KoNG Odesláno 25. březen 2008 Odesláno 25. březen 2008 MirasCC: no je fakt že němčinou nevládnu a navíc položku jsem na ebay.com nenašel Ale někdo tu již přes ebay.de něco bral. Musel bych si tam založit učet, jinak já se pomoci nebráním EDIT: tak změna našel jsme tam položku kterou je zřejmě třeba akorát cena je někde jinde něco kolem 2tisíc [upravil dne 25.3.2008 KoNG] Citovat
MirasCC Odesláno 25. březen 2008 Odesláno 25. březen 2008 Původně zaslal: KoNG EDIT: tak změna našel jsme tam položku kterou je zřejmě třeba akorát cena je někde jinde něco kolem 2tisíc Ve srovnání s cenou novýho origo dílu je to furt směšný (tam je doporučená cena někde kolem 9t) Řekněme že nějakejch 5-6 litrů za to dám bez problémů kdykoliv. Ale musí jít o origo Peugeot, viděl sem kupu napodobenin, většinou ne příliš zdařilých. Citovat
Maki Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 WOW , taky bych do toho sel za 2000 klidne , hned ted Citovat
KoNG Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Původně zaslal: MirasCC Původně zaslal: KoNG EDIT: tak změna našel jsme tam položku kterou je zřejmě třeba akorát cena je někde jinde něco kolem 2tisíc Ve srovnání s cenou novýho origo dílu je to furt směšný (tam je doporučená cena někde kolem 9t) Řekněme že nějakejch 5-6 litrů za to dám bez problémů kdykoliv. Ale musí jít o origo Peugeot, viděl sem kupu napodobenin, většinou ne příliš zdařilých. JSou to originály za tu cenu dokonce je to tam i napsáno a vyfoceno na voze Citovat
KoNG Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Původně zaslal: Maki WOW , taky bych do toho sel za 2000 klidne , hned ted Máš tu možnost [upravil dne 26.3.2008 KoNG] Citovat
Keejml Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Tak jsem dneska koupil windshield za flašku vína. Pán mi ukazoval že je tam na kraji něco ulámanýho a je to neprodejný a že to za jízdy vibruje...tak jsem to hned vyzkoušel a nic jsem neslyšel, jel jsem s tim 170 a nic... P.S. Nechci nikoho nasrat Citovat
Návštěvník Odesláno 26. březen 2008 Odesláno 26. březen 2008 Původně zaslal: Keejml Tak jsem dneska koupil windshield za flašku vína. Pán mi ukazoval že je tam na kraji něco ulámanýho a je to neprodejný a že to za jízdy vibruje...tak jsem to hned vyzkoušel a nic jsem neslyšel, jel jsem s tim 170 a nic... P.S. Nechci nikoho nasrat nechceš?prave si nasral:bacha:bacha:bacha:D:D:D:D:D Citovat
Návštěvník Odesláno 30. březen 2008 Odesláno 30. březen 2008 uplna parada dneska 20 stupnikov tak som sa trochu rozkrkošil:Dale len na chvilku este že som mal bezpečnostný pás inak by ma vytiahlo ako podtlak v lietadle:D:D:D:Dnormalne tak nejazdim len som to skušal:super Citovat
MirasCC Odesláno 30. březen 2008 Odesláno 30. březen 2008 Původně zaslal: feldo uplna parada dneska 20 stupnikov tak som sa trochu rozkrkošil:Dale len na chvilku este že som mal bezpečnostný pás inak by ma vytiahlo ako podtlak v lietadle:D:D:D:Dnormalne tak nejazdim len som to skušal:super He he, pěkný! Já to zkoušel vloni, asi měsíc po tom co jsem ho pořídil Jak se ti jelo? Já byl překvapenej že dovnitř ani moc netáhlo, čekal sem nějakej brutální průvan a ono nic. Od nějakejch 130 vejš už je to jedno, táhne dovnitř tak nějak pořád stejně. Hodně se mi líbí, že to v podstatě až do maximálky zrychluje plynule a bez větších problémů, tacháč by klidně mohl bejt cejchovanej o kus vejš. Za příznivějších podmínek by šla holka ještě dál, ale taky sem to jen na kousku zkusil a pak se zase krotil... Citovat
buga Odesláno 30. březen 2008 Odesláno 30. březen 2008 peknee pekneee ja som tomu daval len 175 viac necel, ruuura Citovat
Keejml Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 MirasCC: Nedošel ti benzín? Dneska to asi taky vyzkoušim, přes 200 jsem jel zatim jen se střechou a to prostě není vono Citovat
MirasCC Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 Původně zaslal: Keejml MirasCC: Nedošel ti benzín? Množství benzínu bylo přesně spočítaný na rekordní pokus a následnej dojezd k nejbližší benzínce Ale na spotřebu při týhle rychliosti se mě neptej, PPC nemám Citovat
Keejml Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 Původně zaslal: MirasCC Ale na spotřebu při týhle rychliosti se mě neptej, PPC nemám Já taky ne a jsem za to vděčnej, nechci tu spotřebu vidět Citovat
KoNG Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 Původně zaslal: Keejml MirasCC: Nedošel ti benzín? Dneska to asi taky vyzkoušim, přes 200 jsem jel zatim jen se střechou a to prostě není vono No benzín asi ne ale motůrek se nám slušně zapejkal při 100stupnich ? [upravil dne 31.3.2008 KoNG] Citovat
Keejml Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 Tak jsem to taky zkoušel rozjet bez střechy, ale nad 170 už se mi to zrychlení zdálo nic moc A pak už byla zatáčka, takže 200 jsem z toho nedostal. Snad zejtra Bude lepší \"zavřít\" okna? Citovat
Návštěvník Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 Podla mna to ma ovela večšiu silu ako tomu predpokladaju:superA zrichlenie este ked som dupol pri 180 tak to je citit ako sa to rozjede uplna parada ten dvojliter ma niečo doseba:potlesk Citovat
Keejml Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 Já mám prostě pocit že se střechou je to zrychlení daleko lepší... Citovat
MirasCC Odesláno 31. březen 2008 Odesláno 31. březen 2008 Původně zaslal: KoNG No benzín asi ne ale motůrek se nám slušně zapejkal při 100stupnich ? Proč myslíš? Bylo to v létě, pařák jak prase, na dálnici, po několika desítkách kilometrů mojí běžnou dálniční cestovní rychlosti. Takže nebylo celkem divu, že teplota na plnej plyn povylezla ještě o kus vejš, nicméně od červenýho byl jak olej, tak voda ještě sakra daleko. Nevidím v tom tedy žádnej problém, motor měl následně víc než dostatek času na schlazení při pozvolnější jízdě. Původně zaslal: Keejml Já mám prostě pocit že se střechou je to zrychlení daleko lepší... Mělo by na tom něco bejt, aerodynamika by přece jen se střechou měla vypadat líp. A když bude člověk hnidopich, i to větší zatížení přední nápravy by se mohlo projevit v lepší přilnavosti hnaný nápravy. Doraž na sraz a můžem to zkusit přeměřit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.