swedak Odesláno 1. únor 2010 Autor Odesláno 1. únor 2010 hodně štěstí :D:D [upravil dne 1.2.2010 swedak] Citovat
Saber Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 mas to fakt moc pekne a povedene;)...nejak sa tesim na to finale a tu zelenu farbu,ako ti to all dopadne...drzim ti palce pri dalsich upravach i zrazoch:super Citovat
Rejty Odesláno 2. únor 2010 Odesláno 2. únor 2010 Původně zaslal: swedak Původně zaslal: vendi.stejskal a takovýdle to bude,jo:myslim,to je dobrý,no:potlesk:super jinak ,máš to parádní:potlesk děkuji , půjdou zpátky i sériový zrcátka a zadní lampy, bude ještě více sériový serie stajl..to mam rád:-D:P Citovat
Voighta Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 Moc pěkná 306,už se na ní těším někde naživo a v novém kabátě. Citovat
swedak Odesláno 5. únor 2010 Autor Odesláno 5. únor 2010 Původně zaslal: čakom tento rok budeš jezdit po srazech? ano, jezdit budu, ale už mi nejde o poháry, těch už mám dost )), dělám si to ted podle sebe, sundavám i věci za který jsou body )), jedu si ted prostě podle svýho štýlu a je mi jedno, co na to porotce Citovat
swedak Odesláno 5. únor 2010 Autor Odesláno 5. únor 2010 Původně zaslal: Voighta Moc pěkná 306,už se na ní těším někde naživo a v novém kabátě. díky, ta tvá vypadá také velmi dobře, znám teda jen z obrázku, tak snad to letos okouknu i na živo Citovat
čakom Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 Původně zaslal: swedak dělám si to ted podle sebe, sundavám i věci za který jsou body )), ted myslíš nejspiš body v TC, že? Citovat
swedak Odesláno 5. únor 2010 Autor Odesláno 5. únor 2010 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: swedak dělám si to ted podle sebe, sundavám i věci za který jsou body )), ted myslíš nejspiš body v TC, že? jj, přesně, mně ten systém nevadí, nějak to rozhodovat musej a jejich práci jim teda vůbec nazávidim, ale když bys je měl poslouchat, tak tam toho navlečeš víc, než bys tam dal sám, tak to vlastně děláš kvůli nim a né sobě Citovat
309GT Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 To je pravda,dobře děláš,dělej auto pro sebe,né pro porotu,oni v tom nejezdí a jim to dělat radost nebo starosti nebude:papa Citovat
Creams Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 JJ jak píše Pavel ... já sice TC chci jet, ale blbosti jako chrom :-D mě už taky serou ... Citovat
309GT Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 Co chrom,zlato,bílá kůže,.....pak ty auta budou akorát tak stejný a už to nebude tuning ale stereotip;) Citovat
$ Torrez $ Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 swedak :smekám před tebou je to nádhera:super.Vždycky na srazech obdivuju.A kam jsi dal kola co máš v avataru??? Citovat
swedak Odesláno 8. únor 2010 Autor Odesláno 8. únor 2010 Původně zaslal: $ Torrez $ swedak :smekám před tebou je to nádhera:super.Vždycky na srazech obdivuju.A kam jsi dal kola co máš v avataru??? díky moc, kola stále mám a i tam zůstanou Citovat
swedak Odesláno 26. únor 2010 Autor Odesláno 26. únor 2010 Jestly má někdo zájem zde je nová recenze mého vozítka - verze 2007..2008, můžete si to pročíst , fotky se mu moc povedly ;-)... http://www.tuningy.com/index.php?a=314 [upravil dne 26.2.2010 swedak] Citovat
čakom Odesláno 26. únor 2010 Odesláno 26. únor 2010 pěkny počteni;) jediny co mě tam chybi je velikost BeBeeSek:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.