secouver Odesláno 3. květen 2007 Autor Odesláno 3. květen 2007 Původně zaslal: fox.chosen podle času tvých příspěvků jedna hodina na kolo? jak jsem postupně koukal na tu tvou malou evoluci tak jsem přemýšlel jestli objednat fixu hned a na jisto nebo počkat a zítra ji někde koupit Tak to určitě ne, ještě jsem byl mezi tim na rande :-)) Všechny 4 kola jsem dělal dohromady odhadem tak tu hodinu, max. hodinu a půl. Citovat
chechet Odesláno 3. květen 2007 Odesláno 3. květen 2007 Původně zaslal: secouver Tak to nevim, já jsem s tim ještě nejel :-))) Ale je to fakt na zmagoření. Úplně mě z toho bolí břicho, jak tam u toho jsi skrčenej. Je to jak omalovánka. Ještě že to docela dobře teklo. mno... priznam se, ze napis pirelli, ktery nekopiruje oblinu kola pusobi podivne... napis good year vypada mnohem lip, byt uz je docela velky... kazdopadne ja bych uz rozhodne zadne dalsi napisy na pneumatice nebarvil... a hlavne... chce to nejake hezke 15" kola, k puklicim se to nehodi. Citovat
Guest fox.chosen Odesláno 3. květen 2007 Odesláno 3. květen 2007 já bych barvil ale zase je to jen můj názor zítra si koupím fixu (snad) a strčím sem fotky jak to dopadlo Citovat
secouver Odesláno 3. květen 2007 Autor Odesláno 3. květen 2007 Původně zaslal: chechet Původně zaslal: secouver Tak to nevim, já jsem s tim ještě nejel :-))) Ale je to fakt na zmagoření. Úplně mě z toho bolí břicho, jak tam u toho jsi skrčenej. Je to jak omalovánka. Ještě že to docela dobře teklo. mno... priznam se, ze napis pirelli, ktery nekopiruje oblinu kola pusobi podivne... napis good year vypada mnohem lip, byt uz je docela velky... kazdopadne ja bych uz rozhodne zadne dalsi napisy na pneumatice nebarvil... a hlavne... chce to nejake hezke 15" kola, k puklicim se to nehodi. Je hezký jak má každej jinej názor :-) Mně se zase víc líbí to pirelli :-) ...to je na tom světě krásný, každej je originál Citovat
secouver Odesláno 3. květen 2007 Autor Odesláno 3. květen 2007 Původně zaslal: fox.chosen já bych barvil ale zase je to jen můj názor zítra si koupím fixu (snad) a strčím sem fotky jak to dopadlo Docela jsem zvědavej jak to bude vypadat na těch nízkoprofilovejch :-) Citovat
Guest fox.chosen Odesláno 3. květen 2007 Odesláno 3. květen 2007 Původně zaslal: secouver Původně zaslal: fox.chosen já bych barvil ale zase je to jen můj názor zítra si koupím fixu (snad) a strčím sem fotky jak to dopadlo Docela jsem zvědavej jak to bude vypadat na těch nízkoprofilovejch :-) mě by zase zajímalo, jak budou ty tvoje vypadat za jízdy podle mě to pirelli udělá tenkej bílej proužek a vzadu to bude širší ale zase ne tak bílej pruh každopádně to určitě bude moc hezký Citovat
secouver Odesláno 3. květen 2007 Autor Odesláno 3. květen 2007 Původně zaslal: fox.chosen Původně zaslal: secouver Původně zaslal: fox.chosen já bych barvil ale zase je to jen můj názor zítra si koupím fixu (snad) a strčím sem fotky jak to dopadlo Docela jsem zvědavej jak to bude vypadat na těch nízkoprofilovejch :-) mě by zase zajímalo, jak budou ty tvoje vypadat za jízdy podle mě to pirelli udělá tenkej bílej proužek a vzadu to bude širší ale zase ne tak bílej pruh každopádně to určitě bude moc hezký Rád bych Ti tuhle otázku zodpověděl, či dokonce názorně ukázal třeba na videu, ale nevím koho bych za ten volant pustil Jedině, že bych to rozlačil z kopce a utíkal za tím Citovat
Guest fox.chosen Odesláno 3. květen 2007 Odesláno 3. květen 2007 nebo že bych svůj příští výlet po čr vzal přes Kolín kolik vás tam je? uděláme mikrosraz :D:D Citovat
aka Odesláno 3. květen 2007 Odesláno 3. květen 2007 jo, ten kopec, to zni rozumne:D [upravil dne 3.5.07 aka] Citovat
Guest fox.chosen Odesláno 3. květen 2007 Odesláno 3. květen 2007 Původně zaslal: aka jo, ten kopec, to zni rozumne:D [upravil dne 3.5.07 aka] přidáš se? EDIT: zrada nemůžeš měnit příspěvky na který už někdo odpověděl :D:D [upravil dne 3/5/07 fox.chosen] Citovat
aka Odesláno 3. květen 2007 Odesláno 3. květen 2007 myslim, ze budu jen z dalky pozorne sledovat:D:D Citovat
aka Odesláno 3. květen 2007 Odesláno 3. květen 2007 muzu ja za to, ze tam mezitim skoclo neco uuplne jineho? Citovat
secouver Odesláno 3. květen 2007 Autor Odesláno 3. květen 2007 Původně zaslal: fox.chosen nebo že bych svůj příští výlet po čr vzal přes Kolín kolik vás tam je? uděláme mikrosraz :D:D Tak to nevím kolik nás tu je, ale aka plánovala nějakou exkurzi v Kolíně :-)) Citovat
Guest fox.chosen Odesláno 3. květen 2007 Odesláno 3. květen 2007 exkurzi? jako že nám ukážeš město? já jsem pro, v Kolíně jsem ještě nebyl Citovat
secouver Odesláno 3. květen 2007 Autor Odesláno 3. květen 2007 Tady nešlo o ukázku města :-) Ale spíš o to, jak se tu vyráběj ty malí pežotci :-)) Citovat
aka Odesláno 3. květen 2007 Odesláno 3. květen 2007 ja vas klido po meste provedu, jen asi zabloudim:aut Citovat
Guest fox.chosen Odesláno 3. květen 2007 Odesláno 3. květen 2007 Původně zaslal: secouver Tady nešlo o ukázku města :-) Ale spíš o to, jak se tu vyráběj ty malí pežotci :-)) jéé, oni se dělají u vás? tím líp, to už skoro zní jako klubová akce Citovat
secouver Odesláno 3. květen 2007 Autor Odesláno 3. květen 2007 Vendulko vyjádři se nám k tomu prosím Tě :-)) Citovat
secouver Odesláno 3. květen 2007 Autor Odesláno 3. květen 2007 Původně zaslal: fox.chosen Původně zaslal: secouver Tady nešlo o ukázku města :-) Ale spíš o to, jak se tu vyráběj ty malí pežotci :-)) jéé, oni se dělají u vás? tím líp, to už skoro zní jako klubová akce Jojo dělají, ale já bych je tam teda dělat nechtěl :-)) Sice peníze za to maj ty dělníci velmi slušný, ale to je na zmagoření ... www.tpca.cz Citovat
Guest fox.chosen Odesláno 3. květen 2007 Odesláno 3. květen 2007 někam se nám Vendulka zatoulala tak co budem? do fabriky koukat nebo po městě trajdat? já ci na výlet Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.