aka Odesláno 27. květen 2007 Autor Odesláno 27. květen 2007 to vis, ja to zezacatku brala seriozne:aut to jeste i slecna z naky televize byla nablizku, tak sem musela reprezentovat ne?:D i kdyz je fakt, ze ostuda v novinach z tehle akce byla uz loni...tak je to asi jedno :)jen nechapu, ze to pres dvacet let slo bez takovejchle blbin..... radek: ja tam taky byla prvne..ne ze bych o ni nevedela....a vubec, jeste by se k nam chodilo chlastat...hruza.... Citovat
Netopýrka Odesláno 27. květen 2007 Odesláno 27. květen 2007 Teda Vendi já zírám.... ...já z víkendu nakonec žádné foto nemám....v sobotu jsem byla jako prasátko špinavá z baráku a dneska domácí úklid a odpo jsem si kreslila na PC kuchyň..... mno a pak jsem se otočila a viděla svoje dva domácí dříče To nešlo nevyfotit..... Citovat
Dundee Odesláno 27. květen 2007 Odesláno 27. květen 2007 Vendulka: Takovou procházku bych vzdal tak po šestý až osmý zastávce :D:D Net: Jakpak se Šmudla vzpamatoval po návštěvě "bílého pláště"? Jinak opravdu pěkná momentka Citovat
Netopýrka Odesláno 27. květen 2007 Odesláno 27. květen 2007 Bílej plášť byl Dane brutální, ale výfuk už se krásně hojí a Šmudla zas dělá ptákoviny jako obvykle .....třeba Citovat
Dundee Odesláno 27. květen 2007 Odesláno 27. květen 2007 To je výraz jako u mučení (odněkud ho znám:D:myslim:D) [upravil dne 27/5/2007 Dundee] Citovat
Bohouš Odesláno 28. květen 2007 Odesláno 28. květen 2007 Aka - myslím, že do posledních čísel bych se už docela slušně potácel, ale jako dobrá akce Dundee - zdání klame, to malé bílé neviňátko kouká jako, že nic a pak začne prskat, škrábat a vůbec :D:D [upravil dne 28/5/2007 Bohouš] Citovat
Netopýrka Odesláno 28. květen 2007 Odesláno 28. květen 2007 :D:D jj, přesně tak, je vidět, že je to kocour a ne kočka Citovat
aka Odesláno 28. květen 2007 Autor Odesláno 28. květen 2007 Net: Ty tvi kocourci vypadaji opravdu upracovane:aut:D:D Bobo, byla jsem u Netopky, a kocourek byl mily a pritulny:mrk Citovat
janča205 Odesláno 28. květen 2007 Odesláno 28. květen 2007 Takhle strávenej víkend to je paráda.Já bych to asi nedala.Někde v polovině bych už nevěděla o světě! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.