hocik Odesláno 21. prosinec 2007 Odesláno 21. prosinec 2007 Na díly je to škoda:bojimCena je rozhodující a myslím,že ti to za1000 euro nikdo nedá. Citovat
hocik Odesláno 21. prosinec 2007 Odesláno 21. prosinec 2007 Help.Nesvítí mi climatronic musím vyměnit žarovky,chlapi jak se to rozdělává,dělal to někdo at něco nepolámu.(dík)A ještě jeden dotaz.Když odemknu DO centrál neotevírá někdy kufr,je tam nějaký fígl,nebo mi to jen blbne.Díky za radu. Rádio už funguje dnes mi ho kámoš odkodoval. Citovat
MirasCC Odesláno 21. prosinec 2007 Odesláno 21. prosinec 2007 Sundáš kapličku nad středovým displejem (je jen nacvaknutá). Pod ní jsou schovaný dva šroubky, který drží celej ten plast středový konzoly (kolem výdechů topení, rádia až dolu ke klimě). Sou tam torxy (hvězdičky), velikost si z hlavy nevzpomenu. Budeš potřebovat stejně dvě - na plasty jednu, na rozdělání panelu klimatizace druhou. No, když povolíš ty dva šroubky nahoře, dál už je to jen nacvakaný - opatrně, ale ne zas moc, za to vzít a utrhnout. Panel klimy je pak chycenej na čtyřech šroubcích. Projdi tenhle topic, najdeš tam link na obrázkovej návod - link Ad kentrál - kolik tlačítek máš na klíči? Koukám že je to neMUX, takže hádám jednotlačítkovej klíč. V každým případě - kufr se centrálem neodemyká nikdy. Alespoň v originálním zapojení ne. Při zamčení auta (ať už dálkou nebo kolíkem na dveřích) se kufr vždycky zamkne taky. Ale odemknout de jen a pouze klíčem v zámku. Citovat
hocik Odesláno 22. prosinec 2007 Odesláno 22. prosinec 2007 Díky za radu je to hotovo.Zítra ještě jedno polsko(burza)Musím koupit poklice,nechat udělat druhý klíč a vrátit nápravu.musím vrátit tu mou ohlou mám tam zálohu. Citovat
Návštěvník Odesláno 22. prosinec 2007 Odesláno 22. prosinec 2007 Původně zaslal: hocik [upravil dne 20.12.2007 hocik] :super:super:super:super:super:super:super:superNenormalna nadhera upna parada sa tešim :potlesk:potlesk:potlesk Citovat
hocik Odesláno 23. prosinec 2007 Odesláno 23. prosinec 2007 tak poklice už máme. [upravil dne 23.12.2007 hocik] Citovat
MirasCC Odesláno 23. prosinec 2007 Odesláno 23. prosinec 2007 Původně zaslal: hocik tak poklice už máme. Já myslel že budou fotky Kde necháš dělat klíč? Už si se ptal na cenu? Taky bych nad tím měl pouvažovat, ale zatím je život otázkou priorit Citovat
hocik Odesláno 23. prosinec 2007 Odesláno 23. prosinec 2007 Na klíč tam dnes nebyl(vzdal to asi vánoce),takže to budu řešit až po novém roce.fotky mi to dnes nějak nebere. [upravil dne 23.12.2007 hocik] Citovat
hocik Odesláno 24. prosinec 2007 Odesláno 24. prosinec 2007 Ta bouračka černá stojí 2000 euro. Citovat
MirasCC Odesláno 24. prosinec 2007 Odesláno 24. prosinec 2007 No, musím říct že poklice se mi moc nelíbí. Už ať je léto a stojí to na hlínách, pak z ní bude krasavice Citovat
hocik Odesláno 25. prosinec 2007 Odesláno 25. prosinec 2007 Původně zaslal: MirasCC No, musím říct že poklice se mi moc nelíbí. Už ať je léto a stojí to na hlínách, pak z ní bude krasavice Pořád lěpší než když jsou černé kola.At už je teda léto. Citovat
hocik Odesláno 31. prosinec 2007 Odesláno 31. prosinec 2007 Kolik vám to žere?No teda je to dost.:grrAle můžu říct,že to jede moc dobře.I ta pětka jak člověk šlápne tak se to rozjíždí. Citovat
MirasCC Odesláno 31. prosinec 2007 Odesláno 31. prosinec 2007 Přiznám se že sem spotřebu nikdy extra neřešil. Palubák nemám a počítat to sem línej Posledně když sem to tak nějak počítal, vyšlo mi to kolem osmi litrů. 80% dálnice při rychlostech 130 - 160, zbytek většinou okresky, takže tak 90 - 110. Něco málo popojíždění se studeným autem. Na spotřebu jinak docela kašlu, odhad je že ve městě si to při mým stylu jízdy bere takovejch 12, celkovej dlouhodobej průměr myslím že by se mi moh držet kolem deseti. Velmi zhruba mi to vychází tak, že tankuju co 500km. Jezdím stylem plná/prázdná Nedávno sem měl tu "čest" s Fábií 1.2HTP, 51kW. Že je dynamika nesrovnatelná asi rozvádět nemusím Nicméně nemyslím že bych to auto nějak extra trápil, prostě celkem normální jízda, bez vytáčení do červenýho. Po pár desítkách kilometrů (většinou město) činila spotřeba 13l... V tomhle kontextu mi spotřeba u dvoulitrovýho CC hned vychází v mnohem lepším světle Citovat
hocik Odesláno 31. prosinec 2007 Odesláno 31. prosinec 2007 O fabkách mi nemluv.Ty máme v práci osum kousků.Starám se o to.(servis atd) avím jakou maj spotřebu HTP. Tento týden jsem cecilku provětral a dal ji za uši a myslím že 10,i víc. Citovat
MirasCC Odesláno 31. prosinec 2007 Odesláno 31. prosinec 2007 Původně zaslal: hocik ...myslím že 10,i víc. Jo, to asi tak odpovídá Ono by to asi umělo jezdit za 7, kdyby si člověk dával bacha na plyn. Ale od toho sem si nekupoval auto který má trochu výkon, abych s tím pak jezdil na spotřebu. To jestli chceš řešit a neustále hlídat rafičku palivoměru, měl si jít do HDI Citovat
hocik Odesláno 31. prosinec 2007 Odesláno 31. prosinec 2007 Neřeším to.Ale jede to fakt pěkně. Citovat
Návštěvník Odesláno 2. leden 2008 Odesláno 2. leden 2008 Mne sa na dorotke spotreba koliše okolo 9-9,5l priemerka pohoda. Citovat
MirasCC Odesláno 4. leden 2008 Odesláno 4. leden 2008 Dneska sme s lvíčkem měli takový malý "jubileum" Jeden čas to vypadalo že to stihnu ještě v loňským roce, ale jezdit kvůli tomu na Silvestra nějakejch 200 kiláků zbytečně se mi nechtělo. Takže nás to zastihlo dneska ráno cestou do práce na jižní spojce, proto je to lehce máznutý. Ale jako dokumentace postačuje Citovat
Sapik Odesláno 5. leden 2008 Odesláno 5. leden 2008 Tak to gratuluji k jubileu a přeji ještě hodně najetých kilometrů bez nehody A přihlásit mi pořád nešlo, tak jsem se musela znovu zaregistrovat:myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.