Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

206CC

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Sapik

Tak to gratuluji k jubileu a přeji ještě hodně najetých kilometrů bez nehody :super

Děkuji! Bohužel netrvalo dlouho, užíval sem si ho jen jeden kilometr :roll:D :D

A přihlásit mi pořád nešlo, tak jsem se musela znovu zaregistrovat:myslim

Zvláštní... Jestli to chceš řešit, napiš Kurtovi, on určitě něco vymyslí ;)

Jinak co kára? Už byla u doktora, nebo jí to teprve čeká?

Odesláno

To nebudu lámat přes kolemo..jsem se znovu zaregistrovala a hotovo - nepomáhalo totiž ani nové heslo které jsem si nechala zaslat na mejla...no kára piští vesele dál a čeká až nám dojde ten kód.:grr už aby to bylo...

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

Jinak co kára? Už byla u doktora, nebo jí to teprve čeká?

Tak dneska volali z Peugeotu a ve středu autí valí na to vyresetování řídící jednotky, tak se budu celej den modlit aby to pomohlo :) jo a už nepištíme - přítel se naštval a vytáhl pojistku:D takže pak se ozvem jak to dopadlo,,,

Odesláno

jo a už nepištíme - přítel se naštval a vytáhl pojistku:D

He he, taky řešení :D Sem fakt zvědavej co s tím v servisu vymyslí, budu držet pěsti ;)

Odesláno

He he, taky řešení :D Sem fakt zvědavej co s tím v servisu vymyslí, budu držet pěsti ;)

To je, ale co vytáhl tu pojistku, tak mám nefunguje stahování oken:myslim

Odesláno

Ty v zimě stahuješ okýnka? Brrr :D

Když nad tím tak přemejšlím, okna stahuju v následujících situacích:

- když jsou zvenku zamlžený (samozřejmě ne namrzlý!) a není přes ně vidět - kdyby lenost dovolila, stačí auto oběhnout a setřít gumovou škrabkou.

- při projíždění McDrivem - tak bych zastavil a zašel dovnitř, no :)

- při silniční kontrole :) Ale tam by zas nebyl problém vystoupit.

Takže suma sumárum - je to blbý, ale řek bych že se s tím dá nějakej čas žít. Určitě lepší jak poslouchat souvislý pištění.

A vůbec - pojistkovou skříň máš pod nohama, co ti brání mít pojistku někde po ruce a v případě potřeby jí briskně zastrčit a okýnka stáhnout? :aut :aut

Odesláno

Nic, ale kdybych s tím autem jela náhodou já a né přítel tak to bude problém:bojim jsem přece jen ženská;) ale jinak už nám to nepiští - auto bylo v servisu od ráno od 8 do odpoledne do 4. A přehrání řídící jednotky nepomohlo, takže hledali závadu v elektronice a bylo to tím, že prej máme v prdeli na zámkách kufru nějaký mikrospínače - vzali si asi 600.- za to že to čímsi vyšplíchali a zatím to funguje,,,nedokážou říct na jak dlouho, takže se asi budem modlit aby se to za týden znovu nerozbilo.A novej zámek stojí 3000 jeden s tím, že by nejdřív museli napsat do Francie ať jim pošlou katalogový číslo těch spínačů, aby objednali správnej díl a pak to teprve objednat:o takže jsme za opravu dali 3000 což není tak hrozný, čekala jsem to horší, když tam auto bylo celej den, a to jen 1500 stála ta kartička s tím kódem ke klíčům

[upravil dne 9.1.2008 Sapik]

Odesláno

Tak super že to funguje! A snad to nějakej čas vydrží. 3000 nepotěší, ale určitě to mohlo bejt i horší. Je tam spousta dražších dílů, který mohly bejt v háji ;)

Jinak - nezajedete na Zimní klouzání? Viz sekce srazů...

Návštěvník
Odesláno

Tak super že to funguje! A snad to nějakej čas vydrží. 3000 nepotěší, ale určitě to mohlo bejt i horší. Je tam spousta dražších dílů, který mohly bejt v háji ;)

veru tak mohlo odíst čokolvek.Ale aspon to ma hotove .Ja by som tiež zaplatil za opravu toho mojho centralu ale v peugeote stím nepohli a oinom manikovi neviem tak teraz ked zamikam auto tak dialkovím a ked idem odomikat tak klučom do zamku .čo už.hlavne že ostatne slape jak hodinky.:)
Odesláno

Na tento sraz se bohužel nedostaneme, je po vánocích:( a navíc sme konečně sehnali firmu, která bude schopná nám dát do auta plyn, takže šetříme...

Odesláno

Na tento sraz se bohužel nedostaneme, je po vánocích:(

Tak nějak sem to čekal, ale nedalo mi nezeptat se ;)

Plyn, jo? Kam napasujete nádrž :myslim

Odesláno

Na tento sraz se bohužel nedostaneme, je po vánocích:(

Tak nějak sem to čekal, ale nedalo mi nezeptat se ;)

Plyn, jo? Kam napasujete nádrž :myslim

Taky jsem zvědavý jestli je to do 206 CC.:bojim

Odesláno

JJ fotky pak určitě budou,,,zatím máme jen firmu, a zejtra jim musím zavolat jak to vypadá s nádrží. Jestli tu co chceme mají na skladě a nebo ji budou dělat. No střecha se tam vleze, bude to válcovitá nádrž, která je vysoká asi 24cm,což je v poho a je přesně na šířku kufru, takže tam nebude žádný nevyužitý místo, tak jak by to bylo v případě kulaté nádrže,co se dává místo rezervy. A navíc se krásně vleze pod tu roletku

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak s plynem to vypadá bledě - vypadá to, že skoro žádná firma není schopná sehnat nám nádrž co potřebujem,,takže jsme opět ve stádiu hledání:(

Odesláno

Co je za problém s nádrží? Nedávno to vypadalo skoro na hotovou věc a teď najednou neřešitelnej problém? To je až natolik speciální záležitost, že to nikdo nemá ani není schopnej sehnat? Stejně to musí bejt nějakej univerzál, pochybuju že někdo vyrábí nádrže přesně zrovna na CCčko :) Nějakej hodně atyp rozměr?

Odesláno

No nikdo není schopnej sehnat nám válcovou nádrž v potřebných rozměrech - u té firmy to padlo, na**ali mě jak něco, protože po 2 měcíchích slibů a keců, jak nebude problém nechat nádrž udělat,ale že to bude asi 2 metry trvat z nich vypadlo,že výrobce nám jednu nevyrobí, že jen nad 15 ks,,,:bojim s tím mě dostli - firma která montuje lpg asi 10 let, na netu má všechny druhy nádrží co se snad kdy vyráběli a neví,že jim dodavatel nevyrobí 1 nádrž!:grr ale hledáme dál přes kamoše a obvoláváme a zkoušíme snad všechny firmy v ČR:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...