Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Opravdu moc pěkné.Té práce kolem to si nedovedu ani představit! :potlesk:potlesk:potlesk:super:super:super

• O 4 týdny později...
  • O 1 rok později...
Odesláno

to sem netušil, že to původně byla tahle fialová krasavice :potlesk měl sem jí jako tapetu na ploše, fakt kráska! ale to co z toho vzniklo je o dost hezčí, to uznávám :)

Odesláno
Původně zaslal: 309GT

introš necháš přečalounit nebo budeš dělat nový?Docela by se mi líbily sedačky:D

Asi jsem ti odpověděl fotkou :), Marty mi sehnal přední sedáky s S-16, ale ani jeden jsme si neuvědomili, že jsou z 3.dvéře, tak převařit kolejnice byl nesmysl, nebot by ty sedačky byly hrozně vysoký, tak jsem slíknul ty svý a ty S-16 a zjistil, že jsou konstrukce stejný, až na výztuhy těch bočních polštářů, abys nejezdil po sedačce :), tak ty jsem fiknul a převařil na ty svý a oblýknul je do S-16 a to celý nechal přečalounit, tím jsem znehodnotil ty původní a zadní nechal a přečalounil ;).

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

a takovýdle to bude,jo:myslim,to je dobrý,no:potlesk:super

jinak ,máš to parádní:super:potlesk

děkuji ;), půjdou zpátky i sériový zrcátka a zadní lampy, bude ještě více sériový :D

Odesláno
Původně zaslal: čakom

swedak: tak ty sedačky byly pro tebe? :D

asi ano :D, woodoo z nich byl neštastnej, ještě musim dopilovat spodky předních sedáků, tam to trochu odfláknul, ale nedivim se mu, byl z nich vyřízenej :))))))))))))

Odesláno

To čalunil Woodoo?Ten bude asi dělat introš i mě,a jinak jsi spokojený s jeho prací nebo ho nedoporučuješ...?Ty ceny jsou hodně lákavý:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...