Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Tady raději né cenu,kdo chce tak si to najde na inzertních servrech.Už to tady jednou bylo a tvrdili mi že je lepší koupit za miň peněz auto co má namotáno 400tkm a je po servisu než auto co je po druhym majiteli,má najeto 171tkm a taky po servisu.Jsou k tomu ještě nějaké doklady a serviska z německa ale tomu pry stejně nikdo věřít nebude.

Ku...a tys mne ho ukradl néééé:D:papa

Odesláno
Tady raději né cenu,kdo chce tak si to najde na inzertních servrech.Už to tady jednou bylo a tvrdili mi že je lepší koupit za miň peněz auto co má namotáno 400tkm a je po servisu než auto co je po druhym majiteli,má najeto 171tkm a taky po servisu.Jsou k tomu ještě nějaké doklady a serviska z německa ale tomu pry stejně nikdo věřít nebude.

Taky se mne Garros moc zamlouvá,jak barva tak interiér,proto jsem do něj šel,možná jsem mohl koupit někde lépší stav ale tohle se mne líbilo hned(láska na první pohled)někdo to možná zná, sice občas mi dá trochu zabrat ale mám ho rád,je to starej pekáč tak co od toho čekat jiného než závady,pár jsem jich vyřešil a pár nechal plavat,možná se na ně někdy v létě dostane.Motor zatím šlape,co se dá si udělám sám,km jsou myslím i když tomu uvnitř nic nenasvěčuje stočené,což jsem si myslel už když jsem ho kupoval(které auto dnes není stočené)ale koukal jsem spíš na celkovej stav než na km a ten je pro mne uspokojující.

[upravil dne 17/10/11 12:17 od rkolac]

Odesláno

No to nemám no!!,koberečky jsou gut!!.Tažné mám ve sklepě na prodej :D

Stav máme cca stajnej ale já mám na tach 130 000,což si myslím nemá,i když proč né:myslim

[upravil dne 17/10/11 12:20 od rkolac]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...