Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zvláštní,originální, sice se mi to moc nezdá,ale důležité je,že se to líbí majiteli. :cool:

Odesláno
Původně zaslal: Stiv

Akorát mi ted vzadu chybý křídlo....

Vypadá pěkně a zdravě, ty ALU máš 13"? A jakej rozměr pneu? Jen se nějak nemůžu rozmyslet, jestli se mi líběj nebo ne..možná že na Garrosu je hezčí originál..ale to je jen otázka vkusu každého..:super Ale jinak auto vypadá vážně dobře.

Odesláno

Až na pár detailů to ujde, chtěl ses odlišit,mít něco super ale myslím že zas tak moc se ti to nepovedlo...zelena jak píšeš není shodná s barvou vozu...nevím no. Je to i na amatéra průměr.Ten přídavnej budík bych rychle vyhodil i s tím dobastleným laminátem...205ka není vojenská stíhačka:mrk Zkus dodělat ty zbylé černé části origo zelenou jakou máš auto:D a bude to vypadat líp

Odesláno

ja nevim co mate..docela dobry to je..akorat to je moc leskly to dobastleny..mimochodem cim so to delal??to prohnuti a tak..a jinak jakou barvu si pouzil na tu palubku??chtle bych si dostrikat na modro tu moji..a nevim jakou mam pouzit..jakou znacku a tak..

Odesláno
Původně zaslal: renm

Až na pár detailů to ujde, chtěl ses odlišit,mít něco super ale myslím že zas tak moc se ti to nepovedlo...zelena jak píšeš není shodná s barvou vozu...nevím no. Je to i na amatéra průměr.Ten přídavnej budík bych rychle vyhodil i s tím dobastleným laminátem...205ka není vojenská stíhačka:mrk Zkus dodělat ty zbylé černé části origo zelenou jakou máš auto:D a bude to vypadat líp

Tak nevím, neprotiřečíš si maličko? Navíc myslím že je to každýho věc co má v autě, i když s tímhle konkrétně taky nesouhlasím a neudělal bych si to, ale každej jsme jinej že jo:super

Odesláno
Původně zaslal: jarajarda

Vypadá pěkně a zdravě, ty ALU máš 13"? A jakej rozměr pneu? Jen se nějak nemůžu rozmyslet, jestli se mi líběj nebo ne..možná že na Garrosu je hezčí originál..ale to je jen otázka vkusu každého..:super Ale jinak auto vypadá vážně dobře.

Takle jak je nafocený z venčí + křídlo jsem ho koupil, kola jsou 14" 185/60 já osobně bych si je nekoupil, ale na druhou stranu byly tam a zatim zustanou:) Karoserie je na ty léta fakt v suprovim stavu nejspíš byl garažovaný...

Odesláno
Původně zaslal: p!nk p!ggy

auto vypada krasne..jestli i tak jezdi..bych chtel mit svoju 205 v krasny modry a hlavne v suprovym motorovym stavu ale to bych potreboval tak MINIMALNE 70-100tisic na upravy..:)

Nemužu posoudit protože jsem v jinym nejel ale myslim že jede pěkně...

Odesláno

ja nevim co mate..docela dobry to je..akorat to je moc leskly to dobastleny..mimochodem cim so to delal??to prohnuti a tak..a jinak jakou barvu si pouzil na tu palubku??chtle bych si dostrikat na modro tu moji..a nevim jakou mam pouzit..jakou znacku a tak..

Stříkal jsem to naprosto amatersky ve zkratce: vše spreji- zálkad na plasty,plnič,barva,bezbarvý lak. Postup laminování jsem okoukal z jednoho tuningářskýho časopisu(název nepíšu abych nedál reklamu)

Odesláno

Původně zaslal: jarajarda

Takle jak je nafocený z venčí + křídlo jsem ho koupil, kola jsou 14" 185/60 já osobně bych si je nekoupil, ale na druhou stranu byly tam a zatim zustanou:) Karoserie je na ty léta fakt v suprovim stavu nejspíš byl garažovaný...

Křídlo...?:myslim

Odesláno

Stříkal jsem to naprosto amatersky ve zkratce: vše spreji- zálkad na plasty,plnič,barva,bezbarvý lak. Postup laminování jsem okoukal z jednoho tuningářskýho časopisu(název nepíšu abych nedál reklamu)

Spousta lidí ani nedává plnič a ten podklad, berou to rovnou naostro a pak se divěj že se to loupe:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...