potíž je, že lidi co se hlásí že by třebas i dorazili jsou rozmístěný všude možně po republice.

Ta správná sezóna ale zatím nezačala, takže bych to proteď uložil k ledu, uvidíme po jarním srazu, pak bych zkusil osondovat zájem a případně tak na polovinu června něco domluvit ;)

Odesláno

Výborně, sem rád, že by zájem zdá se byl ;) Tak hlavně dojeďte na velkej jarní, tam to proberem a něco vymyslíme ;)

Jinak pište prosím sem, nebo mě na U2U informace o vašem bydlišti, případně třeba i termíny, kdy už teď víte že se to vyloženě nehodí. Podle toho, kdo a odkud projeví zájem bych volil lokalitu, ať je to jakž takž spravedlivý pro všechny.

Odesláno

takze na zacatku kvetna jsem pryc v srbsku , pak v lete to asi celej cervenec a srpen pulku taky v srbsku a cern yhore

jinak dneska sem se nasral - nejaky zmrdi zasrany mi poskrabali muj 206 CC :( a to neni ale klicem ale nejakym pilnikem nebo co je to hodne siroky a je to videt pekne z dalky :( takze i kdyz platim to KASKO tak mi je to k nicmeu kdyz je spoluucast 10 000 a to prelakovani ty strany vyjde asi zhruba tak

Odesláno

Maki: Jo, tak to je k nasrání. Každý ráno se modlím, abych nějaký překvápko na autě nenašel. Co z toho ty kreténi maj, to člověk prostě nepochopí...

Odesláno

Maki: ICQ mám, dokonce je tu i zveřejněný ;) Nicméně zrovna často online nejsem.

Mnohému jsem se o fungování střechy přiučil při snaze o výměnu žárovek ve třetím brzdovým, kdy sem si to chtěl zjednodušit a místo toho sem si to zkomplikoval :D Jinak jsem ale jen uživatel. Myslím že vcelku všechny moje znalosti sem popsal v tom vlákně na který je odkaz v předchozím příspěvku. Klidně napiš na ICQ, ale moc nevěřím tomu, že ti budu umět pomoct. Spíš zkus popsat sem co to dělá/nedělá, víc hlav, víc ví ;)

Návštěvník
Odesláno

som si stou strechou užil brrrrrrrrrrrrr už nikdy viac boha sak to je tam tolko spinačov a jeden zaviskí od druheho fuj fuj fuj:Dsa modlim nech sa to nepojebe.Ale ak tak tu je mirascc a poradi mi týmto este raz vdaka:super:super:super

Odesláno

Achoj všichni, tak sem se zase po dlouhé době dostala k netu :super A koukám, že je v plánu i nějaký sraz. Tak to zkusím doma navrhnout a snad dojedem:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...