Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

206CC

Recommended Posts

Odesláno

Uf, neblbni, prvně sem kouknul na fotku a až pak četl popis, už sem se lekl že je to tvoje.

Z tohodle bys asi tak pěknou káru jak máš teď nepostavil, co? :D

• O 3 týdny později...
Odesláno

kola chcem aj ja... inak maam teraz z ciech ponuku Peugeot Ouragan 16" za 11ooo CZK..

a volal som orientacne do BA do jedneho peugeotu, tam mi povedali cenu na tieto 14ooo SK, (zdalo sa mi to dost nizko)

tak som volal do druheho peugeotu:) tam mi povedali 6500 za kus, t.j.26ooo SK...auto-alba.sk :) obe :D

neviete ako to je s tym?:)

Odesláno

No tak ak sa mi podarí vykšeftovat tak by som ich mal mat.Potom vám ich dám do dražby za neaku vyvolavaciu cenu!!!:mrk:mrk

Odesláno
Původně zaslal: hocik

Ahojka,tak vás vítám.Minulý týden jsem koupil manželce 206CC dovoz I.Rok 2001 2,0 16v.

To je takhle zajímavě bouchnutý, nebo už jsou práh a dveře spravený? Co na tom bude potřeba dělat? Takhle to vypadá jen na blatník a nejspíš nárazník, ale předpokládám že toho bude víc...

Odesláno

Bylo ještě pravé kolo,jen ohlé rameno a spojovačka.To už jsem vyměnil,v pátek se to začne dělat.Blatník jsem kupoval originá 3300kč.To se myslím dá.

post-0-14109596743987_thumb.jpg

Odesláno

Nádherný auto, gratulace! Jestli mi něco po ránu zvedá náladu, tak je to pohled na tuhle krasavici :D

Ať ho dáš brzo do kupy a dobře slouží ;) Bez střechy toho teď už manželka asi moc neužije, ale občas se podaří a o to větší z toho má člověk radost.

A vítej na fóru ;)

Odesláno
:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super.Parada no možno bude pochramany aj mechanizmus ale to je pohoda .Pripomina mi to moju dorotku no ale ta bola omietnutna z oboch stran.:)
Odesláno
Původně zaslal: buga

aj ja chcem CC :P

Kdybys měl zájem, můžu nabídnou levnou přestavbu na hard-top. Zástavba stahovacího mechanismu by už byla náročnější :D :D

Odesláno
Původně zaslal: feldo

:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super:super.Parada no možno bude pochramany aj mechanizmus ale to je pohoda .Pripomina mi to moju dorotku no ale ta bola omietnutna z oboch stran.:)

Myslíš,že to bude špatné?

Odesláno

Nabeton ale ja som to dokazal povyrovnavat a dal som vysustružit nove puzdra.pozri si fotky to vyzeralo ovela horšie ako tvoje .

:roker

[upravil dne 17.10.2007 feldo]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...