Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: fox.chosen

podle času tvých příspěvků jedna hodina na kolo? :D jak jsem postupně koukal na tu tvou malou evoluci tak jsem přemýšlel jestli objednat fixu hned a na jisto nebo počkat a zítra ji někde koupit :aut

Tak to určitě ne, ještě jsem byl mezi tim na rande :-)) Všechny 4 kola jsem dělal dohromady odhadem tak tu hodinu, max. hodinu a půl.

Odesláno
Původně zaslal: secouver

Tak to nevim, já jsem s tim ještě nejel :-))) Ale je to fakt na zmagoření. Úplně mě z toho bolí břicho, jak tam u toho jsi skrčenej. Je to jak omalovánka. Ještě že to docela dobře teklo.

mno... priznam se, ze napis pirelli, ktery nekopiruje oblinu kola pusobi podivne... napis good year vypada mnohem lip, byt uz je docela velky... kazdopadne ja bych uz rozhodne zadne dalsi napisy na pneumatice nebarvil... a hlavne... chce to nejake hezke 15" kola, k puklicim se to nehodi.

Guest fox.chosen
Odesláno

já bych barvil ale zase je to jen můj názor :) zítra si koupím fixu (snad) a strčím sem fotky jak to dopadlo :aut

Odesláno
Původně zaslal: chechet

Tak to nevim, já jsem s tim ještě nejel :-))) Ale je to fakt na zmagoření. Úplně mě z toho bolí břicho, jak tam u toho jsi skrčenej. Je to jak omalovánka. Ještě že to docela dobře teklo.

mno... priznam se, ze napis pirelli, ktery nekopiruje oblinu kola pusobi podivne... napis good year vypada mnohem lip, byt uz je docela velky... kazdopadne ja bych uz rozhodne zadne dalsi napisy na pneumatice nebarvil... a hlavne... chce to nejake hezke 15" kola, k puklicim se to nehodi.

Je hezký jak má každej jinej názor :-) Mně se zase víc líbí to pirelli :-) ...to je na tom světě krásný, každej je originál :super

Odesláno

já bych barvil ale zase je to jen můj názor :) zítra si koupím fixu (snad) a strčím sem fotky jak to dopadlo :aut

Docela jsem zvědavej jak to bude vypadat na těch nízkoprofilovejch :-)

Guest fox.chosen
Odesláno

mě by zase zajímalo, jak budou ty tvoje vypadat za jízdy :) podle mě to pirelli udělá tenkej bílej proužek a vzadu to bude širší ale zase ne tak bílej pruh ;) každopádně to určitě bude moc hezký :super:papa

Odesláno

mě by zase zajímalo, jak budou ty tvoje vypadat za jízdy :) podle mě to pirelli udělá tenkej bílej proužek a vzadu to bude širší ale zase ne tak bílej pruh ;) každopádně to určitě bude moc hezký :super:papa

Rád bych Ti tuhle otázku zodpověděl, či dokonce názorně ukázal třeba na videu, ale nevím koho bych za ten volant pustil :D Jedině, že bych to rozlačil z kopce a utíkal za tím :D

Guest fox.chosen
Odesláno

nebo že bych svůj příští výlet po čr vzal přes Kolín :aut kolik vás tam je? uděláme mikrosraz :D:D:D

Guest fox.chosen
Odesláno
Původně zaslal: aka

jo, ten kopec, to zni rozumne:D

[upravil dne 3.5.07 aka]

přidáš se? :mrk

EDIT: zrada :D nemůžeš měnit příspěvky na který už někdo odpověděl :D:D:D

[upravil dne 3/5/07 fox.chosen]

Odesláno

nebo že bych svůj příští výlet po čr vzal přes Kolín :aut kolik vás tam je? uděláme mikrosraz :D:D:D

Tak to nevím kolik nás tu je, ale aka plánovala nějakou exkurzi v Kolíně :-))

Guest fox.chosen
Odesláno

exkurzi? jako že nám ukážeš město? já jsem pro, v Kolíně jsem ještě nebyl :roker

Guest fox.chosen
Odesláno

Tady nešlo o ukázku města :-) Ale spíš o to, jak se tu vyráběj ty malí pežotci :-))

jéé, oni se dělají u vás? :aut tím líp, to už skoro zní jako klubová akce :D

Odesláno

Tady nešlo o ukázku města :-) Ale spíš o to, jak se tu vyráběj ty malí pežotci :-))

jéé, oni se dělají u vás? :aut tím líp, to už skoro zní jako klubová akce :D

Jojo dělají, ale já bych je tam teda dělat nechtěl :-)) Sice peníze za to maj ty dělníci velmi slušný, ale to je na zmagoření ... www.tpca.cz

Guest fox.chosen
Odesláno

někam se nám Vendulka zatoulala :aut

tak co budem? do fabriky koukat nebo po městě trajdat? já ci na výlet :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...